4 yıllık evliyim ve çocuk istemiyorum. Eşimde ısrar ile istiyor. Yeter artık bak 4 yıl oldu diyor. Ben korunuyırum derken bizim ords dedikodu çıkmış. Eşimin adı samet Samet kısır 4 yıldır karısını hamile bırkaamadı diye eve geldi alev topu senin yüzünden erkekliğim sorgulanıyor. Ya çoçuk istemeye hazır ol ya da bekar bir kadın olarak hayatına devam et dedi siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunun sonucu ayrılık olacak farkındaysanız. sizin için hangisi daha yıkıcı olur onu düşünmelisiniz. Bin bir emekle kurduğunuz yuvanızın yıkılması mı , Annelik gibi kutsal bir görevi yerine getirmek için çektiğiniz bi kaç sene zorluk mu. Bakamam diye kestirip atıyorsunuz. Hiç başka çocukları kucağınıza aldığınızda içiniz kabarmıyor mu. hayat yan gelip yatma , dünyevi heveslerin peşinden koşma yeri değil. birtakım fedakarlıklarla eşlerin mutlu olması kadar güzel bir şey var mı. bence çocukları sevmeye alıştırın kendinizi. aksi halde kurmuş olduğunuz yuvayı elinizle dağıtacaksınız.
03 Yorumla
Soran+1 yılVallajş hazır olmadığım bir şekilde asla anne olmaya niyetim yok.
Soran+1 yılBen yan gelip yatmıyorum karıyer yapıyorum
En İyi Cevaplar
Evlilik nedir? Eş , çocuk , çekirdek aile yuva kurmaktır. İnsanlar neden evleniyor “Aile olabilmek için “ çocuksuz maalesef aile olunmuyor. 4 yıl çok uzun bir süre maalesef. Evliiğin 1 yılı çocuk yapmamanız veya istememeniz çok normal doğal karşılanır. Doğal olarakta dış etkenler eşini ister istemez etkiler ne olursa olsun etkiler , yok takmaması lazım yok bilmem ne ( Erkeği etkiler abi ne olursa olsun ) kadınsal olarak yaşınız geçmeden tez zamanda çocuk sahibi olun. Çocuk mutluluktur, çocuk berekettir, çocuk yeni bağ oluşturur , çocuk sevgini güç katar , çocuk neşedir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aşık olduğumu için evlendim
+1 yılEnişte gözünü karatmış, işin zor, benim kuzende karısına tonla para yediriyordu, kadın zaten çalışmıyor, sırf yiyiciydi, fiziğim bozulur hamile kalırsam diyordu, zorla 6 sene sonra çocuk yaptı, eniştemde çok torun istiyordu, adam bi kaç ay gördü torunu sonradan kalpten gitti
00 Yorumla
+1 yılAdının çıkması ve buna bu kadar köpürmesi komik bi olay erkekliğim sorgulanıyor tribi nedir ya kaç yaşında herif. Gitsin o zaman erkkelğini ispatlamak için 8 ayrı kadından çocuk yapsın. Bu nasıl kafa?
