Mesela dün o, ben, onun kuzenleri ve benim kuzenlerim ve onların sevgilileri birlikte bizim çok sevdiğimiz bi kafe var oraya takılmaya gittik bebeğim de daha 2 aylık çok küçük acıktığı zaman emzirmem lazım ek gıdalara karşıyım ben ilk 6 ay boyunca zaten sütüm de çok var gelişimi için de çok önemli neyse onlar ayrı konu. Çocuk ağlıyordu yüzü falan kızarmıştı, yumruklarını sıkıyordu acıkmıştı anladım orada üstüme ince bi battaniye örttüm şlak diye de çıkarıp masaya koymadım yani öyle emzirdim çocuk emmeyi bitirince tuttu beni kolumdan tuvaletin olduğu kabin gibi bi yer var oraya götürdü dedi sen napıyosun o kadar erkeğin yabancının içinde yapılacak iş miydi şimdi bilmem ne. Ben de dedim kusura bakma çocuk acıktığı zaman emziririm zaten kimse görmedi bişey abartma dedi. Görünüyordu dedi, ama yalan yani görünmesi imkansızdı. Sonra başladı işte, ben dedim sana çocuğu senin annene veya benim anneme bırakalım diye dinlemedin de şöyle de böyle de ben de dedim eeeh sus yeter ne uzattın sonra açtım mememi suratına süt fışkırttım. Eliyle sildi yüzünü bağırdı bana bapıyosun ya sen, oyun falan mı sanıyosun anlattıklarımı dedi bana. Ben de güldüm sinirden evet dedim. Bi daha sakın böyle bir saçmalık yapma herkesin içinde yoksa eve gideriz dedi. Sonra tartışma bitti sanmıştım normale döndük kuzenlerimizin yanında ama bu sefer de evde başımın etini yedi. Bence benim yaptığım dünyanın en normal şeyi, yabancı insanlar var diye emzirmeyeyim de sizin gibi gelişemesin mi beyni yani? Asıl emzirmemek anormal, ek gıdalarla doyurmak anormal. Böylelikle de içimi dökmüş oldum dinlediysen teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen doğru olanı yapmışsın ve örtü kullanmışsin tanık olduğum bir olayda kadın hiç bir şey örtmeden emzirdi ve bakan kimse olmadı birde başka bir hanımefendi anlatmıştı İETT otobüsünde bebeğini emzirmek zorunda kalmış örtü yüzünden çocuk kafasını demire vurunca eşi örtüyü alıp çekmiş çocuğumun canından kıymetli değil demiş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkanka şimdi söyle anlatayım, bu normal bir şeydir sonuçta insan yavrusu bu ya, beslenecek, memeler de cinsel bir organ değildir, ama eşini anlayabiliyorum çevredeki herkes senin benim gibi düşünmüyor, gördüğünde bu manzarayı sırf meme gördüğü için iğrenç bir şekilde bundan haz alıyor, eşinle biraz empati yapmaya çalış kendini onun yerine koy, zor bir şey biliyorum ama onu da anlamak lazım şahsen ben yinede tkaılmazdım ama insandan insana değişir bu saygı duymak lazım, dostca bi iliski yaşarsınız umarım karşılıklı anlayış içinde <3 mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılŞu sitede zaman geçirme sebeplerimden biri valla böyle eğlenceli postların hürmetine.
