Bebek bezinden bahsediyorum.
Hiç bebeğin altını değiştirdiniz mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bebek bezinden bahsediyorum.
Hiç bebeğin altını değiştirdiniz mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
evet iki çocuk annesiyim. bol bol değiştirdim. hele ikinci bebeğim olduğunda tam bir kaos ortamı hakimdi. ilk bebeğim henüz çişini söylememişti, ikisini de bezliyordum. b2- ay sonra büyük oğlum tuvalet alışkanlığını kazandı. kısmen rahatladım. sonra zaman geçti büyüdüler tabii.. zaman geçiyor.
Değiştirdim. Yeğenimin altını değiştirdim, küçükken sırtı çok terlerdi üşütmesin dite 20 dakikada bir üstünü değiştirirdim. Sırtına havlu koyunca rahatsız oluyordu sıpa. Birkaç gün önce hastalandı yanında ben vardım, kaç gün ilgilendim baktım.
Evet kuzenimin bebeğinin altını değiştirdim mamasını yedirdim gece salladım elimde büyüdü canım benim kendi çocuğum gibi severim onu elimde büyüdü 😌
Teşekkür ederim 😊
Hayır bana göre değil
Cevap
15Cevap
Hem kendi 3 çocuğumun hem yeğenlerimin altını değiştirdim. Bir çok çocuğa baktım ve ilgilendim. Sanırım annelik kanımda var. :)
Aynen
Tabii ki de çok değiştirdim hemde.
Değiştirmedim
Evet kız kardeşimi ben büyüttüm altını değiştirdim banyosunu yaptırdım üstünü değiştirdim hastalandı baktım.
Maşallah
Cok cok küçükken 5 yaslarinda falan kardeşimin altini degistirirdim veya sadece bezlerdim ama surekli yaptigimi hatırlıyorum. Deterjamciya gider bez alirdik ablamla. Kardeşini kiskanan cocuklari yadirgiyorum bilmem belki de bastirmisimdir
İkiz çocuklarım olduğu için bı onu değiş bi onu o yüzden çok değiştim
Maşallah
Evet kuzeniminkini değiştirdim. Kötü kokulu ama güzel bir duyguydu benim için. Ben altını değiştirirken bana oyun yapıyordu. Mutluydu sanırım bazı temizlendi diye. 😄
Annem'in rahatsızlığından dolayı küçük kardeşime ben baktım evet yaptım altınıda temizledim banyosunda yaptırdım.
Birçok kez değiştirdim hatta çoğunlukla kuzenime baktığım için binlerce kez değişmiş oldum bazen cebelleşiyordum 😅
Evet, kuzenlerimin çocuklarına çok bakmışlığım vardır, öğrenciykende yarı zamanlı baktığım bebeklerin altıni değiştirirdim, yıkardım vs
Evet değiştirdim. Gerek hastanede görev yaptığım zaman gerekse kuzenimin bebişi olduğu zaman alt değiştirdim.. Keyifli günler..
Evet yeğenlerimin altını değiştirdiğim oldu. Onlar büyüdü ama başka bi bebeğin altını yine değiştiririm bi sorun olmaz benim için
Yetiştirme yurdunda kalırken çok değiştirmiştim. Şimdi hepsi gözümün içine bakar.
Evet. Yeğenlerim bizim elimizde büyüdü. Altlarını değiştirirdim.
Zorunda kaldığım için değştirdim yoksa asla öyle bir şey yapmam.
Hayır ama kakasını yaptırdım yeğnimin puahha 3 yaşında falandı sanırım
Yapmayan kalmamış. Kardeşim olmadığı için hiç yapmadım.
hiç almadım hatırlamıyorum 😀 ilk kendi bebişiminkini değiştiririm işte oldu bitti
Ohooo hemde çok. Hem hala hem teyze olunca günlük aktivite haline geliyor bunlar jssj
deneyimler oldu arkadaşlar sağolsunlar :D evlendiler hep
3 kardeşime de ben baktım, altlarını çoğunlukla ben değiştirdim 🥺
Hayır hiç nasip olmadı ilerde birgün ewlenir baba olursam belki yani bir ihtimal
Elimden cok bebek gecmistir ama hic altlariyla ilgilenmedim aahshs
Değiştirmek ne.. yıkadım, giydirdim, yedirdim bir tek emzirmedim😁
Maşallah
Coook yeğenlerimin altını hep ben aldım abi çok seviyorum bebekleri
Bende severim
Bi abla olarak son 3 kardeşime hep ben baktım çok değiştirdm yanii
Hergün yaptığım aktivite :))
evet
cok mu merak ettin?
neden merak ettin ya da böyle bir seyi
Merak konusunu konuşalım birgün unutturma
Hayır ama küçük tuvaletini yapan bir bebeğinkini değiştirmek isterim büyük asla istemem dkxh zaten yeğen geliyor ondan bir küçük alırız herhalde sjhd
Kardeşlerime çok baktım ama alt değiştirmesine hiç karismadim
Evet erkek kardeşimin. 2 yaşını bitirecek, ben baktım ona şimdiye kadar 🥰
Hayır hiç değiştirmedim, nasip olmadı
Hayır ve hiç istemiyorum korkutucu
Çoookk hala da değiştiriyorum 😊
Ne güzel 🙃
Yeğenimin değiştirdim bitanem o benim
Evet değiştirdim bir çok kez.
Evet, yeğenleriminkini değiştirmiştim.
Evet 2 çocuk büyüttüm..
2 çoçuk büyütüyorum tabi ki
Sürekli değiştiriyorum. :)