burada asıl problem evlilik öncesi bu konuyu halletmemiş olmanız. Bilmiyor muydu çocuk istemediğini? Bilmiyorsa neden konuşmadın bunu konuşmalıydın. burada hatalısın. Biliyor da değişirsin diye umduysa da onun hatası.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
71Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların ne dediklerini neden bu kadar umursuyorsunuz
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanları takma sende
00 Yorumla Çocuk kararı ortaklaşa alınır sen istemiyorsun diye kesinlikle olmayacak diye bişey yok mesela eşin 4 sene beklemiş kararına saygı duyup senin de duyman gerekir. Erkekler için bu konu çok önemli. Kısırlık gibi bir düşünce bile psikolojilerini aşırı etkiliyor. Benim eşim de ilk zamanlar istedi daha yeni evlendik bazı istediğim şeyler var onları yapmak istiyorum kendimi geliştirmek istiyorum hazır olmadan yapamam ikimizde zorlanırız dedim 2 yıldır bekledi. Şimdi de çocuğumuz olsun kararını aldık beraber ama bu sefer de esimin sağlık sorunu çıktı. Bu durumu benimle bile konuşmak istemiyor gerçekten dert ediniyorlar. Kadın gözüyle farklı görüyoruz ama erkek gözüyle de biraz bakmak lazım bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılBence çok saçmalamışşın o çocuğa kim bakacak ben kim gece uyanacak ben 9 ay kim taşıyacak ben. Hep bir bağlı olan ben bir yere gidicem onu götürmek zorundayım bak onlar ben ilgilenicem. Benim bedenim zarar görecek bu nedenle erkekten çok kadın ön planda bu konuda hazır değilim anne olmaya
- +1 yıl
Böyle düşünerek zaten anne olamazsin. Çocuklu hayat zor olabilir fazla sorumluluk olabilir ama kabus falan da değil yani. Vücudunun kötü olmasından korkuyorsan kendine iyi bakarsın sporunu yapar edersin durum ortadan kalkar. Sırf böyle düşünüldüğü için babalar bu ülkede babalık vasfını alamıyor zaten. Anne olmaya tamamen hazır olmak diye bişey yok hiç kimse doğum yapmadan o anneliği tadamaz. İnsanı anne yapan o duyguyu veren ve geliştiren de çocuktur. Aynı şeylerden bende korktum ama ya yetersiz kalırsam iyi yetistiremezsem korkusuydu ne bedenim ne başka bişey hakkında endişe duymadım. Belki bendeki çocuk sevgisinden kaynaklaniyordur bilemiyorum. Sana verebilecegim tek tavsiye de kendi başına karar alamazsın ya esinle oturup gönlünü alacaksın ya da bosanacaksin. bugün eşin mahkemeye basvursa kusurlu sen görünürsün bu böyle yani.
Soran+1 yılAnne olmak istemiyorum. Anne olmak için hazır değilim kötü bir anne olmaktansa olmam daha iyi
- +1 yıl
yav çocuk olsa sanki çok ilgilenirlerde bi de baba olmak isterler babalık bunların neyine ya
+1 yılBekar bi kadin ol bu ne boyle.
Esinin cocuk istemesinin sebebi askinizin meyvesi olsun diye degil ki erkekligim sorgulaniyo diye cocuk istiyomus. Yani cocugu yaptiktan sonra ona bakicak mi kesin degil. Belki de sadece yapicak ve sen kendi basina karninda tasiyip dogurup buyutuceksin hic istememene ragmen. O da iste erkeklihim kesinlesti diye millete gogus kabarticak. Yanlis anlasilmasin orta yol bulmayin demiyorum ama esinin istedigi sey cocugunuzun olmasi degil erkekliginin kanitlanmasi bence.16 Yorumla- +1 yıl
Cok acik degil mi
- +1 yıl
Anlattigim gibi bi cocuklari olsun ev senlensin diye istemiyor belli ki
Demis ki erkekligim sorgulaniyor senin yuzunden - +1 yıl
Yani erkekligi alninin akiyla sokakta dolassin diye cocuk istiyor bakip buyutup sevgi vermek icin degil
- +1 yıl
Belkide
+1 yılŞu insanların ağzı niye hiç durmaz ki dedikodu yaptıkları kadar ibadet yapsalar onların hürmetine ülkece cennete girerdik.
Kocana da hak veriyorum sana da bu tip durumlarda fevri olmamak lazım erkekliğe dokunmuş biraz alttan alıp olumlu ve ılımlı olmayı dene istersen.
00 Yorumla
+1 yılNe boktan yermiş çocuğu gtlerine mi sokacaklarmış kendilerinin miymiş konuşacak konu mu kalmamış adamın çükünden ve varsa bir kusurundan kime ne? Her şeyinizi elaleme anlatıyorsunuz herhalde ki böyle dedikodu yapıyorlar suç sizde de var neden mahreminizi paylaşıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılEğer bu konuları önceden konuşmuşsanız, çocuk istemediğini önceden belirtmişsen kocan haksız.
