Selamlar,
Ikiz erkek bebekler icin isim onerebilir misiniz? Illa birbiriyle uyumlu olmak zorunda degil. Yazilisi ve soylenisi her ulkede kolay olacak anlamlarida bir o kadar hos olacak isimler olursa cok sevinirim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlar,
Ikiz erkek bebekler icin isim onerebilir misiniz? Illa birbiriyle uyumlu olmak zorunda degil. Yazilisi ve soylenisi her ulkede kolay olacak anlamlarida bir o kadar hos olacak isimler olursa cok sevinirim.

Öncelikle gözünüz aydın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.. İkiz annesi olarak söylemek istiyorum sizi zorlu ve yorucu bir süreç bekliyor ama kucağınıza alıp kokusunu içinize çektiğiniz an bütün yorgunluk zorluğu unutuyorsunuz..
İsim olarak benim Deniz ve Derin hoşuma gidiyor unisex bir isim..
Cok tesekkur ederim. Zorlugu gozumu korkutmuyor ama umarim ikisinede ayni esitlikte annelik yapabilirim yetebilirim. 🥹
Yaparsın tabiki neden yapamayasın.. Öyle bir annelik iç güdüsü oluyor ki siz bile kendinize inanamayacaksınız birinin üzeri kirlenmiş olsa diğerinin temiz olsa bile ben onun kıyafetini bile değiştirirdim en basiti anne olmak güçlü olmaktır unutmayın 😊
Şu mantık ile de bakabilirsin, çocukların karakteri nasıl olsun, hangi yönleri ağır bassın istiyor isen o manada isimler araştırabilirsin.
Mesela Aykut ismine bakalım: Ay ve kut kelimelerinden oluşan birleşik bir isimdir. Ay, dünyanın doğal uydusu anlamına gelirken, kut da şans, baht açıklığı ve uğur demektir.
Harflerin insana etkisi büyük duymuşsundur, bu konu hakkında birçok kaynak üzerinden araştırma yaparak, ismi bulmak daha yerinde olur: https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/isminizde-bu-harfler-varsa-yasadiniz-25241407
Sadece isim kulağa güzel geliyor diye de bir isim seçmek olmaz. O yüzden biraz düşünelim 🙄
Aynen anlamlari cok onemli o yuzden secemiyorum 😭 ve dedigin gibi harflerin birlesimi ve ayri ayrida cocuga cok etkisi oluyormus. Iclerinde cok begendigim isimler var
Hadi bakalım bebişler için en güzel neyse, o olsun 😬😬
Amiinn sey dusundum ikisinede iki isim koysam daha iyi gibi. Isim koyarken kulaklarina iki isim soylettiricem ama ikinci isimleri sadece babam ( isimlerini babam okur kulaklarina) ve ben bilicez. Cocugu muskalardan buyulerden falan koruyabilirmis iki isim konulmasi. Ne kadar dogru bilemem tabi.
İlk defa duydum. Dini açıdan bir kaynak, hadis varsa, doğrudur.
Şöyle bir şey var, zamanında peygamber efendimize de büyü yapıldı, peygamber efendimizin 2'den çok ismi var biliyorsun. Yani bu mantık pek doğru gelmiyor bana.
Çocukları koruyan iman, namazdır. Zaten büyü işlerse de bu da Allah'ın izni ile olur. Buna da imtihan deriz.
Iyice bi arastirayim bu konuyu
Nerelisin? Ona göre söylemek istiyorum. Çünkü şimdi söylersem belki sana çok anlamlı gelmeyebilir normaldir. Ben bugün oturmuş kendi halimde bir film izliyordum. O filmin başrolündeki adamın ismi. İlerde oğlum olursa kesinlikle bu ismi vericem dedim kendi kendime. İkinci isim için ise kafamda bir şey yok bir tane söylicem işte. Önce nereli olduğunu söyle. 😊
Soyle yav hadi 😅
Nereli olduğunu söylemezsen söylemem.
Uyumlu İkiz Erkek İsimleri
Ediz ve Deniz
Tan ve Can
Metin ve Tekin
Ahmet ve Mehmet
Yalın ve Alkım
Serkan ve Hakan
Çetin ve Tekin
Metin ve Çetin
Berkay ve Gürkay
Koray ve Şoray
Kaan ve Hakan
Kaan ve Çağan
Sinan ve Baran
Kerem ve Kerim
Soner ve İlker
Baran ve Çağan
Bartu ve Batu
Ufuk ve Umut
Özgür ve Özgün
Ege ve Efe
Mert ve Berk
Anlamı Uyumlu İkiz Erkek İsimleri
Savaş ve Barış
Selim ve Yavuz
Han ve Kaan
Hakan ve Kaan
Poyraz ve Rüzgar
Tayfun ve Tufan
Doğu ve Batı
Devrim ve Evrim
Ayaz ve Poyraz
Yağız ve Yavuz
Çağlar ve Çağan
Kuzey ve Güney
Umut ve Hevi
Efe ve Yiğit
Cevap
32Cevap
Deniz ve mert
Biri kendince çok özgün mavilerin adı çokta güzel
Diğeri bir çocuğa koyulacak en tatlı isim üstelik bunlar eskimez
Ikisinide cok severim. Seceneklerim cogaliyor 😅
Rüzgar ya da mert olabilir
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.
