Olsun bir sonraki kız olur, dedi
Bir sonraki olmayacak ki 😂
Neyse çok şükür atlattım
Herkese teşekkürler
Ben 4 aylık hamileyim. Bebeğimi çok zor buldum. Eşim de kız çocuk delisi. Hep 2 tane kızım olsa falan diyordu. Bugün doktor kontrolünde annemle gittik ve cinsiyeti belli oldu. Erkek olacakmış. Eşime ne demeliyim nasıl söylemem gerekir?
İlk çocuksa özellikle bence hiç olumsuz tepki vermeyecek ki neden versin kızı erkeği yok hepsi evlat belki kız olsa nir nebze daha mutlu olur ama erkek diye de kan ağlayıp kara bağlamayacaktır sonuçta evlat yine sizin
Benim eşimde kız istiyordu.. doktor kız dedi detaylı usgde erkek olduğunu öğrendik.. kız beklerken erkek olduğunu söylediğimde inanmadı yemin et falan dedi, dedim erkek.. inşallah hovarda olmaz demişti:)) çok seviyoruz aşığız ona o bizim canımız sizin de öyle olacak.. hiç çekingen davranma önce sağlık..
Sen ne istiyordun
Kız erkek ayrım yapmam Allah ne verdiyse
Zor buldum diyorsunuz, cinsiyete takılmayın, çünkü o sizin evladınız olacak, eşinizinde mutlu olması gerekiyor. Yine çocuk yapabilirsiniz. Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız umarım evladınızı.
Çocuğun cinsiyetini baba belirler. Ve en önemlisi sağlıklı doğması. Şimdi yapmanız gereken bu çağda oğlunuzu en iyi şekilde yetiştirmeniz.
Cevap
31Cevap
Allah akıl fikir versin bulduğunuza şükredeceğinize ne yapmalıyım diye düşünüyorsanız. Kaç çift sadece sağlıklı bir evlat için senelerce kapı kapı geziyor haberiniz var mı? Evladın kızı erkeği mi olur?
Ben de çok gezdim
Buldun bunuyorsun derler senin eşinin yaptığına.
Ya kız çocuğunun ilgisini keşfetmiş erkekler kız babası olmak istiyorlar. Hem eşten hem kızdan ilgi oh mis. De hani bunun x kramozomu var onu da göndersin babası bir zahmet. Bir kız çocuğu yapmayı becerememis kocana söyle:))
Ben de hiç kız istemedim
Beyfendi bilimsel bir şey yazmışım oraya, hatta kız çocuğu beklentisinin bile saçma oluşunu belirtmiştim, cinsiyetcilik yapıyor olsam kız istediği için ovmem lazım. Cinsiyet beklentisi zaten saçma bir şey diyorum burada
Ya sovmedik diye mi kötü oldum:) can doğacak cinsiyetin ne önemi var. Erkek istese de y kromozu göndersin diyecektim fark etmez.
Genellemeler daima yanlıştır. Şahsi algılama sal mevzuyu, cinsiyetçilik yapmadık diye kızıyorsun mantıklı ol ya
Eskiden erkek isterler diye problem olurdu şimdide kız istiyorlar diye problem oluyor. Takılmayın böyle şeylere, sağlıklı olması herşeyden önemli, eşinde böyle düşünecektir
Sizinle ve çocuğuyla gurur duyacak. Bunca çocuğu olmayanlara karşı Allah bana evlat nasip etti diyerek şükür edecek. yoksa Allahın rıza-i bariyesine karşı gelmiş olur.
Evlatta cinsiyet ayrımı olmaz yani hakkımızds hayırlı olan buymuş diyip erkek çocuğu olduğu içinde dua edicek. İleride belki kız çocuk sahibi de olur.
Cinsiyeti erkek belirler o yüzden böyle şeyleri dert ediyorsa suçu kendisinde bulabilir.
Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi yeterli. Cinsiyet önemli değil
Bişey yapmana gerek yok. ok zaten yaydan çıkmış, bende kız istemiştim kız oldu. o sana bağlı bişey değil yani seninle bir ilgisi yok bunu kendine soyle
Açıkça söyle erkek olduğunu. Zaten cinsiyeti belirleyen onun genleri kimsenin bi suçu yok ki hayırlısıyla doğsun da
Sağolun
ben bu korkunu çok yersiz buluyorum. kızda olsa erkekde olsa hayırlısı olsun. sonuçda sizin çocuğunuz.
erkek veletler gercekten cekilmiyo ya kızlar daha uysal oluyo kücükken
Asıl kızlar cadı oluyor
Yapmayın çocukları dövmeyin
Oda Allah vergisi artık bebek karında yaratılmış bir buluş çıkmadı henüz kız ya da erkek yapman için tamamen Allah vergisi.
