barkın
jüpiter
alya
...
bunlar ne böyle ya hayır zaten anlamsız saçmalar söylerken ağza da yakışmıyo bi tuhaf çıkıyo ilk türk devletlerindeki kişi isimleri gibi bi acayip yabancı duruyo neden böylesiniz
barkın
jüpiter
alya
...
bunlar ne böyle ya hayır zaten anlamsız saçmalar söylerken ağza da yakışmıyo bi tuhaf çıkıyo ilk türk devletlerindeki kişi isimleri gibi bi acayip yabancı duruyo neden böylesiniz
zaman ilerliyor insanlar gelişiyor hep aynı isim aynı isim yeter artık sen çocuğuna ebubekir sıddık koyabilirsin benim çocuğumun ismi herkesten farklı olacak
Cevap
11Cevap
Bence güzel isimler, herkesin beğendiği isimler farklıdır
Özenti işte, boş ver.. Bir de herkeste olmayan isimler olsun düşüncesi..
Jüpiter ne ya... Ailem adımı Jüpiter koysa ebeveynlikten reddederim.
Favorim erkekte Taylançcan, kız ise Börçegül. Unisex zaten belli Jabağı.
Allah akıl fikir versin ebeveynlere. Neyseki dönemimin ismini koymuşlar. Benden çok var, sırıtmıyor.
Onu söyleyecek olsam, nick olur mu? Alemsin. 80'ler işte. Savaş, Zafer, Barış ayarında... döneminde rağbet görmüş isimler, alıştı kulaklar yani.
Teşekkür ederim. İyi geceler.
Alışılmadık bazı isimler gerçekten koyuyorlar. Ben Özgür Can ve Ediz Berk koydum. Antin kuntin sayılmıyor galiba. * önemli olanda anlamları degilmi
Haklısın ama anne ve baba olarak farklı isimler düşününce orta yolu bulalım dedik
antin su ya da kuntin can fena durmuyor. cenntte yetişen çimenlerin öz suyu gibi bişey :)
Evet ya cok sacma. Mesela ben oglum olursa ismini çükentay koyarim
geleneksellikten uzaklaşma arzusundan dolayı sıradışı düşüncelerden doğan fantezi eğilimlerini yaratıcılıkla isme nakşetme yanında arap toplumları gibi künyeli isimleriyle sesleneceğiz çocuklara
Alya gayet güzelde Jupiter ne ya
jüpiter ne a*m*k yok neptün
Benim iki ismim var Aydan ve Alenka🥰🥰 Alya neyse de Barkın, Jüpiter antinmiş gerçekten🤣🤣
erkek olursa timur, kız olursa arya
stark hanedanının suikastçisi anlamına geliyor 😀
'timur neyse de' derken timurunda aslında katil olduğunu bilmeden mi yazmıştın?
sizin öneriniz nedir
Kuntin guzelmis bak, hos geliyor demekki kulaga
Bu seni neden ilgilendiriyor?
Çok cahil birisin belli evde mi kaldın acaba? Ya da çok böyle uyuz olmuşsun mutlu insanlara ya da yaşın aslında 16-17 burada böyle yazmışsın... orada gözüken 27 yaşa rağmen böyle saldırgan ve veletimsi olman bunları düşündürüyor.
Cümle sonuna noktalama işareti konulur.
Özellikle soru cümlelerinin sonuna soru işareti (?), ünlem ve ima cümlelerine de mutlaka ünlem (!) konulmalıdır.
Ayrıca cümlelere büyük harfle başlanır.
Ergen olduğunu anlamak hiç zor değil.
Hala cümleye küçük harfle başlıyor kıyamam anlama kıtlığı var herhalde. Neyse, senin gibi bir ergenle daha fazla vakit öldüremeyeceğim zaten oldukça yoğunum şu sıralar. İşe bak, benden büyükler benden daha ergence, daha veletçe davranıyor şaka gibi... 😂😂😂
jüpiter'e antin kuntin diyemezsin saygılı ol
ona da diyemezsin düzgün konusur musun? cevap yazma
Cahil insan senii 😂😂
Sanane wkum
Koyarlar
Ecrin su 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?