Senin gibi anneleri olacağı için çok şanslılar.
Ben de @Redamancy-4 gibi mert ismini çok severim diğeri de yiğit ya da yağız olabilir.
😂💙
Tesekkur ederiim amiinnn 🙏🏼🥰
Alp ve Umut diyorum. Aşağıda biri Tan demiş. O da güzel bir isim. Rüzgar da güzel.
Bertuğ'un anlamı da güzelmiş. Güçlükleri aşan, engel tanımaz demekmiş.
Gökalp de güzel.
Giray da olabilir. Kırım Hanlarına verilen bir ünvan. Önder, kudretli, düşman korkutan anlamına geliyor.
Senin adına çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın. Allah anneli babalı büyütsün. İsim olarak; Okan-Hakan, Gökay-Koray, Barış-Savaş gibi uyumlu isimler tercih edebilirsin
Cok tesekkur ederim. Isteyen herkese nasip olur insallah 🙏🏼 Okan, hakan, koray ve barisi not aldim 🥰
🥰
Siz dünyanın en güzel manzarasına sahip olacaksınız... Tadini çıkarın şükür ve dua ile. İsim konusuna da gelince de 'Asil ve Mert' koyabilirsiniz. Boylece birbirini tamamlamış olurlar diye düşünüyorum ☺️🥰🤗💐
Cok tesekkur ederiim. Ekliyorum bu isimleride hosuma giden isimleri kagida yazip oyle cekmeyi dusunuyorum. Bu isimlerin anlamlarida cok guzel 🥰
Bulut ve Bilgi olabilir ben mesela erkek çocuğum olursa Öz Bulut koymayı düşünüyorum patron olursa direk Öz Bey desinler diye Bilginin başına da İz gelebilir belkim bilemedim herkes sevmez değişik ama😁
Enteresanmis bak iki isim mi koysam acaba her ikisinede belki pilot falan olurlar
Doğan - Baran
Mert - Efe
Deniz - Doruk
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah, gördüğüm en güzel sorulardan biri. 😌🌺
Amiin insallah🙏🏼 cok tesekkur ederimm 🥰
Hayirli mubarek olsun.
Selim ve Muhsin ikisinin de anlami cok guzel. Ben anlamlarini cok seviyorum ayrica bu isimlere sahip kisiler daha sakin mizacli oluyorlar.
Amiin tesekkur ederiim 🥰
Sağlıklı, başarılı, olabildiğince mutlu ve ebeveynleri olarak onlar için ve onların kendileri için isteklerinizin gerçekleştiği yaşamları olsun.
İsim önerisine gelince: Mustafa ve Kemal.
Amiin elimden geleni yapicam 🌸
Benim önerdiğim ismi biliyorsun😂 ağır falan dedin doğrudur 🙄 onu koymazsın muhtemelen ama o zaman toprak olabilir.
Toprak mütevazı bir kişiyi temsil eder✨
Birinin ismi toprak olabilir mesela
Toprak guzelmiss ikinci peki?
Yine toprağı andıran şeyler olsa güzel olur. Ekim/Ekin gibi
Toprak bence düşünün derim🙂
Terazi benim hayatımı değiştiren insanın adı aykuttu bak aşağıda Aykut diyen olmuş Aykut da düşün derim aklıma gelse ilk ben derdim de toprak arkadaşın ismi diye ilk onu dedim😂
Aykutta guzel evet dusunelim bakalim 😁
Yiaa dur bak ne dicem jsj sonra derim 😂 şey peki senin kendi istediğin bir isim var mı yoksa tamamen bizden gelecek cevaplara mı bakıyorsun 🙂
Yani senin aklında ne var🙂
Ben hamit ve nejat isimlerini cok seviyorum ama esim bu isimlere izin vermiyor. 🙄 o yuzden baska alternatiflerle gitmem lazim. Gunluk isim konusu aciliyor ama bi yere varamadik
Toprak/Aykut bir düşün bakalım sor ne diyecek bence beğenir gibime geliyor, hemmm 😂
Bi sorayim birazdan. 😄
Eee sonuç 😂😂
Yigit ismi kesin olacak digerini secemedi daha. 🙄
bence senin seçimin omalı ya aklına gelen duyulan hani değilse herkes kendi sevdiğini söyler
Benim sevdiklerim hamit ve nejat ama baba istemiyor bu isimleri
biraz ağır isimler sanki hani daha poyraz ve rüzgar mesela :d
😅 halbuki cok hosuma giden isimler bide resat ismini cok severim hatta kayinbabamin ismi ama esim asla koymam o isimleri diye yemin etti 🙄
yemin etmek büyük konuşmak ya saçmalamış hani
Allah çocuklarınızı size bağışlasın Allah analı babalı büyütsün Öncelikle size hayırlı evlatlar olurlar inşallah
BERKAY GÜRKAY
Amiin cok tesekkur ederim 🥰
Allah saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin anali babali buyutsun
Tebrikler 🥳
Amiin insallah. Allah isteyen herkese nasip eder insallah 🙏🏼
Annem Yiğit Efe koymak isterdim demişti kulağıma da hoş geldi açıkçası
Ikisinide sevdim ben 😍
İsim bilemedim ya ama tebrik ederim. Sağlıkla büyüsünler😍🙏
Tesekkur ederiim. Amiin 🙏🏼🥰
Cihan _Civan... Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah.🧿
Amiin tesekkurler 🙏🏼🥰
Hayırlı olsun ❤️ sağlıkla gelsinler 🌸
Güven - mert
Amiin sagolsun 🙏🏼😍
Hayırlı olsun öncelikle😇
Yağız💙Yiğit
Barlas💙Atlas
Alpaslan💙Metehan
Cok tesekkurler 🙏🏼🥰
Allah bagislasin. Saglicakla gelsin insallah 🙏🏼🥹
Çok şanslısınız inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.❣️🙏🏻🤩 Bende aklimdakileri eklyeyim. Yağız -Yiğit , Baybars-Aybars, Göktuğ-Tuğberk, Doğukan-Batuhan.
