Sabah 3 te İskender mi olur 😅😂 7/24 açık servis hizmetimiz vardır 😃

Sabah 3 te İskender mi olur 😅😂 7/24 açık servis hizmetimiz vardır 😃

Hamilelik sürecinde bebekler annelerin iliğini kemiğini sömürüyor ve kaybettiği vitaminleri yerine koyabilmek için aşeriyor.. Bu dönemde hormonlar alt üst olduğu için eşlerin de biraz anlayışlı olması gerekiyor..
Hamile iken ilk gözleme aşerdim tatilde eşim aradı buldu ama el açması değildi 😄 yedim ama o beni kesmedi çünkü el açması gözleme aşermiştim.. Tatilden döndükten sonra annem yaptı onu yedim ama bu kez de yeşil nohut aşerdim ama onu ne kadar arasak da arkadaşlara eşe dosta söyledik görürseniz alın diye ama bulamadık her gördüğüm yeşilliği o sanıyordum oysaki değildi 😅😅
Çok süper görüş için teşekkür ederim 😊
Hamilelik sürecinde malum bebek annelerin iliğini kemiğini sömürüyor. Vitaminler, mineraller, kalsiyum, demir ne var ne yok götürüyorlar. Biz de haliyle bu eksiklikleri ani aşermelerle tamamlamaya çalışıyoruz. Yani bu tamamen bedenimizle alakalı yoksa hiça gözlülükten falan değil 😂 Benim et çekti canım normalde hiç düşkün olmadığım bişey olmasına rağmen hunharca dana eti kavurma falan yemek istedim demek bebiş en çok o konuda sömürmüş bedenimi ajakskdkdkflflglgl
Gebelikte vücutta azalan mineral, vitamin, magnezyum, calsiyum.. vs gibi nedenlerden dolayı bazı gıdalara istek uyanır , vücudun kaybettiği değerleri yerine koyma alarmıdır bu. Gebelikte toprak yiyen cam yiyen vakalarda görülebiliyor ya da daha enteresan şeyler.. bunlarında sebebi yine vücutta eksilen mineral, demir eksikliği gibi nedenlerden kaynaklı bir durumdur
Genelde içerde bir bebek olduğu için kadının yediyi içtii her şeyden içerdeki Bebek’te besleniyor doğal olarak vitaminler ne biliyim hormonlar filan bebek hepsini fazlasıyla kullandığı için aniden bir boşluk oluşuyor bir şeyler yeme isteği geliyor.
Cevap
4Cevap
Bebekte olduğu için olabilir
Karnındaki bebegide beslediği için annenin daha çok enerji ihtiyacı oluyor daha çabuk acıkıyor olabilir. Hepimiz aciktigimizda canımız farklı farklı şeyler çekebilir :) canı birsey çektiğinde hamile olduğu için kıyamayıp alacagini bildigi ya da eşinin sevgisini test etmek isteyen bazı hamileler olayı abartıyor olabilir :)
Uzmanlara göre aşermenin birincil sebebi, gebelik sürecinde hormonal dengenin değişmesidir. İkinci sebep ise gebelikte sürekli gerçekleşen hücre oluşumudur. Karnınızdaki miniğin ihtiyaç duyduğu maddeleri sizin vücudunuzdan alması dolayısıyla karaciğer ve beyne giden sinyaller aşermeye neden olur
Hormonal değişimler ve annenin vitamin eksikliğinden kaynaklı olabilir. Çok değişik şeyler aşerenler var. Mesela demlenmiş çay otu aşeren duydum büyük ihtimalle demir eksikliği var 😃
Profilin gizli sanırım göremedim😄
Link atılmıyor mu acaba 😄
Teşekkür ederim güzel paylaşımlar olmuş :)
Kesinlikle vücut ihtiyaç duyduğu şeyi istiyor, tuzlu tatlı acılı isteği eksiklik kaynaklı, dikkat ederseniz doktorun verdiği destekleri düzenli kullanırken aşerme geçer
Muhtemelen hormonel değişimler ve kan şeker seviyesindeki değişimlerden kaynaklı ama iğrenç şeyler yaptırıyor insanlara. Kuzenim turşuya nutella sürüp yiyordu 🤢
Aşerme 4. aya kadar devam eden bir durum. Tibbende bir gerçekliği var. Hormonel dengenin bozulmasından dolayı ve vücuttaki eksilen değerlenden ötürü yaşanan bir durum
Hamile olmasa da sürekli canı bir şeyler isteyenler de var, hormonlarla âlâkalı olabilir 😁
👉👈 Belki obur değillerdir de bazı yiyeceklere özel ilgileri vardır 🙄
Sarmalar 😄 Pizza 😋 Bir de pasta, börek 😂
Yooo, çok yemiyor ki gelmiyor kilolar 😅
Tabiii
Hormonal değişikliklerlerden dolayı bazı gıdalara eğilim artıyor. Bu gıdalar da genelde vücudun ihtiyacı olan gıdalar oluyor.
