Çocuk & Ebeveyn Sizce evin ilk çocuğu mu küçük çocuğumu daha güzel oluyor? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor ilk çocuk (abla) kız kardeş (küçük) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ilk çocuk diyenlere teşekkür ediyorum :D Sizce evin ilk çocuğu mu küçük çocuğumu daha güzel oluyor? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
sweetmama36 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok tuhaf ama küçük çocuklar her zaman daha bir güzel oluyor. Sebebini anlayamadım. :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. İlk çocuk rica ederim :D 0 0 Yorumla
Erenikov Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl ilk çocuklar genin en güzelini alıyor sona kalanlar dibi sıyırıyor maalesef sksjkm 1 1 Yorumla LaQuicapablo +1 yıl O nası bir iddiadır fen yamuldu şu an dksndkdmdl Yorumla
wannabeyoursss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Valla benim abim var o yüzden evdeki tek güzel benim hahqhdhqhs 1 0 Yorumla
nevarselam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çünkü ablasından güzellik almış ondan küçüğü seçtim sshhshudsa 0 0 Yorumla
gül_dereli Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Çoğunlukla küçük olan daha güzel oluyor nedense 😄 1 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Onu bunu bilmem, ortanca hep torpilli olur 😂 0 0 Yorumla
Dbusraleyna Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Tek çocuk olduğum için cevap yok 1 5 Yorumla Erenikov +1 yıl güzel olmama şansın yok ahahfh Yorumla Dbusraleyna +1 yıl ŞFMPSNFPDMP Yorumla Erenikov +1 yıl profildeki sen misin gözden ikna oldum ben Yorumla Dbusraleyna +1 yıl Evet Yorumla Erenikov +1 yıl tamam bi çay içelim mi skhgk önce takip etmen lazım Yorumla
ÖmerHakanAL Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sen evin kaçıncı çocuğusun? 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl ilk çocuğum Yorumla ÖmerHakanAL +1 yıl O zaman ilk çocuğu güzeldir 😇😇 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 879 cevap paylaştı. İlk çocuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok tuhaf ama küçük çocuklar her zaman daha bir güzel oluyor. Sebebini anlayamadım. :D
İlk çocuk rica ederim :D
ilk çocuklar genin en güzelini alıyor sona kalanlar dibi sıyırıyor maalesef sksjkm
O nası bir iddiadır fen yamuldu şu an dksndkdmdl
Valla benim abim var o yüzden evdeki tek güzel benim hahqhdhqhs
Çünkü ablasından güzellik almış ondan küçüğü seçtim sshhshudsa
İlk çocuk ilk göz ağrısı olduğu için
Çoğunlukla küçük olan daha güzel oluyor nedense 😄
Onu bunu bilmem, ortanca hep torpilli olur 😂
2. çocuk zaten köle :(
Tek çocuk olduğum için cevap yok
güzel olmama şansın yok ahahfh
ŞFMPSNFPDMP
profildeki sen misin gözden ikna oldum ben
Evet