Savaş ve barış
Kuzey ve Güney
Gökhan ve Hürkan
Oğuzhan veya Uğurcan ve Oğulcan
yakıştırıyorum bence ikizlerin ismide uyumlu olmalı..
Berat ve Celal siz bilirsiniz tabiki doğum ne zaman? Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Ocakta olmasi bekleniyor erken gelmezlerse 🥰
Bartu-Batu
Ayaz-Poyraz veya Ayas-Aras
Tolunay-Bulut
Ege-Efe
Erim-Emir
Sungur, Alparslan , Tuğrul, Gündüz, Timur, Altay Artuk, Bartu, Metehan
Yasir Mahir veya Tahir bunlardan iki tane seçebilirsin uyumlu isimler
Tuna ve Aras sevdiğim bir kitabın karakterleriydi. Abi kardeş.
Nepsi, Aras, dilrubâ, azirha, Sarper, nefes, cesur, inanç, mavi, Toygar,
Hep oglum olsun istemisimdir ama rabbim bana dunya tatlisi bir kiz verdi taha ve yigit olabilir
Allah bagislasin birisinin ismi kesin yigit olacak 🥰
Alptuğ ve Ayaz, Cihat ve Doruk, Ediz ve Ege :)
Ayaz koy çok hoş bir isim. Berkay ve Serkan'da olur.
Ayaz yegenimin ismi. Onun ismi olmasaydi istiyordum 🥰
Hep ikizlerim olsun istedm ama olmadı.
Inshallahh olur 🙏🏼
Sen ne ara evlendin 😀
Ohoooo yildirim nikahi kiydim ocakta 😅
Amiin inshallahh 🙏🏼🥰
Yunus Emre, Ahmed Selim, Hamza Kaan...
Selim ve hamza guzelmis tesekkurler
sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah :)
Deniz, Danyel, Mirza, Akif,
Ateş -Araf
Meriç -Yankı
Oğuz- Buray
Cook sevdiğim kitap karakterleri isimleri..
Ayy bide alaz-uraz var
Kuzey ve güney
Doğu ve bati
Rüzgar ve poyraz
Aras/Ömer/Asaf/yiğit/mahir güzel ve ağır isimler bence
Kanka benim ismimi bırak birine diğerine de dur sana yazayım
Yiğit ve Yağız güzel bence😊
Hayatımda en çok istediğim şey...
Göksel
Göksenin
Alparslan
Ertuğrul
Orkun ve Hakan.
Ayy ikizmi maşallah
Emir efe uyumlu olur gibii
Yunus ve Emre 😊
Süper olmaz mı
Erim ve kerim
Emir ve demir
Umut ve yiğit, Kuzey Güney
Umut ve Yiğit çok hoş bence❤️
Bilgehan Kağan
İşte adam
Mustafa Kemal
Eliz Mira
Yiaaa asaf cok severim 🥰
Habil
Kabil
anlamı nedir
Muhtesem sonra biri digerini kiskanip ölduruyormuydu 🙄
Esra ve erol
Ikiside erkek esra biraz olmaz gibi sanki
O zaman biri
Erol ve anlı olsun.
Hani popüler ikiside müge anliya selam olsun.😂
Allah seni ne etmesin 😂
Biri melik biri Çağatay olsun 😊
Ömer Faruk sghshshsusuhs
Nasıl buyutucen çok zor olur Allah bağışlasın
Beran Buğra
Mirhan Toprak
Mert _ Mertkan
deniz, mete
Görkem ve toprak isimlerini beğenirim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?