Toplumsal algıyla ilgili bakış açısı tamamen. Senin adam bunu mahrem bir şey olarak algıladığı için ona göre anormal ve yanlış bir hareket. Mahremliği tartışılır o ayrı konu ama aklıma bir fotoğraf geldi bunu okuyunca, Sovyetler Birliği zamanı toplu bir alanda bir anne bebeğini memesi ap açık emziriyordu kimse de bakmıyordu.00 Yorumla
+1 yılBence kalabalık yerlerdeyken önceden tedbir alınmalı. Sütünü sağıp biberona da koyabilirdin. Emzirme odasi olur genelde yoksa sakin bir yere gecebilirdin arabaya gecebilirdin ne bileyim. Kesinlikle ayıp olduğunu düşünmüyorum ama bence diğer seçenekler degerlendirilip en son bu yöntem olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı ama ben böyle yapardım herhalde
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
59Cevap
Olması gereken bu. Medeniyet memeyi ulu orta açıp emzirmek değildir. Her ne kadar bir örtüyle örtülsede kapalı olan şey her zaman merak edilir😁
116 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi yorum
- +1 yıl
Ve ekleme yapayım kapalıda olsa orada meme emdırdıhını gören ızler
- +1 yıl
Sacmalık ozaman sutyensız dolassın her ıstedınde versin azına
- +1 yıl
Zaten şuanda südyensiz geziliyor ki
- +1 yıl
Emzirme ihtiyacı olmasa bile südyensşz geziliyor
Emzirmenden daha doğal bir şey yok. Çok abartmış eşin. Zaten üstünü kapatarak emzirmişsin. Bir yerin görünmemiş. Bir yerin açılsa falan kızması normal olur.
Abartmasına gerek yok. Seni tehdit etmesine hiç gerek yok. Eve gitmek istesen dışarı çıkmazsın zaten.
Bir sonrakinde ondan yardım iste. Emzirebileceğin bir yer göstersin sana. Çenesi de durmuş olur.12 Yorumla- +1 yıl
Guzel yorum👏👏
+1 yılHanımefendi bunun basit bir çözümü var hiç görmediniz mi?
İnce bir tülbent bulunduracaksınız yanınızda bu tür ortamlarda kaldığınızda çocuğun
üstüne örteceksiniz bu kadar basit. Gözlerden, güneşten, sinekten ve kocanızın
hışmından korur.
00 YorumlaEmzirmek için başka yere geçebilirdin emzirme alanları oluyor veyada garsonların dinlemek için alanları oluyor oraya geçebilirdin ahlaki yönden yaptığın anormal helede kocanın yüzüne süt fiskirtma olayı dışarı cikiyorsan sütünü bir şişeye doldurup kullanabilirsin seçenekler bol ama kendince sende haklısın
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılO çağ dışı değil sen bozuksun yaptığın yanlış adam çok haklı öyle durumda süt sağabilirsin annene kayınannene bırakabilirsin zor durumda kaldın bunun gibi durumlarda o zaman bir yer ayarlanabilirdi bunları düşünmen gerekiyor diyecem de nerde düşünecen o çocuk nasıl büyüyecek cok merak ediyorum sonuna kadar yanlışsın
00 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın battaniye altında tabiki emzirebilirsin eğer guvenmiyorsa masadakilere neden karısını onların yanına götürüyor? Çocuk mu önemli masadakiler mi? Kocan çağ dışı ve kocana destek verenler de çağ dışı
10 Yorumla
+1 yılYüzüne fışkırttım dediğin yerde koptum 😂 Bence herkesin içinde emzirmek yerine , emzirme odası olur, ya da belli sakin bir köşeye , odaya gidip emzirmen daha güzel olur. Senin yaptığına karşı değilim ama kocana da hak veriyorum
00 Yorumla
+1 yılBence mümkün olduğunca gizli yapılmalı ve bunun çağdaşlıkla alakası yok
50 YorumlaAçıklamayı okumadım. Başlığa göre eşin haklı. Yobazlığın da çeşitleri var bence sen geri kafalı birisin
30 YorumlaBen örtü olunca bile utanıyorum karşımdakini öyle görünce iyi cesaret eşin de haklı bu konuda
40 YorumlaYüzüne Süt fışkırtman harikaydı 😎😂😘 yaptığı yanlış bebegini nerde istersen orada emzir üstünü ört yeterli. iyi şanslar🙏
20 Yorumla
+1 yılBence eşinin böyle bir tavır sergilemesi normal gibi geldi bana, bu kadar ciddi bir olayda eşinin yüzüne süt fışkırtman komik geldi. 😅 Hiç beklemiyordum hikayenin sonunu böyle
00 YorumlaAçık ortamda bebekleri emzirmek icn ortu var onu kullanarak emzirebilirsin ama alani bı şekilde yapiosan yuh yani
15 Yorumla- +1 yıl
Almanya'da çok normal bu açık alanda açıp emziriyor kadinlar tr de abaza dolu bende olsam kızarım
- +1 yıl
İşte bende Türkiye'de yaşadım yıllarca memleketin abaza si bitmez
Kadın belediye otobüsünde emzirmişti hiç kimsede garipsemedi çünkü doğal ve gayet normal olan bir şey
00 Yorumla
+1 yılbence bu yaptıgın cag dısı dısarda bir sürü sapık varken bence esin haklı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrenç. Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Bildiğin terbiyesizlik bu. Çok karşıyım buna, duyunca dayanamıyorum bile!!