Ama yok böyle bir şartın vardı, böyle bir durumun vardı da sen belirtmediysen veya belirtmekten korktuysan yarı yarıya sen haksızsın.
Fakat ne olursa olsun, sana çocuk yap diye bir dayatma da yapamaz. Ama onu da anlayabiliyorum, erkeklik gurur meselesi, insanın psikolojisini öyle bir bozar ki, öf öf
Bence en iyisi ikinizinde ayrılması yoluna gitmesi
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ben olsam, dedikoduyu yapanın yanına giderim. Çocuktan falan mevzu açsın diye de küçük bir yeğeni çikolata ile fişeklerim gelir konuyu açar sanki rastlantıymış gibi, sende dersin. 'Çocuk istemiyorum, allah korusun ya size benzerzse' dersin, got gibi kalırlar klJAHDLKJASKFAS
+1 yılMilletin lafına göre seni boşamakla mı tehdit ediyor nasıl bir ilkellik ya anne olmaya hazır hissermiyosan sakın kocanı elinde tutmak için böyle bir işe kalkışma kocanın şanı kurtulacak diye küçücük bir yavrunun hayatını karartmaya hakkınız yok bunun geleceği de var o çocuk nasıl bir psikolojide büyüyecek nasıl bir insan olacak vebali ömür boyu senin boynuna çocuk sırf yapmak için yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılHaklı.
Çocuk istemiyorsan evlenmeden önce açık açık söyleyecektin, adam bu durumu bilip evlenecekti.
Şimdi sen adam çocuk istediği halde oyalıyorsun, hiç çocuk istemeyeceksen de söyle adama boşansın senden. Adamın vaktini çalma...
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı. Samete söyle, 'şüphesi olan karısını yollasın teste" desin.
Herkese, anlayacağı dilden hitap etmek şart. Yoksa tepene binerler.
22 Yorumla
Soran+1 yılBu ne biçim cümle Çok kötüsün.
+1 yıl4 yıl olmuş artık ortak noktaya bir varın , ayrıca kim hakkınızda öyle konuşuyorsa bulup rezil edin bir daha konuşmaya cesaret ediyorlar mı bakın
20 YorumlaSende bir erkekliğini sorgulasaydın keşke eşinin.
Kimsenin bunu sorgulamaya hakkıda yok haddi de.
Bir erkeğin otoritesi bu konularda çok önemlidir.
Böyle özel konular sorulmamalı kimseyi ilgilendirmez.00 Yorumla
+1 yılBu konular daha önceden görüşülmesi gerekiyordu cocuk istiyormusun istemiyormusun diye sorulması lazımdı eger sen istiyorum dediysen Şu an haksızsın ama eğer ikinizde istemiyoruz dediysenzi bir şey demeye hakkı yok bosancaksa bosansın
00 Yorumla
+1 yılBir evlilikte cocuk iki yetiskinin ortak tercihidir. Ve isteyen herkesin ebeveyn olmaya hakki vardir, sen bu hakki istismar etmis oluyorsun? Zamanla bu haktan mahrum olabilirsiniz bu yuzden gec olmadan cocuk sahibi olmak istemesi cok normal.
00 YorumlaAdam haklı soyunu sürdürmek için ister evli olupta her kadın anneliği yaşamak tatmak ister ama senin bu yönde isteğin yok galiba ama sonunda boşanma olursa hayatına başkasını alsanda yine aynı istek karşına cikacak
00 Yorumla
+1 yılAdam resti çekmiş. Mahkemeye çıksa kadınlık görevini yerine getirmiyor dese haklı bile çıkabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir madde yok.
- +1 yıl
Maddeye gerek mi var. Mahkemenin yargıcı erkek, kanunu koyan erkek, uygulayan erkek. Adil mahkeme mi bekliyorsunuz acaba
Bence eşin bu konuda haklı herkesin ağzı torba değilki kapansın.
