Çocuk & Ebeveyn Benim kızım çok mu süslü olacak sizce? Şimdiden her şeyi süslü püslü. İleride ne olur 😃? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Benim kızım çok mu süslü olacak sizce? Şimdiden her şeyi süslü püslü. İleride ne olur 😃? Benim kızım çok mu süslü olacak sizce? Şimdiden her şeyi süslü püslü. İleride ne olur 😃? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Battaniyesine bayıldım kim uğraştı o kadar maşallah eline sağlık 1 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Annemin çeyizinden o. Bizim battaniyemiz yani. Şimdi yeniledi, bebeğime kullanacağım. 😌 Yorumla Sazimentt12 +1 yıl Çok güzell masal gibi işlemeler Yorumla
Lolsjmnnsnsn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok ama çok imrendim şu an, cocuğum olunca bende yapmak istiyorum ellerine sağlık😍😍 güle güle kullansın tosun 1 1 Yorumla Spiderlord +1 yıl Ama kız çocuğu Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Naaptiiinnnn nasil şirin sicacik şey bunlar patiğe bak:( 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok güzeller, maşallah güle güle giyinsin prenses. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence aynen dediğin gibi cok süslü olacak. Benim kiz hic sevmezdi süslü seyleri. Büyüdü hala hic sevmiyor. 0 0 Yorumla
sexandirty Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl aşırı tatlı olmuş ya süslü olsun çok güzel olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Battaniyesine bayıldım kim uğraştı o kadar maşallah eline sağlık
Annemin çeyizinden o. Bizim battaniyemiz yani. Şimdi yeniledi, bebeğime kullanacağım. 😌
Çok güzell masal gibi işlemeler
Çok ama çok imrendim şu an, cocuğum olunca bende yapmak istiyorum ellerine sağlık😍😍 güle güle kullansın tosun
Ama kız çocuğu
Naaptiiinnnn nasil şirin sicacik şey bunlar patiğe bak:(
ay maşallah ne cici şeyler kız çocuğu dediğin süslü olur zaten
Çok güzeller, maşallah güle güle giyinsin prenses.
Yaa çok güzeller yaa😍.
Bence aynen dediğin gibi cok süslü olacak. Benim kiz hic sevmezdi süslü seyleri. Büyüdü hala hic sevmiyor.
aşırı tatlı olmuş ya süslü olsun çok güzel olur
Güzeller miş
çok tatlı ahahhaa
Çok güzeller kiiii
Olacak