İstanbul'daki en uygun sezeryan doğum yapalabilecek özel hastane fiyatlarını araştırıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Normalde bütçem yok fakat sezeryan olmak zorundayım devlet yapmıyor. Özel hastane araştırıyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zorunluluk değilse asla sezeryanla doğum yapma ileride acısını çok çekersin
Özelde pahalı olur. Ama devlet Hastanesi'nde bir tanıdık aracılığıyla doktoru kafalarsan ücret ödemeden sezeryanla doğumu yaparsın. Ancak bana kalırsa kendi fikrim normal doğum daha iyi olur.
Keyfinden sezeryan olma, zaten daha zor oluyor. Gerekli olsa devlette sezeryan yapar.
Medipol üniversitesi hastanesi Bağcılar biz orada yaptırdık
Ne kadar ücret verdiniz peki
Geçen sene Şubat 'ta 5500 dü
Anladm teşekkür ederim
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun bebiş
Çok teşekkür ederim 😊
Kız mı erkek mi :)
Kizzz
Maşallah:) benimde kız:)
Devlete gitsene kanuni sultan en iyi hastene
Devlet zorunlu görmedikçe yapmıyor sezeryan. Ve bende kesinlikle sezeryan istiyorum. O yüzden devlete gidemiyorum.
Nerede oturyom gel esneyuttan Avrupa ozel hasten ucuz burasi var Avrupa
Ne kadar ücreti biliyor musunuz aradım şimdi muaneden sonra fiyat veriliyor diyor. Çoğu aradgm yer aynısını diyor. Her hastaneye de fiyat almak için muane ücreti vermemem maalesef. Çünkü muane ücretleri hile 300 den başlıyor. Çok saçma yani sürekli hastane hastane gezip muane parası mi vericez fiyat almak için.
2300 falandi en son sordugum zmn once iste Şu an olsa 2500 ile 3000 arasıdır
Ne zaman sormustunuz en son acaba
Subatta iste
O zmn subatta bana 1700 demislerdi iste
Gene istersen yarin senin icin sorabilirim cittiysen tabi
Abla eger gerceten boyle bi sey varsa sorarim Müslümanlik gorevim dalga geciyorsan allah belani versij
Tabiki ciddiyim ama ben az önce aradm fiyat vermediler. Siz arar mısınız şu an açık hastane. Daha önce fiyat almistm ben derseniz size verirler belki fiyat
Bn hanim iki defa orada olsu iste
Aradan vermezler yerine gidecem yarin orada isim var ondan dedim
Tamamdır çok teşekkür ederim ben Kartal'da oturuyorum yarın buarada devlet Hastanesi'ne gidecegm yetişebilirsem bende gelip sorarım ama yetisebilecegimi sanmiyorum
Tam bacim sende sagol bn sorarim yarin senin icin kac aylik bebek ona gore sorup fiyat alirim ordan haber ederim sana
Bn esneyuttan oturyom istedigin zmn enişteye tanisiriz sıkıntı degil abla kardes olarak yardımcı olmak isterim
Burayı kullanmayi bilmiyorum çok özelden mesaj atamadm o yüzden. Sorduğunuzda buradan da yazabilirsiniz değil mi
38 haftalık şu an
Naptınız sordunuz mu acaba
Normal doğum olamıyor musun.
Fiyat bilgim yok