Siz ikiniz muhakkak sağlıklı bir çift olabilirsiniz ama eşinizin de çocuk isteği malumken ve çevresindeki insanlar negatif konuşarak onu etkileyebilir.
Bence ona hakverin ve sizde bebeğiniz olma fikrini derine inerek düşünün.00 YorumlaAdi falan cikmaz da takilmislardir. Adam istiyor kkrma sende neyi beklion
10 YorumlaAdam erkekligini ispatlamak icin istiyor cocugu resmen ayyy nasil geri kafalilik bu allahimmm🙄🙄
23 Yorumla
+1 yılElalem ne der diye evliliğini bitiren adamdan hayır gelmez
20 Yorumlabuna tek basina karar veremezsin bence - o istiyor sen istemiyorsun nasil olacak?
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun dediği de olamz
Soran+1 yılBoşanmuyoruz
Allah bin belasini versin dedikodu yapip her boka burnunu sokanlarin. Burunlari boktan cikmasin serefsiz p. C kurulari
01 YorumlaDüşük yaptığını ve üzgün olduğunu söyle..
Yaşınız geldiysede düşünün bir ne olabilir ki..
Sizin tercihiniz tabi..00 Yorumla
+1 yılMillete bakılırsa evin yönünü şaşırırsın. Millete ne? Millete girip çıkan ne? Saçma sapan dedikodular..
00 Yorumla
+1 yılAdam sonuna kadar haklı. Cocuk olmayacaksa evliligin ne anlami var.
05 Yorumla
Soran+1 yılAşj
- +1 yıl
Yemişim aşkını.. bos isler. Evliliğin amacı yuva kurmak ve çocuktur
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum
- +1 yıl
O zaman adamın vaktini harcama boşan
Soran+1 yılYoo boşsnmıyorum
+1 yılMadem çocuk istemiyordun niye evlendin ki? Bunu baştan konusmaliydin her erkek baba olmak ister
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik aşk için çoçuk için değil
- +1 yıl
Aşk biter ama evlat sevgisi bitmez yani ikiniz de bu duyguyu tatmalisiniz. Maddi durum meselyse o ayri tabi ki
Soran+1 yılŞimdi değil. B3n hazır olunca
Yani bence evlenmeden konuşmak gerekiyor bunları… üzüldüm adınıza…
01 Yorumla
Soran+1 yılKonupt6ı
Erkeklik gururu sonuçta... Sana tavsiyem ilk çocuğu yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılBakamam
+1 yılYap kiz millete inat 3 üz olsun hem kocani akla hemde milleti sustur gururla gez sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılBakamam
+1 yılBu sizin hayatınız başkasının dolduruşuna gelip senle öyle konuşmamalı bencede onsuz devam etsen daha iyi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapmayan evlilikleri anlamıyorum. Evliliğe karşıyım ama evlilik olmuşsa çocuk istemeyen bir insana da karşıyım. Tamamen saçmalık madem öyle evlenme ozaman dost hayatı yaşasaydınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum. Haram niye yaşiyim aynı evi paylaşmak istiyorum mutlu olmak hep onu yanımda görmek evlilik çocuk için mi
+1 yılbence bosan adam da cocuk yapacak biriyle evlensin seni bosamak su an onun en dogal haklarindan biri
10 YorumlaBaskaları istıyor diye cocuk yapılır mı sen o adamı boşa ondan bir bok olmaz
13 Yorumla
+1 yılNiye evlendin o zaman evlenince çocuk olmak olur zaten adamı da mağdur ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZırvalığa bak ya. Bizim insanımız bir çeşit gerçekten bi insan niye böyle laf çıkarır konuşur SANANE. Eşinde kısır olunca erkeklik mi gidiyomuş ne alaka yani.
