9 aylık daha, diş çıkardığı için dişleri kaşınıyor bu yüzden her şeyle dişini kaşımaya çalışıyor diş kaşıma oyuncakları var ama onlardan sıkılıp başka şeyler bulup alıyor eline onu ağzına götürüyor ve sürekli yere düşürüyor yine de alıp ağzına götürüyor ne anlasın kirlendiğini şapşirik 😞 Evi her gün temizlemeye çalışan biriyim ama yine de korkuyorum aynı şeyleri yaşamış anneler var mı fazla hasta olmaz dimi çok korkuyorum Allah tüm çocukları hastalıklardan ve beladan esirgesin
Bebişkom diş çıkarıyor her eline geçen şeyle dişini kaşımaya çalışıyor mikrop kapmasından korkuyorum bir şey olur mu?
Kaşıma oyuncaklarını buzluğa koyup öyle verirsen bayılır. Diş çıktığı için yanıyor şimdi ağzının içi. Ne bulursa onu deneyecek teker teker. Ayrıca merak etme evini zaten sık sık temizliyorsan bir şey olmaz. Azcıkta mikrop alsın çocuk bırak, vücudu direnç kazanır:) Allah bağışlasın, mutluluk ve sevgiyle büyütmen dileğiyle 🙏🙏
Merhaba, evin genel temizliğine dikkat ediyorsan problem olmaz, her çocuk bunu yapar, diş kasiyicilari buzluğa koyarsan daha serin olacağı için damagin yanmasina daha iyi gelecektir
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Bebişkom diş çıkarıyor her eline geçen şeyle dişini kaşımaya çalışıyor mikrop kapmasından korkuyorum bir şey olur mu?