20 Yorumla
+1 yılCag disi degil dogru davranis. Sokak ortasinda gogsunu aciyorsun resmen.
00 Yorumlayaa apla kocan haklı kalk git köşede bi yerde emzir.. saçmalamışsın..
00 YorumlaYani bukadar üşenmedin yazdın cafede Arkada masa felan yokmuydu oraya geçip emzirseydin ya?
00 Yorumla
+1 yılSütü kaç km/s hızla fışkırttın? Ona göre yorum yapcam.
01 YorumlaYok canım gayet normal. Dışarıda açık alanda çocuk yapılıyor artık bu mu ayıp olacak. (!)
01 Yorumla
+1 yılbaya yobaz adam üstünü örtmüşsün işte daha ne yapacaksın açlıktan ölsün mü çocuk
00 Yorumla
+1 yılKapalı yerde yapılmalı. En azından kadınlar tuvaletine gidip yapabilirdin.
00 Yorumla
+1 yılEmzirme örtüsü Yok muydu yanında kabin varken gitmen daha iyi olurmuş
00 Yorumla
+1 yılyüzüne süt fışkırttım deyince aklıma ineklerle dövüşen adam geldi çocukken izlerdik :D
01 Yorumla- +1 yıl
Jsmsjsg
+1 yılBencillik uzerimi örtmüş sun zaten sonucta cocugun ihhtiyacini gideriyorsun yaptığı saçmalık
00 YorumlaSuratına süt fışkırttıma kadar ciddi ciddi okuyordum orada patladım SJXJWNCJSJDS
00 Yorumla
+1 yılAçık alanda olsa emzirmek olma karşı çıkmasına bişey diyemem çağ dışı veya değil
00 YorumlaEvet yaşandı arkadaşlar ben kafede ki garsonum
00 Yorumla
+1 yılÖrtü ortmussen görünmüyorrsa emzirebilir sin eşin baya abartmış
01 YorumlaTaş devri sakinleri bile açık alanda yapıyordu. Kocan daha çağdışı 😂
Memenle adamın suratına süt fışkırtmak dahice bir fikir, hak etmiş 😂
00 YorumlaCafede herkesin içinde üstelik eşinin yanında meme açarak çocuk emzirmeye kalkiyorsan ve eşin bundan rahatsız oluyorsa hata sende. İşletme sahibinden izin isteyebilirdin mesela personel dinlenme odasında yapabilirsin bu işi ya da uygun bi yerde
10 YorumlaMilletin içinde emzirmendeki amaç ne masadakilere ne kadar feminen olduğunun gösterisini mi yapıyorsun. Zaten malum kısımda ki eşine davranışından sonra senin baş edilmez fena bir kadın olduğunu anladım. Allah eşine sabır versin seninle zor
00 Yorumlakıskana bilir gayet normal sende dikkat ederim de geç iştir.
00 Yorumla
+1 yılPokemon gibi adamin suratına süt mü fiskirttin sxgajxhzuhabz
00 YorumlaAyrıl, lütfen ayrıl. Memenin üstünde bir şey örtmene gerek yok kadın memesi ayıp bir şey değildir. Evet o adam çağ dışı bir yobaz.
