9 günlük bebeğim var. Gündüz sürekli uyuyor. Karnını doyuracakken bile kendimiz zorla uyandırıyoruz. Gece olunca da kıpır kıpır uyumuyor. Bunu nasıl düzene sokabiliriz? Gündüz uykusunu nasıl azaltabiliriz? 🧿🐱
Bebeğimin bitmek bilmeyen gündüz uykusunu nasıl azaltabiliriz 🐱🤍?
Maşallah Rabbim nazarlardan saklasın🌺 Günlük bebekler hep böyle, gündüzleri uykulu zor uyanır, geceler gözler fal taşı gibi açık olur😂 biraz büyüdükçe düzene girer uykusu.
Bende atlattım o dönemi. Gerçi benim bebeğim doğduktan 4 gün sonra yoğun bakıma alındı. Bu yüzden sadece emzirdim yani uyku düzenini bilemedim. Gündüz uyanık kalmasını sağlayabilirsiniz gece uyuyacak tır
9 gunluk bebegin uyku saati diye birsey yoktur kiii... Mamayla besleniyorsa 3 memeyle besleniyorsa her 2 saatte 1 uyandirip beslemeniz gerekir yoksa kan sekeri duser. O yuzden onu zorla uyandirmalisiniz beslemeli altini degistirmeli sevmeli ve uyutmalisiniz. Gecede rutin bu olmali. Zaten evlilerin bekarlik donemi 1 bebek dogunca ve asil 2 okuka baslayinca biter. 5 6 aylik olmadan bu rutine otutturamazsiniz ne yazik ki. Allah anali babali buyutsun 💙😇