Ahahhah 😂 fotoğraftaki karikatür çok tatlı ve komik olmuş
Vücutta eksilen protein, mineral vs tedarik etmek isteyen vücut Ghrelin salgılıyor
Acaba nasıl bişi lan aşermek. Kocayi kudurtmak efso olur ben aşermesem bile canım şunu bunu cekti derim. Sanki hep diyebilcez djdjjddk
Kebap künefe şalgam çok pis aseriyorum. Hamile olunca canın çekince adı aserdi oluyor işte.
Anne kilo alsın diye 😁 (şaka)
Gebelik ile alakalı o , anne sağlıklı beslenir sıkıntı stresten uzak durur , bebek gelişirse anne çok kilo almaz aldığını verir 🙂
Hemen söyleyelim isteğini😂😂
Umarım bana da nasip olur anne olmak🙏
Yarısından fazlası numara veya naz dır.😂
Bebeğin canı istiyor sanırım 😃
Hamile olmayanlarda aşerebiliyor.
Alır mısın peki ☺️
Eşin çok şanslı o zaman ☺️
Rica ederimm, Belki de ☺️
Bebek cani çeker
Cidden niye acaba
Hormonal dengesizliklerden dolayı olabilir
normal bence
Eşinmi aşeriyo
O bebek kimin gayri meşru mu yoksa
Elalemin profilini niye koydun
Senin sayfana girince açılmıyor başkasına girince açılıyor neden böyle
Senin şimdi sayfana giriyorum ya soruları profili hiç bişey göremiyorum ama başkasına girince hemen açılıyor
Hiç bişey gözükmüyo mesaj yeri bile
Sadece takip yeri gözüküyor
Başkasına girince gözüküyor ama sende olmuyor yaş yazıyo bide master başka bişey gözükmüyor
Yok önünde KizlarSoruyor bekleme şeysi oluyo ya böyle dönüyor ondan gözüküyor
Mavi pembe ok
Mesela internet çekmeyince önde yükleniyor gibi mavi pembe on oluyor dönüyor böyle sende oluyor bitek diğerlerini denedim onlar açıldı
Sanmıyorum gizli olsa gizli gözükür hiç bişey gözükmüyor
Aç bakiyim az önce gizli profile baktım onda gözüktü sende olmuyor
Niye sende böyle oluyor başkasına sorsana bi profiline girsin gözüküyor mu diye
Dur bi atim
Takibe basıyorum olmuyor önde o oklar olduğu için
Niye seni engelleyim engellesem sorun gözükmez ki
Olmuyor sinir oldum profile bakamıyorum djsjs
İsmi ne hesabın
Bak bi
Yok ya ben değilim
Profilin linkini at bari meraktan çatlıcam
Şimdi de takipçilerin felan her şey gözüküyor ama önde yine o oklar var fotoğrafı göremiyor
Sinirim bozuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?