Çocuk & Ebeveyn Bebeğinize başkasının bebeğinin kıyafetlerini giydirir misiniz? Rabia456 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bebiginize başkasının bebeğinin kıyafetlerini giydirir misiniz dolapta satılıyor kimisi alıyor ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Ben giydirmem Bebeğinize başkasının bebeğinin kıyafetlerini giydirir misiniz? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Giydirmem 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eğer cilt rahatsızlığı yoksa giydiririm. Sonuçta yıkanıyor. 0 0 Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Neden giydirmeyeyim ki sonuçta onu da bir bebek giyiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük konuşmamak lazım, o yüzden cevap veremiyorum 0 1 Yorumla Rabia456 +1 yıl Haklısın 🥰 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kendim küçükken milletin eskilerini çok giydiğim için çocuğuma giydirmem 0 0 Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bebeğime geç kendime bile tercih etmem 0 2 Yorumla Rabia456 +1 yıl Bende aynı düşüncedeyim Yorumla fatoşşistt +1 yıl anlayan birini görmek güzel. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giydiriirim eger mecbursam. ben kendi kıyafetlerimi hep ordan alıyorum 0 1 Yorumla Rabia456 +1 yıl Bebekler hasas olduğu için dedim 🥰 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Giydiririm kibir yapacak bir durum yok 1 9 Yorumla fatoşşistt +1 yıl kibirle ilgisi yok, iğrenç geliyor bana Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Kibir işte ötesi var mı Yorumla fatoşşistt +1 yıl başkasının bardağından çay içmemek kibir mi? Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Bir bebeğin elbisesini giydirmek öğren geliyorsa bebekleri iğrenç görmek gibidir anneliğini sorgula bence senin gibi karı düşman başına Yorumla Rabia456 +1 yıl Nasıl kullandığını bilmediğim bir şeyi çocuğuma giydirmem 4 tane kıyafeti olsun temiz olsun Yorumla fatoşşistt +1 yıl ben de kime laf anlatıyorum. karıymış. Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Karı değil misin 😏 Yorumla Rabia456 +1 yıl Benim anneliğimi sorgulamak sana düşmez. Bebeğe iğrenç diyen yok önemli olan annesinin nasıl kullandığı uzatma Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Sen git lahusa gerilimi eşine püskürt münafık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Giydirmem
Eğer cilt rahatsızlığı yoksa giydiririm. Sonuçta yıkanıyor.
Neden giydirmeyeyim ki sonuçta onu da bir bebek giyiyor.
Büyük konuşmamak lazım, o yüzden cevap veremiyorum
Haklısın 🥰
kendim küçükken milletin eskilerini çok giydiğim için çocuğuma giydirmem
bebeğime geç kendime bile tercih etmem
Bende aynı düşüncedeyim
anlayan birini görmek güzel.
Giydiriirim eger mecbursam. ben kendi kıyafetlerimi hep ordan alıyorum
Bebekler hasas olduğu için dedim 🥰
Giydiririm kibir yapacak bir durum yok
kibirle ilgisi yok, iğrenç geliyor bana
Kibir işte ötesi var mı
başkasının bardağından çay içmemek kibir mi?
Bir bebeğin elbisesini giydirmek öğren geliyorsa bebekleri iğrenç görmek gibidir anneliğini sorgula bence senin gibi karı düşman başına
Nasıl kullandığını bilmediğim bir şeyi çocuğuma giydirmem 4 tane kıyafeti olsun temiz olsun
ben de kime laf anlatıyorum. karıymış.
Karı değil misin 😏
Benim anneliğimi sorgulamak sana düşmez. Bebeğe iğrenç diyen yok önemli olan annesinin nasıl kullandığı uzatma
Sen git lahusa gerilimi eşine püskürt münafık
Temiz ve güzelse evet.
Büyük konuşmayayım ama giydirmem.
Yakınım olursa neden olmasın
Herkesin durumu iyi degil
Hayır
Giydiririm
asla boşuna mı yaptım
Ellerin çok güzel 😏