Cesaretli ol bu kadar korkak olma her şeyden korkma gerçekten hayat o kadar korkacak bir yer değil herkes yapabiliyorsa sen de her şeyi yapabilirsin korkma korkak olma korkak olunca hayat geçmeyecek.
Cesur ol ve yaşayacağın hiç bir şeyden korkma. Ümitli ol, acılarının hepsi mutlaka dinecek, daha ağrıları için seni güçlendirecek. Çok zorlanıyorsun biliyorum ama bu günkü bana evrilmen için bunlar şart. Kendinle barışık ol ve hayattan zevk almayı bil. Son olarak içindeki sese güven. Vicdanın sana hep doğruyu gösterecek.
"Biraz kötü ol ya derdim, biraz bencil ol. İnsanlar seni kullanıyor. Biraz sesini çıkar, herkese hak ettiği değeri ver, en çok değeri kendine ver. Seni hak eden insanlar seninle kalsın. İnsanları ayıkla, ele. Önce kendini düşün. Sen çok değerlisin. Seni çok seviyorum"derdim
"Kızların senden nefret etmesine üzülme. 😊 Onlar doğalarının gereğini yapıyorlar. 😊 Tarih boyunca bütün kadınlar daima şairlerden filozoflardan ve dahilerden tiksinmişlerdir. 😊 Sen hem şair hem filozof hem de dahisin. 😊 Senden tiksinmeyecekler de kimden tiksinecekler? 😊 Büyüyünce Black Pilli öğren ve hayatına uygula. 😊 Bütün hanımefendilere ve sevdikleri erkeklere ömür boyu mutluluklar dile. 😊"
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzülme, tüm bu olanlar için senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Öyle ya da böyle etkisini hissedeceksin, çocuk olmaya bak. Git misket oyna, kumda oyna, dondurma yerken eline yüzüne bulaştırır. Tam bir çocuk ol. Çocuk gibi yaşa, bir ciddiyetle değil. Sakın ha! Çünkü sen daha çocuksun. Kör ol, sağır ol, dilsiz ol.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Abi şu resim efsane ya soruların da güzel ama umrumda bile değil, seni sadece sorularına koyduğun resimlerden dolayı takip ediyorum. Geçmişime bir şey dicek olsam seni daha erken takip edip bu resimleri kopyalardım.
Kimsedenn korkma kendine değer ver hayır demeyi bil sen değerlisin kimseye mecbur ve mahkum değilsin üzüldüğün kadar üz aglama aglat düştüğün yerden kalk 😏😏