Çocuk & Ebeveyn Sizce kızmı erkek mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce cinsiyeti nedir? Güncellemeler+1 yıl Kadın doğum uzmanları bakabilirmi acil 😔😔😔😔 Güncellemeler+1 yıl Nolurrrrrrrrrrrrr Sizce kızmı erkek mi? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FantasticBlue Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl "Balkanlardan gelen yoğun yağış dalgası, kıyı egeyi ve akdenizi etkisi altına alacak olup, yer yer gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor." tarzı bir görsel gibi geldi. Kız ya da erkek olabilir. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hocam daha 3 haftası var ve çok sabırsızım Yorumla FantasticBlue +1 yıl Bence erken gelirse geri ittir. 21 inden sonra doğum yap, başak burcu olmasın, yazık yavrucağa Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl iç güdülerim kuvvetlidir burdan anlaşılmıyor hiç bir şey ama kesin kızın ollacak yaz kenara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hisler değil bak ya 😔 Yorumla
Peter-_-Bishop Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Şeyi yok gibi kız 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒😒😒 Yorumla Peter-_-Bishop +1 yıl Neden öyle yaptin Yorumla Soran +1 yıl Şeyi yok nedir 😂😂😂 Yorumla Peter-_-Bishop +1 yıl Şey işte 😂 Yorumla Peter-_-Bishop +1 yıl Erkekte. Olan şey 😂 kızlarda olan bişey görünüyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl İşte o nerde? Yorumla Peter-_-Bishop +1 yıl Bence hiç öğrenme şimdiden sürpriz olsun önemli olan sağlıklı bir çocuğun olsun erkek ya da kız hiç farketmez sağlıklı bir çocuğun olsun o sana yeter Yorumla Peter-_-Bishop +1 yıl Burdan bakılırsa erkeğe de benziyor Yorumla Soran +1 yıl Çok heyecanlıyım ilk defa anne oluyorum eşim kız istiyor doktor 3 haftası var daha diyor Yorumla
Woramelyazar Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Görünmüyo ama çok heyecanlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Heyecanlı derken 😂😂😂 Yorumla Woramelyazar +1 yıl Ben bakarken heyecanlandım neden bilmiyorum hfyssf Yorumla Soran +1 yıl Bende çok heyecanlıyım ama işte daha 3 hafta var belli olmasına 😂😂 Yorumla Woramelyazar +1 yıl İnşallah sağlıklı olur. Allah analı babalı büyütsün ❤️🙏🏻✨ Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun gülüm darısı başına inşallah Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 484 cevap paylaştı. Kız bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
"Balkanlardan gelen yoğun yağış dalgası, kıyı egeyi ve akdenizi etkisi altına alacak olup, yer yer gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor." tarzı bir görsel gibi geldi. Kız ya da erkek olabilir.
Hocam daha 3 haftası var ve çok sabırsızım
Bence erken gelirse geri ittir. 21 inden sonra doğum yap, başak burcu olmasın, yazık yavrucağa
iç güdülerim kuvvetlidir burdan anlaşılmıyor hiç bir şey ama kesin kızın ollacak yaz kenara
Hisler değil bak ya 😔
Kıza benziyor hayırlı olsun
Ben müneccimim erkekız.
Şeyi yok gibi kız
😒😒😒😒
Neden öyle yaptin
Şeyi yok nedir 😂😂😂
Şey işte 😂
Erkekte. Olan şey 😂 kızlarda olan bişey görünüyor 😂
İşte o nerde?
Bence hiç öğrenme şimdiden sürpriz olsun önemli olan sağlıklı bir çocuğun olsun erkek ya da kız hiç farketmez sağlıklı bir çocuğun olsun o sana yeter
Burdan bakılırsa erkeğe de benziyor
Çok heyecanlıyım ilk defa anne oluyorum eşim kız istiyor doktor 3 haftası var daha diyor
Görünmüyo ama çok heyecanlı
Heyecanlı derken 😂😂😂
Ben bakarken heyecanlandım neden bilmiyorum hfyssf
Bende çok heyecanlıyım ama işte daha 3 hafta var belli olmasına 😂😂
İnşallah sağlıklı olur. Allah analı babalı büyütsün ❤️🙏🏻✨
Allah razı olsun gülüm darısı başına inşallah
Ayıp la
Kan görüyorum vahşet görüyorum hocam
Erkek
Kız bence
Şu an kaç haftalık