Daha 18 yaşındayım. Hamilelik annelik çok hoşuma gidiyor. Bebek eşyaları gördüğüm zaman duramıyorum alıyorum. Çocuğum olsa hiçbir eşyası eksik olmayacak kadar bebek eşyası var. Sürekli araştırıyorum ama bir yandan da tuhaf hissediyorum. Evlilik dışı bir ilişki yaşamak istemiyorum ki doğrusu bu zaten, evlenmek için de çok küçüğüm. Sevgilim var benden 3 yaş büyük ailelerimiz tanıştı falan ama evlilik gibi bir durum yok. Ben sevdiğim insandan hemen çocuğum olsun istiyorum ama daha evlilik gibi bir durum olmayacağı için üzülüyorum da. Bu normal mi çoğu kadın yaşar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuna rahatlık batması adı veriliyor halk arasında. Ağlamasına çare olamayınca hastaneye götürüyorsun bu gaz sancısı diyor yine ağlamaya devam ediyor. Gece uykudan ölüyorsun gün boyu memenden düşmüyor 12 de emzirip yatırıyorsun 20 dk sonra ağlayarak uyanıyor ve bu sabahın 8 i ne kadar en az 4 kez tekrarlanıyor. Arkadaşlarında eğlenmeye gitmek istiyorsun annene bırakıyorsun bir kaç saatliğine eğlencenin tam ortasında bi telefon çabuk eve gel durduramıyor bu çocuğu. Bence bişeyleri hayal ederken mantıklı hayal edin tatlım. Bi kadın GELİNLİK, ÇOCUK için evleniyorsa o kadının yaptığı evlilik erkeği mutlu etmiyor asla aklımdan çıkarma
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılKıyafet almak bence bir tik ileri seviye. Çocuk isteyebilirsin, ama bukadar yoğunlaşmış olman bence garip. Sana abla tavsiyesi, evlendim diye hemen çocuk yapma. maalesef çocuk yapmak, doğurmak ve büyütmek öncesinde sağlam bir ilişki/ evlilik bağı ister ve bu bağı bir ayda kurduğunu sanıp yanılma derim ben.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyafet konusu biraz hoşuma gittiği için ya. Evleneceğim kişi çocukluk aşkım. 9-10 yaşındaki saçma masum hislerin dönüştüğü bir ilişkideyim. O yüzden o kişiyi tanıyorum. Söylediklerinde haklısın teşekkür ederim.
+1 yılHer kadın elbette bunları düşünür hayal eder. Çünkü çok güzel bi duygu. Fakat 18 yaş için böyle bir sorumluluk almak zor. Daha hayatta edineceğin o kadar tecrübe olacak ki... Duygularınla değil de mantığınla haraket edersen, neyin zamanı neyin değil anlarsın.
00 Yorumla
Normal ben de öyle istiyorum ama geleceğimi de karartmak istemiyorum yanlış biriyle gençliğin verdiği acemilikle evlenip onun sonuçlarına katlanmak falan. Onun yerine geleceğime yatırım yapacağım en sağlıklısı bu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
61Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bu yaşlarda ben de deli gibi istiyordum annelik duygusunu tatmak ama daha sonra geçiyor emin ol01 Yorumla- +1 yıl
Tabi hormanlar bakıyor iradede laf var ama icraat yok en iyisi boşa salgılanmayalım diyorlardır 🤣
Bebeklerden tiksinen onları gördüğünde çığlık atarak kaçan birisi olarak isteğin bana çok tuhaf geldi ama tabi insanların bu istekte olmaları normal sen ne şartlarda yaşadın bilmiyorum ama çocuğuna gerçekten eksiksiz bir hayat verebileceğine emin olmadan çocuk yapma bence bu da 24-35 yaşında falan olabilir bence
20 Yorumla
+1 yılYhau delimisin sen. Hayatta hiç mi bi hedefin yok çocuktan başka? Gidilecek ülkeler gezilecek yerler. İş hayatında yükselmek filan?
Bu naısl bir amaçsızlık. Ben 32 yaşında çocuktan kaçıyorum. Bu nasıl bir vizyonsuzluk.. Kreş aç ozman zibinle çocukla uğraş.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖzel bir dil kursunda eğitmenim, yurt dışına birçok kez çıktım. Hedeflerimin bir çoğunu genç yaşta hallettim. Birkaç şey ve çocuk sahibi olmak kaldı. Sağlık problemlerim yüzünden çok geçe bırakırsam çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Kreş konusunda da 6 yaşa da 70 yaşa da eğitim verdim. Almanca öğrenmek istersen yardımcı olurum fakat kreş kontenjanlarımız dolu.
- +1 yıl
Ya 18 yaşındasın, ben 17 ülke gezdim yaşadım. Şimdide rusyada yaşıyorum. Anadilim gibi İngilizce ve Almancam var. Sen kendinle benimi kıyaslıyorsun kuzum :) gerek yok buna. 18 yaşında çocuk demek 2 çocuğun büyümesi demektir saçmalama lütfen
Soran+1 yılYa ne güzel. Amacım bir kıyaslama değildi. İş alanında yükselmek demişsin dil konusunda bir kursta eğitmenim daha yeni olduğum için tabii ki ilerleyecek yolum var ama bu çocuğun engel olacağını da göstermez. Kreş konusundan bahsetmek için sana da eğitim verebilirim dedim. Sonuçta her konuda 7'den 70'e eğitim şart. 18 yaşında çocuk sahibi olmayacağım tabi. Sadece isteğim var, daha evlilik bile yok. Max 2-3 yıla. Sadece bu isteğimin normal mi yoksa sağlık sorunlarımdan dolayı yaşadığım duygusal bir durum mu onu öğrenmek için sordum. Ki zaten normal bir durummuş.
- +1 yıl
Buna normal diyende.. Nyse sen bilirsin :)
+1 yılOyuncak bebek sever gibi çocuk sevilmez çok büyük bir sorumluluk bu yorulup yıprandıktan, dayanamadıktan sonra vazgeçtim diyemezsin geri dönüşün olmaz saçma sapan filmlerde görüp ya da oyuncak bebek mantığı ile yaklaşıp olayın bilincinde olmadan böyle bir girişimde bulunma...
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince beklemeden çocuk yaparsınız o zamn. Kişilerin kendi tercihine kalmış bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler görüş için.
Bunları sevmen çoğu kadın gibi annelik icgudusunden gelen şeyler ama bu yaşta değil heves için çocuk istemek saçma biraz neden dersen hiçbir kadın olgunlaşmadan hayati raya oturmadan çocuk yapmamalı..!
Sonuçta tarlaya sürecek koyun yetiştirmiyoruz bunun eğitimi bazı konularda yetişkin olmak sağlıklı düşünmek lazım çocuk gerçekten çok zor yetişen bı varlık vee devrin en büyük sorunu maddiyatin olması lazım...15 Yorumla- +1 yıl
İlk defa bilinçli biri gördüm site de
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim mesaj atar mısın
Soran+1 yılMaddiyat konusunda problemim yok. Evleneceğim kişi asker ben de bir dil kursunda eğitmenim. Bir heves için olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlık problemleri yaşadım ileriki yaşlarda da devam etmesinden ve çocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Çocuk yetiştirmenin de hamile kalmanın da zorluğunu biliyorum, hastalık sayesinde bu olgunluğu edindim. Teşekkür ederim görüş için.
Avanakmısın sen. evlenipte napacan, hele berde çocuk🤦🏻♀️Evlende gör gününü, çocukta doğurunca hayatın cehenneme dönecek. Mesleğini al eline çalışsana😡 ev hanımımı olacan
Ev hanımı ezikliktir eziklik. Tıpkı benim gibi olacaksın ezik🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️12 Yorumla- +1 yıl
👏🏻
Soran+1 yılBir özel kursta dil eğitmeniyim yani mesleğim var. Eşim olacak kişi zaten yardımcı olan biri yani eş tercihim iyi olacak. Cehenneme dönecek bir hayatım olacağını düşünmüyorum. Ev hanımlığını eziklik olarak görüyorsan eşini değerlendir bence.
bence çok güzel bişey 35 yaşına geldiğinde kızınla her istediğini yaparsın arkadaş gibi en azından onu anlarsın birazda olsa şimdiki gençlere bakma sen
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok oğlumla futbol oynamak isterim ama teşekkürler görüş için😊😊
Soran+1 yılbenim de farklı sayılmaz annem 31-32 yaşında doğum yaptığı için. Erken olursa da yeterince iyi bakamamaktan da korkuyorum bir yandan ama kullandığım ilaçlar yüzünden çocuk sahibi olamamak ve ilerde çocuğuma ayak uyduramamak falan korkuttuğu için en iyisi erkenden çocuk sahibi olmak diye düşünüyorum.
Öyledir yavrum kimisinin yapısı daha uygun olur tez vakitte sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın umarım.🥰
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, umarım ❤️🥰
Yani şimdi istiyor olabilirsin ama sağlam baba koca bulmalısın ki daha çok erken senin için ilerde pişman olabilirsin normal çoçuk sevmekle sürekli bakmak farklıdır
00 YorumlaBende öyleydim şu an 24 yaşındayım zerre istek yok içimde bebek zor o şekilde düşündüğüm zamanlar kendimi daha fazla geliştirmeden evlenip çocuk yapmak istemedim şimdi daha çok gelişip hazır hissetmeliyim 18 yaşında o istek bence her kadına geliyor layık bir anne olmak için gelişim şart kendini yeterince geliştirmeden çocuk düşünme
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sahibi olmak heves işi değildir önce oturup kendini bı tartacaksin ben bu sorumluluğu sirtlanabilirmiyim diye önemli olan o sorumluluğu alabilmek
00 Yorumlanormal normal. anormal olan çocuk istememek. günümüz kadınları anormal olarak istemiyor.
doğadaki genel dişiliğini kaybetmiş sanal insancıklar onlar00 Yorumla
+1 yılEvlilik için yaşım küçük diyebiliyorken anne olmak için aynı şeyi nasıl düşünemiyorsun anlamadım. Daha kendin çocuksun.
01 Yorumla
Soran+1 yılMax 2 3 yıl sonra evleneceğim. Sağlık sorunlarım yüzünden anne olamama korkum var ve beni bu konu olgunlaştırdı. İkisi için aynı şeyi düşünmememin nedeni bu.
Yani çok erken bir yaş. Doğur, yedir, içir bitsin değil olay. Doğurduktan sonra çoğu şeyi göze alman gerek. Tamamen yaşamın değişecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten o şekilde bir düşüncem yok doğur yedir içir bitsin gibi. Ne bileyim içimden gelen bir his ve kullandığım ilaçlar yüzünden falan çocuk sahibi olamama düşüncesi de tetikliyor sanırım.
Bende yaşamıştım çok normal aile olmak aileni büyütmek istemen çok normal çok güzel heyecanlar inşAllah istediğin gibi olur çok güzel düşünüyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. İnşallah istediğim olacak.
+1 yılBence gayet mantıklı yas ilerledikçe bebegi kafan götürmüyor ben 29 yaşında anne oldum inan uyum sağlamak zorlaşıyor..
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Yaş geçtikçe zor oluyor zaten yine ucundan anne olmuşsun 30 dan sonra hamile kalmaya çalışan kadınlar çektikleri brdeni sıkıntılardan dolayı hastane abonesi oluyorlar. Kıvranıp kıvranıp duruyor çoğuda düşük yapıyorlar. 20-25 arası ilk çocuk için idealdir.
- +1 yıl
Aynen doğrusun vallahi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil. Çoğu kadın yaşamaz. Zaten sen de yarım akıllı bir çocuksun. Anneliği kedi bakmak sanıyorsun. Bu zamanda geçim derdi, iş falan düşünmeden anne olmak istediğine gçre.
05 Yorumla
Soran+1 yılİşim var zaten. Bir kursta dil eğitmeniyim. Evleneceğim kişi de asker. Geçim konusunda problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kedi de baktım çocuk da bunun sorumluluğunu alamayacak olduğumu bilsem düşünmem zaten. Yarım akıllı bir çocuk olsaydım sağlık problemleri yüzünden korku yaşamazdım. Her kadında vardır bu duygu az ya da çok aynı şekilde erkekler için de geçerli. Sen az yaşarsın yaşamazsın orası ayrı.
Cevap sahibi+1 yılTroll olduğun anlaşıldı 18 yaşında dil eğitmeni aynen canım aynen. Hami kendim özel ders veriyorum desen neyse kursa da alırlardıkesin. İlgi için sordukları sorulara bak. Git tedavi ol.
Soran+1 yılAlmanca konusunda ülkemizde çok kurs bulunmuyor, eğitmen de aynı şekilde. Ben c1 Almanca biliyorum sertifikam olduğu için işe almayı kabul ettiler. Araştırabilirsin kursları. Stajyerlik gibi düşünebilirsin fakat ben de o kurumda eğitmen olarak geçiyorum.
Soran+1 yılBu arada b1e kadar eğitim veriyorum, şimdi ona da bilip bilmeden yorum yaparsın.
Cevap sahibi+1 yılAğla anne olmayacaksın ve asgari ücretin altına çalışıyorsun
+1 yılÇocuk istemen doğal ama bebek eşyası alman tuhafıma gitti ztaen kendin çocuksun çocuk bakmak İnanki çok zor
10 YorumlaYok be yazık etme kendine erken anne olmayı düşünmek bile yanlış
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum erken, zaten şu an bir evlilik gibi karar da yok ama kullandığım ilaçlar ve ilerde çocuğuma ayak uyduramama düşüncesi biraz korkutuyor. Bir de içten gelen bir his tabii.
Soran+1 yılKanser ilaçları kullanıyorum, daha muayene olmadım fakat doktorlar çocuk sahibi olma konusunda zorlanabileceğimi söylediler. Yıllar boyunca bekleyip tüp bebek gibi yöntemlere başvurmak korkutuyor.
Değil.
Fakat her ergen kız çocuğunun hayali, düşük zekalı varlıklar
01 Yorumla
Soran+1 yılBir hayal gibi bakmıyorum. Daha çok plan gibi. İçimden gelen bir his ve kullandığım ilaçlar yüzünden çok geç ya da hiç çocuk sahibi olma korkusu da tetikliyor.
Daha erken bence sonradan belki de pişman olacaksın çocuk bakmak falan zor şeyler bunlar
10 Yorumla
+1 yılNormal ama bunu faaliyete dökersen normal değil. Kadınsal iç güdü bu.
00 Yorumladeğil, daha küçüksün. sonradan pişman olacağın kararlar alma şu an.
00 Yorumladaha çok erken değil mi? önünde çok yıllar var. rol model aldığın birileri mi var hayatında?
00 Yorumla25 yaşındayım bana şu yaşta bile o istek gelmedi daha
00 YorumlaKadınlarda bu durum 25 yaşından sonra başlarda sende baya erken başlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi niyetli kızların o yaştaki duyguları böyledir evlenip çocuk yapmak istersin ama bir türlü nasip olmayıp 35 i geçince de artık evlilik hatta çocuk bakmak sana gereksiz gelir
016 Yorumla- +1 yıl
35 e gelince ne oluyor ki çevrene bak belki olgun birini arayıp bulamayan birileri vardır hayatının en güzel yaşlarındasın narinsin
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox öyle olmuyor işte bütün duygular ölüyor
- +1 yıl
:) inan bana ölmüyor sevilmemişsin değer görmemişsin narin bir kadınsın belli ki ama her zaman umudun olsun seninde eş olmaya hakkın var anne olmaya hakkın var
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox onlar bi zamana kadar
- +1 yıl
Böyle kararmsar olmayın bence bir şans verin kendinize belki iyi biri çıkar evlenirsiniz
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox iyi biri şimdiye kadar çıkmadı bundan sonra nerde nasıl çıkacak
- +1 yıl
Bilemezsiniz belki sizin gibi aynı duyguları yaşayan değer görmeyen sevilmeyen ama kendi benliğini yitirmediği için hala umudu olan biri vardır karşınızda bu bende olabilirim bir başkası da kendinize bir şana verin bence belki bu sefer olacaktır belki bu sefer sizi düşünecek biri çıkacak
- +1 yıl
yaşınız kaç bilmiyorum ama hiçbir şey için geç kalmadınız size hasret çektiğiniz hep istediğiniz mutluluğu verebilecek biri var
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox kimmiş
- +1 yıl
2 miz de birbirmizi tanımıyorum belki benimdir belki de benim hayatım da ki boşlukta sizsinizdir kim bilir belki sizi size özel hissetirecek olan benimdir
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox ben o kadar basit bakmıyorum olaya
- +1 yıl
basitliğinden değil elbette basit değil bu kadar ben fikrimi söylüyorum belki sizsinizdir benim boşluklarımı dolduracak insan belki de sizi özel hissetirecek kişi benimdir samimi konuşuyorum sizinle kendinize haksızlık etmeyin inancınız kalmadı belki de ama ciddiyim ben narin bir insansınız belki hayatınıza çiçek açmasına sebep olurum güneş doğar kalbinize
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox teşekkür ederim öyle demek istedim basit derken sanaldan doğru bakmıyorum
- +1 yıl
fark ettim haklısın da hak veriyorum da ikimiz de birbirimize yabancıyız bu durumda benim senden isteyebileceğim tek şey ŞANS dır diyeceksin ki herkes aynı herkes böyle ama bir şans verirsen yanılta bilirim seni sanal biliyorum sanaldan öteye gitmesi senin elinde ben ciddiyim şans verirsen olur vermezsen olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@MatthewFox ciddiyeti kasdetmedim uzak şehir olmaz
- +1 yıl
anlıyorum peki siz bilirsiniz
+1 yılBen ikinciye hamileyim şu an inan göründüğü kadar kolay değil dünyaya yeni bir birey getirmek
00 Yorumla
+1 yılDünyada en çok istediğin şeyden imtihan olurmuş insan. Her şeyi kararında istemeli sevmelisin.
00 YorumlaBunun yaşla ilgisi yok, hazır olduğunu hissettiğin an olabilir.
00 YorumlaHormonların en yoğun olduğu ve senin bunları en yönetemez olduğun yaşlar şimdi. Geçer bunlar
00 Yorumla
+1 yılAnaç bir karakteriniz olabilir. Severim böyle insanları.
00 YorumlaKimileri evlenmeden önce yapio acele tam evleniyolar 1 ay sonra cocuk kucaklarinda.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf çok fazla anacsin midem bulandı yaslanmissin erkenden
14 Yorumla
Soran+1 yılevet anaç bir yapım var, zaten annelik her kadının içinde vardır az ya da çok. Ben kullandığım ilaçlardan ötürü sevdiğim insandan çocuk sahibi olamamaktan korktuğum için daha fazla yaşıyor olabilirim. Soruyu sorduktan sonra diğer kişilere baktığımda da çoğu kadında olduğunu öğrendim. Mide bulandıracak bir durum değil, dikkat et hamilelik belirtisi olmasın.
- +1 yıl
Hahaahh "dikkat et hamilelik belirtisi olabilir" bu fenaydı
Cevap sahibi+1 yılYok canım ben kendimden eminim galiba her duyduğun bulantida hamilelik riskin oldigunu düşünüyorsun kişi kendinfen bilir işi bu yaşta ergen ergen ,
Soran+1 yılsoruda belirtmiştim zaten evlilik dışı ilişki yaşamadım yaşamam diye, direkt kişi kendinden bilir demek tuhaf. Bu durumuma yaşlanmışsın erkenden diyorsan sen de genç birisin. Sadece dikkat et dedim, bu şekilde düşünüp hamilelik şüphesi yaşama diye.
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu yaşta bence normal değil sen çocuksun daha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok küçüksün daha her şey toz pembe görünüyor olabilir ama gerçekler acı
00 Yorumlaerken evlenıp erken yol alın emınsenız ınankı 30 lu yaslarda kocaman bır kızın ya da oglun olsun cok guzel bısey.. yaslılıkla ve olerleyen yaslarda cocuga bakmak onunla ugrasmak cılesı daha zor
00 YorumlaYaşın dahaca küçük bu duygulari hissetmende aile ve çevrenin de etkileri yüksektir mutlaka ama bence acele etme 22-25 yaş aralığına kadar tecrübe edin bazı şeyleri
00 Yorumla
+1 yılKomşunun çocuğunu sev evliliği çocuk yapmayı ertele bence gençsin gez toz çocuk varken gezemezsin aldığım nasihatler bunlar 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılgezilir elbet ya 😅 teşekkürler 😊
- +1 yıl
Çocuk varken nereyi geziyorsun ağlıyor yok yemeği yok kakası ahaha
Soran+1 yılyok ya küçükken alıştırdıktan sonra sorun olmuyor. Atıyorum daha 2 3 aylıkken seyahat ettiğinde tabii ki zorlukları olacak ama 1 2 yaşındayken alıştığı için sorun olacağını sanmıyorum.
- +1 yıl
Liseden bir arkadaşım vardı 18 yaşındayken konuşurduk çok libidosu yüksek bir tripti erkenden evlendi ondan 2 çocuk sonra diğer eşinden 1 çocuk ondan da ayrıldı şimdi 3. Kocasından hamile 😂sıkıntılı insanlar değişiyor karakterin oturmadan evlilik kararı çok sıkıntılı
Soran+1 yılLibido yüksekliğinden değil benimki ya. Daha evlilik kararı yok ilişkimde zaten bu yüzden bu şekilde hissetmem normal mi diye sordum.
- +1 yıl
Yok örnek veriyorum sen de öylesin diye demedim
+1 yılAllah hayırlı kısmet versin. Erken evlilik de güzeldır.
00 YorumlaHormonel bence ergenlikten dolayı duyguların ağır basıyor olabilir 25 den önce çocuk yapma bence
00 YorumlaBu yaşta bille o hislerinin olması güzel bişey neden olmasın ama çok erken yaşta doğum biraz riskli onu göz önünde bulundursan iyi olur
00 Yorumlabende bebekleri çok severim ama bu dünyaya verebilir miyim onu bilmiyorum
00 YorumlaYoo gayet normal bazi kadinlar annelik icin doğmuş 😄
00 Yorumla
+1 yılSen hiç doğum yapmadın galiba, doğumda o dar yerden çocuk çıkarken hamilelik guzelmi anlarsın 😁😁
00 Yorumla
+1 yılBarbieler al oyna evlenme canim bu evcilik değil
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta hayattan beklentin bumu
04 Yorumla
Soran+1 yılBir beklenti olarak görmüyorum. İlla çocuk sahibi olacağım erken ya da geç dolayısıyla bu bir plan. Annelik her kadında vardır ve ben sağlık sorunlarım yüzünden çocuk sahibi olamayacağımdan korktuğum için fazla yaşıyorum sanırım. Babalık duygusu da her erkekte vardır az ya da çok sen yaşamıyorsundur o ayrı.
- +1 yıl
Ben bir babayım😉Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Soran+1 yılne güzel, umarım çocuğunu ya da çocuklarını bu düşünceyle yetiştirmemişsindir ya da yetiştirmezsin.
- +1 yıl
Dünyanın en güzel duygusu.
Normal değil fazla abartmışsın sen
11 Yorumlaİlerde pişman olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın. Yap
00 Yorumla
+1 yılNormal ama olma hayatın hatası emin ol
00 YorumlaBen bu yaşta yaşamıyom öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılaman diyeyim
sakın
çok pişman olursun
+3000 Yorumlanornal bır durum ama her şey göründüğü gibi degil
00 Yorumlaolabilir ama yaşın daha genç sakin ol
00 Yorumla
+1 yılSen istiyorsan normal
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın yaşar da seninki çok erken başlamış
00 YorumlaDaha çocuksun büyüyünce mantıklı düşünürsün.
00 Yorumla
+1 yılSeni alan şanslı muhteşem anaçsın , %100 kadınsın
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri