Erkekler bebek bakımından neden uzak dururlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkekler bebek bakımından neden uzak dururlar?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkek yeğenimle bir gece yanlız bırakılmıştım ve o çok sıkılmıştı ağlayan bir tip değil. Elemana hemen Muzlu süt çözdüm, arabaya bindirdim orta koltuğa da oturağını ayarladım. açtım müziği biraz yanladık. sonra Kahveye götürdüm yancım olarak iş yaptı icratt sırasında uykuya daldı. :D Bunları normal bir şekilde anlatırken 1-2 çektiğim video vardı onu gösterdim sonra Yengem bir daha dokundurtmadı oğlanı. Bebeklerle yapılacak aktiviteler çok olmadığı için uç şeyler aranabiliyor.
Bencil oldukları için. Sadece kadının işi gibi görürler. Onlar sadece yapsın, versin eline bebeği kadının. Kenara çekilip ben babayım desin. Sorumluluk almaktan kaçıyorlar. O çocuk beraber yapılıyorsa beraber bakılır!
Çünkü Anlamıyorlar
Eğer Yeni Baba Olmuşsa Vah Vah Yandık
Ama Yeni Baba Olup Olmaması Önemsiz Önemli Olan Bilgili Görgülü Bilen Ve Anlayan Olsun
Anlamıyorsa Uzak Dursun😁😁
Asıl önemlisi anlayışlı olması
Anlayış Olmasa Zaten Bebeğimi Ondan Yapmam
Kendilerine anca bakıyorlar
Cevap
4Cevap
Ben bakarım tabi ki. ama bazıları sorumluluk almıyor
Bazı babalar korkuyor, bir şey yaparım, zarar veririm diye. Bazıları da bebek bakımını sadece anne üstlenir diye ilgilenmez. Ya da anne tarafından uzak tutulur. (Tabi ki bu yanlış bir davranış.)
Nadiren erkek alakadar olur, geri kalanlar da kaçar çünkü işlerine öyle gelir.. Keyifli geceler..
Rahatlarına ve keyiflerine düşkün oldukları için, sonra kim elinde kumanda o kanal senin bu kanal benim tv haberlerini izleyecek,
Kızım olsun başından ayrılırsam, erkek olursa annesi baksın :D
Uzak durmuyorlar uzak tutuluyorlar. Anneler babalara firsat vermiyor güvenip
Türk erkekler için geçerli bu
Beceremez de ondan :D
Beceriksizler
Ben durmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?