Bazı çizgi filmler çizgi film olduğu halde çok da temiz içerikli olmayabiliyor. Çocuklarınıza neler izlettiriyorsunuz?

Bazı çizgi filmler çizgi film olduğu halde çok da temiz içerikli olmayabiliyor. Çocuklarınıza neler izlettiriyorsunuz?

Selam gadası 🙃
Eğer ki çocuğum olsa trt'nin çizgi filmlerini izletmek isterim. Çünkü biliyorum ki orada çocuklara kötü örnek olacak pek bir şey yoktur. Ama diğer çocuk kanallarında çok olumsuz şeyler vardır.
Çocuğum olsaydı eğer, küçükken izlediğim çizgi filmleri ona izletirdim. Çoğunun ismini hatırlamıyorum ama o yılın çizgi filmlerini açar, hatırladıklarımı miniğime izletirdim
Cevap
6Cevap
Çocuğum yok ama eğer olursa kesinlikle yabancı yapım bir şeyler izleticem.
Regular show
Trt çocuk çizgi filmlerini izliyor zaten yeni bölüm yok sürekli tekrar veriyor
Ben kendim izliyorum. Tom ve jerry , shaun the ship , . Artık gormuyorum ama cedric ve johhny bravo da çok severdim. Çok masum temiz saf bir dunya çizgi film dünyası. Seviyorum 💜💜💜
ben de kendim izliyorum :D
Sevdiğiniz neler var peki? Tavsiyede bulursanız? 😀🌻🌻
Maşa izliyoruz beraber en sevdg. Sonra gökkuşağı rubby var
Bı de uçan dev kuşlar martı mi leylek mi ne var bı çocuk onlarla uçup duruyor o sürekli bakmıyor tbi bunalra arada keyfi cosarsa bakio
Ben izliyorum direkt o sayılır mı 😄 Başta scooby do olmak üzere hepsini izliyorum.. Keyifli akşamlar..
Çocuğum yok ama ben izliyorum, Tom&Jerry, Casper, Scooby doo vs vs😻
Keloğlan masalları
Doru
Şirinler
En güzeli eski çizgifilmler onları izletirdim
eskiler daha güzeldi gerçekten de
Çocuğum yok
Tom ve Jerry
cocugum yok ki 🫣
Çocuğum yok
herkül
Hele bi olsun da