Bileğinden ağ atıyor, konuklardan zıplıyor, duvara tırmanmaya çalışıyor. :D Ne olacak biz annelerin hali. :D

Bileğinden ağ atıyor, konuklardan zıplıyor, duvara tırmanmaya çalışıyor. :D Ne olacak biz annelerin hali. :D

Burada kötü durum yok. Hayal dünyası geniş. Eğlence yaratan bir çocuk var. Kırıp dökmüyor ise karışmayın lütfen çocuğu. Bende kendimi bir zamanlar powerrangers zannedip zıplayarak ya da uçarak kapıdan içeri girmiştim 😃 kapının camı kırılmıştı. Neyse ki annem bana bir şey olmadığı için kızmadı. Tahta olsaydı kesin tahtalara vururdu 😃
Biz de küçükken öyleydik. Ben mesela Spider Man’ın ilk çıkan filminden oldukça etkilenmiştim. Baya baya köstüm falan aldırmaya çalışmıştım kendime. 😅 Devir değişse de hepimizin oluyor böyle dönemleri. Yaşamak lazım
Cevap
11Cevap
Bu sefer tutup bir yerden filan atlar bence ona en kısa zamanda acı gerçekleri söyle kckckkf
Bende küçükken böyleydim :D bence hayal gücünün geniş olması güzel bir şey
Şehri kötülerden kurtarmak istiyorum ama annem izin vermiyor
Oglun kac yasinda eger cocuksa spider man yani orumcek adam olman icin kocaman adam olman lazim de onun icinde saglik li seyler yemelisin de :)))))
Ayy yerimm onu 🥰 benimki de öyleydi küçük yaşlarda hayal güçleri kuvvetli oluyor😌 ama çok kaptirmasin kendini balkondan falan sarkmasin dikkat edin.
Bende küçükken hep ninja kaplumbağalar gibi oradan oraya zıplıyordum ninjutsu dövüş sanatını öğrenmek istemem oradan geliyor 😄
yuksek binanin tepesinden at bakalim asagiya birde sahadaki deneyleme ve gozlemlemeyi gorelim..
Bende ufakken superman sanıyordum kendimi kaydiraktan uçmuştum sonuç ayak kırık 😄
Duvara tut orada durmaya çalış de ve bırak duramadigini anlayınca vaz geçer fazla yüksekte tutma ama.
Ogluna kara murat filmlerini izletirsen ok atmaya baslar
Telefonla oynamasından iyidir
Gülüp geçmek lazım çünkü onların hayal dünyası çok geniş 😂
Çocuk o daha biraz daha büyüsün kendisi anlar neyin ne olduğunu :)
Bişi yapma oynuyor işte
Bu yaşlarda normaldir annesi :)
B12 eksikliği
Örümcek sunyasini ac izlesin abla
Dünyası pardon abla özür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?