İlk kez hamileyim, böyle şeyler hissetmem normal mi?

Henüz 6 haftalık hamileyim. Çok korkuyorum bazen istemediğim bile oluyor ama artık geri dönüşü yok. Belirtiler bende göğüslerimin şişmesi ve iştahsızlık mide bulantısıyla başladı. İstemiyordum zaten hemen ama aniden oldu daha 5 buçuk aylık hamileyim. Evliliğe bile alışamadım daha her şey çok tuhaf geliyor. Karnımda bişeyin olması çok tuhaf geliyor. İyi bir anne olacak mıyım eşim iyi bir baba olacak mı bilmiyorum sorumluluklardan çok korkuyorum doğumdan aşırı korkuyorum. Kramplardan sancılardan çok korkuyorum acı eşiğimde çok düşüktür. Kilo almaktan şişmekten tekmelerden çok korkuyorum. Ben cinselliğe bile zor alıştım zaten kasıklarıma tikim var hoşlanmıyorum ksrnımda oralarda bişeyin olmasından bayılıcakmış gibi hissediyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Ağlayasım geliyor ilk öğrendiğimde zaten her gün ağladım çünkü hazır değil gibi hissediyorum evliliğe de öyleydi 24 yaşındayım. Çabukta evlenmedim 4 senelik ilişkimiz vardi. Kendimi çok yorgun ağır hissediyorum ve en önemliside bebeği ya düşürürsem diye korkuyorum her adımımda düşünüyorum resmen kafayı yiyeceğim. Çok yuhaf hisler içindeyim hiç bilmiyorum ilerleyen süreçler nasıl olur daha önce yaşamadığın bişey çok ilginç geliyor😔
İlk kez hamileyim, böyle şeyler hissetmem normal mi?