Napcan abla doğurcan babasıda sevcek çocuk mu bu Adam küsüp gitsin
Aynen zaten kız istemedim pek
Allah sağlık versin cinsiyeti bu kadar takan zihniyetleri anlamıyorum yaradandan daha mı iyi bileceksiniz..
Cinsiyeti belirleyen kromozom erkekten geliyor ona hatırlat istersen :)
Kız olması daha iyi erkek olmak zor askerlik nafaka tazminat altın ev araba bide erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden fazla
Yav he he
Doğrular erkek hakları yok kadın hakları var
Evladın cinsiyeti olmamalı. sağlıklı hayırlı olması makbul. Eşine bunu söyle
Haklı erkek olmak zor nafaka askerlik kadın beyanı esas vs
canım ya Allah askina saglikli olsunda kiz olsn erkek olsn ne onemi var !!!
Bütün erkekler çoğu yani oğlu olsun ister hep kız olur denerler oğlan olacak diye sizinki ne güzel işte
Senin neyin oldu
Ben bekarım daha benimkiler boşa gidiyor :)
Ben erkek isterim şahsen ama size bir şey sorabilirmiyim buradan olmasa ama özel olsa
Yürü git ya terbiyesiz
Hamile bir kadına özele gel diyorsun
İğrenç birisin
Küfürmü ettim iğrenç olduğumu nereden çıkardın bu önyargı nereden geliyor anlamadım ki ya
Valla kız çocuğu cidden çok başka umarım kızınızda olur 😊
Allah sağlıklılıkca kucağınıza almayı nasip etsin.. Önemli olan sadece bu olmalı bence.
Yok böyle saçma bı soru madem cinsiyetini söylemeyi bilmiyorsan neden bebek yapion
Yapacak bişi yok. Evladınız olacak artık onu büyüteceksinz.
Bu kadar ezik olma bence. Söylemeye bile titriyorsun sanki bu senin suçun.
Allah bebek nasip etmiş kız erkek ne önemi var. Eşinde eminim çok sevinir sorun etme..
Ya zaten hayırlısı böyleymiş kız erkek ne fark eder hayırlı. olsun nice anne babalar var çocukları. olmuyor seninki erkek olmuş cokmu
Benimde 2 tane kızım var bir kız erkek olmasını isterdim Mevlam böyle istemiş
Hayırlısı hocam nasıl söylersen söyle eşinin anlayışla karşılayacagina eminim eşiniz sizin elinizde olmadığını bilir
Kız rahatla bebeğin olucak sonuçta cinsiyet önemli değil sağlıklı doğsun amin
Ne canım canım soru bu. Aldır istersen bi sonraki kız olur belki!
hayırlı uğurlu olsun ancak cocuğun cinsiyetini erkek belirler
Bir sonrakinde artık 😂
Olmayacak daha
2 kızı olmasını kim ister ya cadıloz bi şey
Bence de
Erkek çocuk daha tatlı sanki
Aynen erkek olsun diye uğraşır insanlar
Cinsiyeti önemli mi cidden sağlıklı olsun
Bir dahaki kız olur
Yapcak bişey yok elinizden gelen bir durum değil
Gönderseydi X i sen ne dert ediyon
Ne yap hiç bir şey 😅
Allah sana akıl versin bebeğe de yardım etsin
Neyse onu soyleyeceksin
Şu nankör insan tipini hiç anlamıyorum ben
Elbette sevinçle karlılayacak
Siz hangi çağda yaşıyorsunuz?
Sağlığıyla doğsun da cinsiyeti önemli değil
Sağlıklı olsun kiz erkek fark etmez
Hshshs manyak misiniz evlat bu
Evimize asker gelio de
Hahahha
Ne çıkarsa bahtına artık 😂
yapacak bişi yok
çok güvenme kaza eseri olur xd
Ne kazası bu bebeği bile yedi sene sonunda tedavi ile zor bulduk
bulduk ne ya yaptık desene evlatlık mı alıyon
hem o işler belli olmaz tedaviyi bıraktıktan sonra da hamile kalanlar oluyor
tc erkeği jigølo
Allah vergisi oğlu kız fark etmez onsenin çocuğun
sağlıklı olsunda
Sağlıklı sihatli olsun kız erkek fark etmez
Bahtinizi bir daha deneyin
bir şey yapmayacaksın senlik bir durum yok.
Hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek fark eder mi
Doğunca kestir kız olsun
ne yapcan açıkla aldırcak değilsin oğlun oldu diye
Aldir 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?