herşeyi denedim ama yok asla uyumuyor saat 9 buçuktan beri uyutmayı deniyorum
Karnı aç değil sallıyorum ama uyumuyor ne yapmalıyım acil fikir verin?
herşeyi denedim ama yok asla uyumuyor saat 9 buçuktan beri uyutmayı deniyorum
Karnı aç değil sallıyorum ama uyumuyor ne yapmalıyım acil fikir verin?
İlk olarak bebek uyumuyor diye stres yapmayın. Annenin stresi bebeğe de geçiyor.
Altı temiz, karnı tok, gazını da çıkardıysanız alın kucağınıza salavat getirerek dolaştırın.
Olabilir böyle şeyler, uyumuyor ayrıca ağlıyorsa doktora götürün, belki bir sıkıntısı vardır.
Yeni doğan bebekler 24 saat içinde 3 4 saat uyanık olurlar belki sıkıntı var doktora götür gazı olabilir gazını çıkart bebek yağı ile karnına masaj yap bilmiyorsan aç video izle
Cevap
5Cevap
Üşüyordur hastanede bize uyanması için ustundekileri çıkartıyorlardi belki soğuk olduğu için uyumuyorum yeni dogan bebekler gaz olmaz 10 15 gün boyunca onların bağırsakları düzdür daha emre bile hemen altına yapar
Merhaba, yenidoganlar günün büyük bölümünü uykuyla geçirir ki sallamaya vs ihtiyacı olmaz. Ağrısı vardır muhtemelen, yediklerine dikkat ediyormusun sen süt için
Dışarısı soğuk ve tehlikeli anne karnı kadar sıcak ve güvenilir değil napsın bebiş hayırlı olsun bu arada
Teşekkür ederiim
Doymamış olabilir mi bebekler aç olduklarında uyumazlar.
Kaynanan veya annen yokmu?
Hayır yok
Haytta değillermi yaa?
Eşimin annesi 4 yıl önce ölmüş
Benim annemde yurt dışında o yüzden tekim
Allah rahmet eylesın ananeni arama imkanın varsa onu ara o sana daha güzel fikir verir bacım
Anananede rahmetli oldu
Anneannen demedim bacım senn anneni bahsettım bir şekilde ulasamıyormusun?
Madem onlara ulaşamıyorsun ben yardmcı olayım sana malum sülale kalablık olunca 20 den fazla yegenım olunca ister istemez bazı şeylerei öğrenebiliyoruz🤗
Yok saolun
Sizlerdr sağ olun
Belki gazı var rahatsız mıdır bebeğin
Üzerine sarı eşarp ort
Hahahah o ayrı bir şey uykuyla alakası yok
Normal
Gazı vardır
Sütün az
Hayır
Karnına masaj yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?