Yaşım 34 ve ortada hiçbir şey yok aday vs oldu olacak deyinceye kadar zaman geçecek farkındayım ve belki de olmayacak 🤦🏻♀️
Anne olmayı çok istiyorum 🥰anne olmak için geç mi kalıyorum
Yaşım 34 ve ortada hiçbir şey yok aday vs oldu olacak deyinceye kadar zaman geçecek farkındayım ve belki de olmayacak 🤦🏻♀️
Anne olmayı çok istiyorum 🥰anne olmak için geç mi kalıyorum
geç kaldın cano. düşün şimdi evlendin. seneye çocuk oldu. o çocğun askerliği ve evliliğini bile göremeyebilirsin. o dünya evine büyük ihtimalle 30-35 de girecek. sende o sırada ya evde ya da zar zor yürüyerek nikah salonunda göreceksin. elini çabuk tut ne bekliyorsun.
E tabiki 20 yasindaki halin ile 40 yaşındaki halinin o hali kaldirabilme oranjn ayni olmaz. Hamile kalma ihtimalin de çok düşük olur. Onun için tüp bebek tercih ediliyor diyebiliyorum. Yani senin yumurtalar omlet olmaya başlıyor yavaştan
Belki de bu yüzden geç kalmak istemiyorum
Çocuk için evlenseydim bu yaşa kadar evlenmiştim ama sonucu ayrılık olurdu çünkü kafa yapısı ve kalp uygunluğu yoktu.
Onu bulamadığım için bu zamana geldim 🤦🏻♀️
Cevap
20Cevap
Biraz geç
Hemen ilişki yaşa evliliği sonra yaparsın vakit kaybetme
Oldu önüme gelenle sevişeyim
İyi bir baba olabilecek birini bulmak bile sıkıntı şu zamanda
Bu yaşına kadar bulsaydın 😂
Hiç mi sevişmedin?
Geç diye bir şey yok. İnsanlar kaç yaşına kadar doğum yapabiliyor sonuçta. Umarım gönlüne göre bir kişi karşına çıkar
Olursun bence dt kontreline hic gittin mi genel durum icin
Gittim her şey normal seyrindeydi
40 yaşında da anne olanlar oluyor. Çok istiyosan anlaşılan bunun için çok zaman kaybetmemeye çalış
Zaman kaybetmek istemiyorum ama aday olmayınca elimden bir şey gelmiyor
Şans ya cidden, eğitim camiasındayım ihtimal yok çoğu evli veya sevgilisi var
aynen bende oyle yasim 34 ve maalesef kendimi kotu hissediyorum
Anne olmam için yardımcı olabilirim gönüllüyüm ☺😊
Onu herkes yapar önemli olan iyi bir baba olabilmen sahip çıkabilmen sevebilmen eğitebilmen
Sahip çıkar severim bakarım zaten kendime güvenim olmasa kalkışmam bu işe Ama yaş farkımız var ben 26 yaşındayım bunu problem eder misin
Telaş hataya sürükler. İyi hissedin, nasibi bekleyin.
Fazla geç kalmadınız ama süreniz kısalıyor.. o anlamda muayene hiç oldunuz mu saglikli misiniz diye
İnşaAllah olursun. Hayırlısı olsun hakkında
Amin teşekkürler
Olursun, bizim bir tanıdık istemediği halde 44 yaşından sonra ikiz bebekleri oldu.
Ayy inşallah
Kafama uygun aday bulursam inşallah beklemeyi düşünmüyorum
evlenmen lazımdı bu yaşa kadar knk
Olmadı canım ya kafama yaşantıma uygun aday bulamadım
Bir de çocuğuma iyi bir baba olacak kişi ☺️
umarım anne olursun
İnşallah
Hayir olursun tabiki ama. Bakimli ol gul sicak davran.. da bir es bul
Yas olarak evet haklisin
kısmetin ne zmn sa artık..
Yoo geç değil
tam yaşındasın annelik için.
yok mu kimse
Yok🤦🏻♀️
Niye ki
Bence zaman geçmiş hiç uğraşma
Nasıl birini arıyorsun
ben şeyaprım yani
evlendiğin gibi hemen çocuk yap
Dilersen seni anne adayı yapabilirim
Döllerim 😁
O mühim değil ki onu herkes yapar önemli olan iyi bir baba olabilmek sahip çıkabilmek sevebilmek eğitebilmek
Olur merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?