Çocuk & Ebeveyn Sizce oğlum nasıl yakışıklı mı? MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Dünden bugüne oğlumÇok çabuk büyüdü ya Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkür ederim.☺ Sizce oğlum nasıl yakışıklı mı? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Büyüyünce çok can yakar :D 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim. ☺
baykus7 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 10 lu yaşlardayken bu siteye üye olup kendi fotoğrafımı koymuştum oğlum nasıl diye. Ahah onu hatırlattı :D Maşallah, Allah bağışlasın. 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😅 yok bu oğlum😀 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl gelecegin futbolcusu vibei aldim hahandns massallah diyem 1 2 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Futbol okulu istiyor yaptıracağım inşallah tatil dönüşü Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Yeter ki doğsun hemen büyürler ya şirine tatlı maşallah 1 5 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Ama ne zorluklarla büyüyorlar. Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Orası öyle tabi her ne kadar kendi büyüyor gidiyor deseler de öyle değil Yorumla MATRAXCA +1 yıl Aynen tırnağına taş degse canin yaniyor boyle bozuk bir dünyada nasil yasanir cocuklar icin düşünmeden edemiyorum. Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Abeveyn olmak zor dünyanın hali de malum elinden geleni yapacaksın başka şans yok artık Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok şükür iyi bir insan yetistirmeye çalışıyorum Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl çok güzel maşallah allah analı babalı uzun ömürler versin 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tatlı maşallah. Allah bağışlasın Hayırlı evlat olsun 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin inşallah teşekkür ederim.☺ Yorumla
_Vefa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Evet maşallah çok tatlı, ama nazar değer bak benden söylemesi 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Sağolsun herkes maşallahını eksik tutmadi teşekkür ederim. Çok düşüncelisin🤗🤗 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl evet ya tatlı ve yakışıklı maşallah ALLAH bağışlasın 1 2 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. ☺ Yorumla thecutewitch +1 yıl rica ederim :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok yakışıklı 😍 maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin 🙂 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin teşekkür ederim. cumlemizinkine insallah☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin 🙂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 🤲🤲🧚♀️ Yorumla
Melayq Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Evet çok tatlı ve yakışıklı 2 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim.☺
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Allah bağışlasın maşallah yakışıklı.. 2 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin cümlemizinkini teşekkür ederim toprimmm🙂 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Çok tatlı ya maşallah 😘✨ 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 385 cevap paylaştı. Ben hep kız dogurayim dünür olalım 🤪🤪 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Olur neden olmasın vereyim sana hemen😂😂 Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Maşallah tatlı 😻 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim.☺ Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl kaç yaşında ki 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 7 yaşında şu an Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Maşallah çok tatlı 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
ftmlz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Maşallah Allah bağışlasın 🤗 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Maşallah deyin nazar değmesin 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim.☺ Yorumla Queenmaggie +1 yıl 😍 çok tatlı bu arada çok güzel bir hayatı olsun Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.☺ Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl MaşAllah yakışıklı hee 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Eeee babasına çekmiş maşallah😆😆 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Maşallah. Allah bağışlasın. 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin teşekkür ederim. Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Maşallah çok tatlı yakışıklı🧿 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim efendim.🤗🤗 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Maşallahhh 🧿 bide Fenerbahceliii 💯 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Evet 'ya ne olacaktı ki başka😅😂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 450 cevap paylaştı. Maasallah rabbim nazarlardan korusun inşallah 🧿🧿 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin üstadım cümlemizin evlatlarini inşallah🤗🤗🤲 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı maşallah.. Allah bağışlasın.. 1 2 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim. Amin cümlenizinkini inşallah☺ Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Amin inşallah 😊 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Maşallah Allah bağıslasın 😌 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin. Çok teşekkür ederim sizinkileride Allah bağışlasın☺ Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 399 cevap paylaştı. Büyümüş ya maşallah :) çok tatlı 🧿 1 5 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Evet çok çabuk büyüdü ayni babasi maşallah🤣🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kendini katıştırma, rol çalmaya çalışıyor ya 🤦♀️ Yorumla MATRAXCA +1 yıl Huyumdur oğlumdan aliyorum desteği😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl shssj kıskanma çocuğu lan Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😂😂🤣 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Çok tatlıymış mashallah 💙 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Allah nazarlardan saklasın 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin teşekkür ederimm.🤲🧚♀️ Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Allah bagıslasın kanks 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.🤲 Yorumla
melo87 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl maşallah Allah Hazarlardan saklasin 2 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Çok tatlı 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bir maşallah deseydin de nazardan korunsaydi teşekkür ederim.🙂 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Rabbim nazarlardan korusun 🤲 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin çok sağol😅 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok çook 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
İlgiOrobsusuBloom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok tatlı çocuk da burada paylaşılmaz 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. 🙂 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Evet maşallah 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
Britneycomesback Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Masallah 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
FrauElvira Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok tatlıı🥰🥰 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl kime çekmiş 1 2 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Babasına😄 Yorumla nullmosaic +1 yıl maşalah Yorumla
birdbox27 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Maşaallah Allah bağışlasın 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Amin teşekkür ederim.☺ Yorumla
fırtınalarxd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Maşallah yakışıklı evet. 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
Riytta Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Maşallah 1 3 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla Riytta +1 yıl Rica ederim : ) Yorumla MATRAXCA +1 yıl Saygılar. Yorumla
pǝqɹnʇsıp Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Maşallah 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim.☺ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yakışıklı 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Keşke maşallah deseydin teşekkür ederim.😄 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 947 cevap paylaştı. Çok tatlı maşallah 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Çok teşekkür ederim. Yorumla
asenaistee_ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl yakışıklı masallahh 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Büyüyünce çok can yakar :D
Teşekkür ederim kardeşim. ☺
10 lu yaşlardayken bu siteye üye olup kendi fotoğrafımı koymuştum oğlum nasıl diye. Ahah onu hatırlattı :D Maşallah, Allah bağışlasın.
😅 yok bu oğlum😀
gelecegin futbolcusu vibei aldim hahandns massallah diyem
Futbol okulu istiyor yaptıracağım inşallah tatil dönüşü
Teşekkür ederim.☺
Yeter ki doğsun hemen büyürler ya şirine tatlı maşallah
Teşekkür ederim. Ama ne zorluklarla büyüyorlar.
Orası öyle tabi her ne kadar kendi büyüyor gidiyor deseler de öyle değil
Aynen tırnağına taş degse canin yaniyor boyle bozuk bir dünyada nasil yasanir cocuklar icin düşünmeden edemiyorum.
Abeveyn olmak zor dünyanın hali de malum elinden geleni yapacaksın başka şans yok artık
Çok şükür iyi bir insan yetistirmeye çalışıyorum
çok güzel maşallah allah analı babalı uzun ömürler versin
Çok teşekkür ederim.
Tatlı maşallah. Allah bağışlasın
Hayırlı evlat olsun
Amin inşallah teşekkür ederim.☺
Evet maşallah çok tatlı, ama nazar değer bak benden söylemesi
Sağolsun herkes maşallahını eksik tutmadi teşekkür ederim. Çok düşüncelisin🤗🤗
evet ya tatlı ve yakışıklı maşallah ALLAH bağışlasın
Teşekkür ederim. ☺
rica ederim :)
Çok yakışıklı 😍 maşallah Rabbim hayırlı ömürler versin 🙂