00 YorumlaSen istemediğine göre çocuk bakma kapasiten yok demek ki hazır olana kadar bekle
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılSeni boşa haklı mahkeme önünde hiç bir hakkın olamaz
00 Yorumla
+1 yılSamet kısır değil de onların beyinleri kısır herhalde.
00 Yorumla
+1 yılHak etmişsin hiiiiç kusura bakma hiçbir haklı yönün yok üste çıkmaya çalışma boş yere
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemeyebilirsin eşin istiyor ama çocuk yoksa ayrılmanız sizin için daha iyi
00 Yorumladedikodu ve dolduruşlar ulan insanı en çok bunlar mahvediyor be
00 Yorumlaesın ıstıyorsa sende artık hamıle kalmak ıcın elınden gelenı yap derım mıleltın lafı degıl sızın dusuncenız onemlı herkes cocuk ıstemeyebılır ya da allah bılır cabala cabala kımse karısmasın butarz seylere
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma bakamam
+1 yılsen boşa bunu böyle bi erkekten bişi olmaz seni hiçe sayıyor başkası için
00 YorumlaCikarsa ciksin istemiyorsan istemiyorsun. Kocan buna ya saygi duyacak ya da saygi duyacak hepsi bu.
00 Yorumla
+1 yılBen kocanın yerinde olsam sana belli etmeden hamile bırakırdım seni
00 YorumlaBu saatten sonra da hamile kalsan karısı samete boynuzu takmış diyecekler 😀
00 Yorumla4 yılın sonunda bence adam haklı.. maddi durum da yerindeyse e artık çocuğunuz olsun..
00 Yorumla
+1 yılBen hiçbir şey düşünemiyorum su an 😅😅😅🤦♀️🤦♀️ ah samet ahhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani haklı sanki evlilik çocuk sahibi olmak içindir bence çocuk yoksa evli kalmanında bir manası yok hastalık vs yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk yerdeydik bize de demislerdi, umurumda olmadi kime ne? Hic de kisir degiliz ayrica, korunuyoruz, kimseyi de ilgilendirmez.
00 Yorumlaeşin erkekliği sorgulandığı için mi çocuk istiyor yoksa gerçekten baba olmak istediği için mi ilk önce bunun cevabı lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor bu bahanesi
- +1 yıl
bunu bahane olarak kullanmasına izin verme senin yerinde olsam üste çıkmak için bunu kullanırdım istemiyorsun çocuk ve bu çok normal bir şey istemediğin halde çocuk sahibi olsan ona nasıl annelik yapabilirsin başkalarının ve kocanın sözüne aldanma ve ona güzel bir şekilde anne olmaya hazır olmadığını eğer bir çocuk sahibi olursanız ona iyi bir şekilde bakamayacağını anlat eşin muhtemelen çalışıyordur sen bakamazsan o hiç bakacak nolacak orta da mı kalacak çocuk
Kimse ne diyecek diye düşünerek yaşamayın derim evlat edinebilirsiniz mesela
00 YorumlaEğer hep bu sorunları yaşıcaksan bekar ol daha iyi
Çocuk istemiyo olabilirsin ama eşine de hak ver bu konuda tabi sen bilirsin10 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi çocuk istemeyen biri ile de ben tanışsam..
00 YorumlaBence yapmalısınız belliki vakti gelmiş yoksa kısa sürede kimse kimseye kısır demez eşin açısından üzücücü b durum
00 Yorumla
+1 yılKeşke evlenmeden önce konuşulsa bu konular. flört ten fırsat mı kalio ama
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk
- +1 yıl
İlk 5 sene istemem dedin mi
- +1 yıl
Dedi.
Erkekliğini sorgulayanlara atar yapsa daha iyi olurmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBulda
+1 yılayril abi bu ne sirf elalem icin cocuk yapcaksa cocuk yapmayin daha iyi
00 YorumlaBende çocuk istemiyorum onun için seni haklı buldum
00 Yorumla
+1 yılBoşayacak seni hayırlı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşar
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuk istemiyorum diye kocamın adı kısıra çıktı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler