Bu iğne bir buçuk dozluk enjekte ettim kendime ama halen kanamam falan yok aradan 24 saat geçti beta HCG 4378 di dusermi acaba hiç yargılamayı sonlandırmak gerekiyordu ama hicbi belirti yok ne ağrım. ne kanamam hastaneye gireyimmi acaba
Benim de yüksele yüksele 4299 olmuştu en son. Ve şimdi 4 yaşında kızım 😊Dış gebelik olsa yükselmezdi. Geç döllenmeden dolayı yavaş yükselme olabiliyor. Ama siz bebeği istemediniz sanırım. Doktorunuza bir danışın
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla 7 yorumu gör
Soran
5 ay
Duş gebelik canim degilki istemiyorum istiyorum tabikide ama dış gebelik iste
Anladım kanalda değildi o zaman. benim anlamadığım haftası olan cenini kürtaj yaparlar nasıl ilaç vermiş parça içinizde kalır çünkü Başka doktora gittiniz mi
Ya bende 9 gündür regl olmuyorum 5. gün gecikmede idrar yaptım negatif 7. gün gecikmede kan yaptım baya düşük 01 çıktı negatif yine ilişkimin üstünden bugün de 25 gün geçti kan testi verdiğimde de 23 gün geçmişti illa ki görünürmüş kan testinde valla napmam gerekiyor hiç bilmiyorum ya senin nasıl oldu
Kız bnimde 01 çıktı sonra yükseldi dış gebelikti hemde ikiz kesecikti😕 herşeyde var bı hayır sonlandirmam gerekti dikkat et sende bı doktora gözük diyorum
Canim bnim 01 birdi 7 gün sonra 28 oldu 19 tgmz 28.8 20 tgmz 55.7 26 Temmuz 143.80 29 Temmuz 388.90 1 Ağustos 965.90 11 agusyozda 4357 civarı çıktı dış gebelik olduğu için düzensiz yükseldi hep bu inip bı cikyi dikkat et
En İyi Görüş