Çocukların yeteneğine müteakip spor dallarına gönderilerek katkıda bulunulabilir.
Çocuklara iyi bir gelecek sunmak adına neler yapılabilir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çocukların yeteneğine müteakip spor dallarına gönderilerek katkıda bulunulabilir.
Çocuklara iyi bir gelecek sunmak adına neler yapılabilir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Öncelikle çocuğu sevgi şefkatin ve güven duyacagi ortami oluşturabilmek en önemli başlangıçtir sonrasında çocuğun ilgi alanlarını keşfetmek müzik , resim , spor , tiyatro vss bu konuda yönlendirmek ( benim çocukken resim yapmaya çok yeteneğimin olmasına ve ailemin bunu farketmesine rağmen bana bu konuda bırak destek olmayı köstek oldular ve benim kariyerimle oynadılar resmen şu an bir modalist olabilirdim olucaktimda zaten ama maalesef ki ailemin zoruyla muhasebeci oldum oyuzden bu konu hakkında çok hassasım bırakın çocuğunuz ne olmak istiyorsa neye ilgisi ve yeteneği varsa onu olsun 🙋
Ben küçükken içine kapanık bir cocukmusum diye annem beni gitar kursuna göndermişti. Bir önceki sene de de kuran kursuna göndermişti ama artık göndermek istemedi ve gitara yazdirmisti. Okul hayatım boyunca hep korolarda veya solo olarak şarkı söylemek bana çok keyif verdi. Sosyal olarak kendimi çok geliştirme fırsatı bulmuştum. Çocuğun yeteneği neye göreyse ona yönlendirmek lazım. Voleybol kursuna da gittim, basketbola da tenise de. Fakat sadece tenis hoşuma gitmişti ve hala da yapıyorum.
İyi bir eğitim verilmeli sağlıklı psikolojiye sahip bir anne baba tarafından yetiştirilmeli yoksa para pul ev hikaye. Biz ülkece vahşice kadın cinayetleri işleyen erkeklerin çok zengin ailelerin çocukları olduğunu da gördük bir çocuğa illa geleceksel anlamda para pul zenginlik sunmak bir meziyet olmamalı diye düşünüyorum.
Çocuğa yeteri kadar değer vermek yeterli. Gerisini o zamanı gelince sağlam bir psikolojiyle halledebilir. Çocuğun psikolojisine zarar veren öz değer kaybı olmasın yeterli...
Cevap
8Cevap
Her zaman yanında olunmalı ne olursa olsun
Eğitim ailede başlar... öncelikle karakteri düzgün sağlam kişilikli sorumluluk sahibi birey olarak yetiştirmeye başlamak lazım... sonrasında okul eğitimi gelir kişisel özelliğine göre spor... diplomalı psikopat yerine diplomasiz insan olsun yeterli...
Küvet dışında bir soru mu sordun yoksa ben mi yanlış görüyorum :) iyi bi eğitim ve kaliteli bir yerde yetiştirme yeterli olacaktır
Aynen 🙃
İyi bir ahlak, eğitim ve terbiye verilebilir.. Tabi bunun için öncelikle anne ve babalar boyle olmalıdır
Böyle bir dünyada çocuk yapılmaması gerekir yapacağımız en büyük iyilik bu olur çocuklara. Onları dünyaya getirmemek.
Türkiyeden çıkılsa yeterli
Geoenginneering. Yani Gezegen Mühendisliği
Gözlem ve rehberlik çerçevesinde destek olunur.
Bence çocuğun ilgi alanlarını keşfetmesi için birçok şeyi deneyebileceği fırsatlar oluşturulmalı
İyi bir aile eğitimi vermek
Herşeyden önece iyi bir karakter sahibi yapmak
sığınmacılar gönderilebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?