Yakında anne olacağım. Bebek bezi konusunda çok iyi markalar var ve ben çok kararsızım. Siz hangisin öneririsiniz?

Prima
Molfix
Sleepy
Can Bebe
Goon. N
Huggies
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yakında anne olacağım. Bebek bezi konusunda çok iyi markalar var ve ben çok kararsızım. Siz hangisin öneririsiniz?

Arkadaşlar o bu şu demeyin hepsi iyi bezlerin önemli olan çocukta pisik yapmaması hepsini deneyin pişik yapmayan hangisi ise onu yapın bebekten bebeğe fark ediyor çünkü bez de kestiremezsin bezi ne marka aliosan ıslak mendili ide o markadan al derim ben
Ben ilk zamanlarda hep en pahalısını almıştım. Daha sonra Carrefoursa'nın kendi markasının ilk alımına özel %50 indirimini duydum bi arkadaşımdan denemek istedim. Hala kullanıyorum pişik veya sızdırma yapmadı. O kadar para vermeye de gerek yokmuş, sonuçta günde en az 3 kere değişiyor bu bezler. Ona vereceğim parayla çocuğuma bir şeyler alıyorum içim daha çok rahat ediyor. Ben denemenizi öneriyorum. Birçok arkadaşıma alıştırdım zaten :D
Carrefour bezini daha önce yengem de önermişti ama kullanmadım. Şimdi bi denemek istiyorum. İndirim sadece ilk alımda mı geçerli bilginiz var mı?
@merveyanarc Evet deneme fiyatı gibi bir şey sanırım çok uyguna geliyor. Ama aldıktan bırakmadım sevdim. Neredeyse 2 aydır kullanıyorum. Benim de arkadaşlarım önermişti o şekilde duymuştum. Daha öncesinde hep Prima kullandım ama fiyatlar malum... O yüzden carrefour bezine geçtim memnunum şu anlık.
Huggies en iyisi ama Türkiye pazarında artık satışı yapılmıyor. Şu an sleepy iyi diye duyuyorum ama denemeden bilinmez. Bir de her bebeğin cildi farklı. Birine iyi gelen diğerine pişik yapabiliyor. Koruyuculuk ve rahatlık konusunda molfix berbattı. Prima da abartılan markalardan. Canbebeyi de tavsiye ederim.
Cevap
11Cevap
Hepsini de deneyimledim. Benim favorim Prima ama diğerlerinden de çok kötü olan bir ürün yok bence. Hepsi de kullanılır.
Aslında hepsini de kullandım. Kullandığım ve memnun kaldığım tek bir marka yok diyebilirim. Ama Prima çok seviyorum.
Benim genel olarak herkese tavsiyem Prima
Molfix
prima kalitesi belli... onu yakalaya bilen olmadı.. onu tavsiye ederim ama sen digerlerinden de birer paket al hangisini kullanacağına öyle karar ver...
Sleepy kullanmıştım diğerleri oğlum da pişik yaptı, bence deneyerek öğreneceksin her çocuk özel çünkü
Annem küçükken primayla bezlemiş en iyi marka diyo valla
Ben kendime sleepy kullaniyorum. Sizdirma ve koku konusunda cok iyi.
Annem bana küçükken molfix kullanmış hassas olduğum icin.
Prima bilmiyorum kolay gelsin
Prima kullanıyorum çok rahatım. Üstüne birde güneş güzlüğü çektim mi tamam bu iş.
Durumuna göre degişir. Durumun iyise bas parayı primaya. Yok hem hesaplı olsun hemde iyi olsun dersen a101 bezi soffio ve Baby turbo derim
Prima dışındakilerin hepsi yalan. Yaktıkları için sık değiştirmen gerekiyo, fiytları primayla aynıya geliyo bu yüzden
3 tane çocuğum var üçüne de BİM'in kendi markası jenny willi bezini kullanıyorum pişik kuruluk , idrar taşırma patlama vs hiç olmuyor. Mütiş bir bez 😊😊
Bende molfiks prima kullandım. BİM e geri döndüm. fiyatları çok. uçuk ya Bütçe el veriyorsa prima çok rahat. Ama el vermediği zaman hep BİM den aldım. BİM son dönem bozmuştu baya eskiden daha iyiydi. Sonradan çok sızdırıyordu
Prima en iyisi
Aleyna tilkiye sor 20 yıldır bezle geziyor ahaha
Bu bezler çocukları kısırlaştırıyormuş
Bezin markası kullanılmaz markanın bezi kullanılır
BabyMe kullanıyoruz. 20 aydır
Sleepy aldım ama poposu pişerse değişicem
Pahalı kız pahalı al BabyMe :) daha ucuz
@TantuniSultanSülüman hele bi doğsun sağlıkla eve gelsinde bakiciz
Hadi bakam :)
Sofio en iyisi kızımda iyi geldi
Sleepy alacağız🐣😍
Prima 😊