Merhaba anneler ve yeni anne adayları,
Ben, Doula-Emzirme Danışmanı İlay Morgan; emzirme dönemi, anne sütünü artırmak, süt sağımı, emzirme döneminde meme bakımı ve göğüs pompası kullanımıyla ilgili tüm sorularınızı yazılı olarak cevaplayacağım.
Emzirme serüveninde yalnız olmadığınızı ve aklınıza takılanları sorabileceğinizi unutmayın. 🙂
Acemi anne döneminde emzirme sürecine nasıl destek olunur?
Pompayla süt sağmak sütü azaltır mı?
Göğüs pompası seçimi nasıl yapılır?
Elektrikli ve manuel göğüs pompası arasındaki farklar nelerdir?
Anne sütünü artırmak için neler yapılabilir?
Bebek memeyi neden reddeder, meme reddi nasıl çözülür?
Gazlı bebeklerde emzirme süreci nasıl olmalı?
Yenidoğan dönemde bebeklerin kilo alımını artırmak için neler yapılmalı?
Yenidoğan emzirme süreci nasıl olmalıdır?
Sütünüzün bebeğinize yettiğini nasıl anlarsınız?
Çalışan annelerin emzirme süreci nasıl kolaylaşır? gibi aklınızı kurcalayan birçok soru olabilir, hepsini sorabilirsiniz.

Doula - Emzirme Danışmanı İlay Morgan Kimdir?
1991 doğumlu olan İlay Morgan'ın 2017 yılında bir oğlu olmuştur. Doula ve emzirme danışmanına olan ihtiyacından doula olmuştur. 2017 yılından beri bu işi yapmaktadır. Kendi deyimiyle yaptığı işe tutkusunu şöyle ifade etmektedir; "Birçok yalnız anne var. Bebek bakımına ihtiyaç duyan, emzirmeye destek duyan birçok anne var. Hepsine yardım etmek beni mutlu eder. Ayrıca doğum korkusu yaşayan ve yalnız kalan veya duygularının anlaşılamadığı, istismar edildiği her kadına birazcık dokunmak ve yardımcı olmak isterim."
Uzmanlığım doğrultusunda cevaplamak üzere sorularınızı bekliyorum. Görüşmek üzere!
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
En İyi Cevaplar