31 Yorumla- +1 yıl
İyi ama orada erkeklerde vra bence esin gayet mantikli bi hareket yapiyo kadinin memesi kadina ayip degildir erkege değil hepimiz mememizi acip sokaklarda gezelim o zmn
mememi açıp yüzüne süt fışkırttım yerinde patladım egrvervghevrugva neyse konuya dönelim elbette orada yapmaman gerekir erkeklerin akıllarından neler geçer neler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi soru troll mü ffsgdsgsf yüzüne süt fiskirttim ne 🤣🤣
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 652 cevap paylaştı. olması gerekeni yapmışsın örtü örtmüşsün olay bitmiş eşin gereksiz uzatmış konuyu haklısın bu olayda
00 YorumlaHer şeyi anladım memeni açıp süt fışkırtmak ne evde de seks partı olmuştur bunun ama diğer yaptığın gayet normal bebek acıkdıysa tabiki beslenen şart
00 YorumlaMilletle aynı masada niye emziriyorsun. Uygun bir yer mi yok. Git başka boş tenha masaya otur. Ya da cafede uygun biryer garsa oraya otur. Ayıp tabi ki yaptığın
00 YorumlaGerçekten diyorum kafayi yemissiniz cagdaslik modernlik diyr diye tirlatmissiniz yani adam iyi bırakmıyor seni
112 Yorumla- +1 yıl
Uffff Z kuşağı zeki olur diye savunuyorum ama yani daha yeni dogmussun bu konuda da fikrin olmasın be güzelim doğur ondan sonra yorum yap
- +1 yıl
@karmaisabitchh hem modernlik diye diye heryerini açmaya meraklı hemde başakasına laf yetiştiriyor annen de seni dışarıda herkese göstere göstere emzirmiş belliki hiç özeliniz kalmadı buyurunuz istediğiniz yerde istediğinizi yapın ahlaksızlık ve utanmamazlık medeniyet değildir. 😡
- +1 yıl
Ya sen ne kafasız birisin küçücük bebek açlıktan yumruklarini Sıkarak ağlıyormus kafanızın içinde bebek emziren kadının memesi seks objesi olmasa bu kadar havlamazsiniz emziren kadının memesi biberondur ve bebeğe aittir
- +1 yıl
@karmaisabitchh cahilliğin ilk belirtisi herşeyi biliyor olduğunu düşünmektir. seks objesi olarak gördüğümüz falan yok emzirmesin de demiyoruz ama kapalı bir alan , araç ya da örtü örtmek zor bir şey değil hoşunuza gitmesede burası müslüman bir ülke ve kültürel ve ahlaki kuralları var. Saygısız ve diksiyonsuz havlama kelimesine cevap vermiyorum. Hadsizliğiniz her alanda kendini belli ediyor.
- +1 yıl
Müslüman bir ülke değiliz SEKULER bir ülkeyiz ayrıca yer yokmuş çocuğu tuvalette emziremez muslumansan tuvalette bir meleği besleyemeyecegini bilirsin
- +1 yıl
@karmaisabitchh yok yaa duvara laf anlatamayacağım SEKULER bir ülkeymiş emin ol başka modern ülke dediklerinde böyle bir olay yaşanmıyordur. İlk olarak tuvalet aklına gelen tek insan sensindir eminim emzirmek için aynı kategoride değiliz kardeşim ✋
- +1 yıl
Ha-ha ve ha
- +1 yıl
@Aydin32ss Yalnız çocuğu emzirirken örtmüş üstünü kadın iyi okuyun
- +1 yıl
@karmaisabitchh Tuvalette niye emziremesin ki mecbur kalınırsa emzirilebilir
- +1 yıl
Bence de emzirebilir ama temiz ve sağlıklı olmaz ki mikroplu ortam sonuçta ama bu arkadaşlar din konusunu sağlık ve bebek beslenmesinden önde tuttuğu icjn böyle söyledim
- +1 yıl
@karmaisabitchh Evet haklısın büyük konuştular bakalım ne olacak
+1 yılMüsait bir ortam bulman önceliğin he yoksa ve acilse yapacak bir şey yok üzerini örterek yapabilirsin
00 Yorumlaİmkanın varsa daha müsait bir yerde emxirmen daha doğru ha yoksa çok acikse kimse swni bunun için yargılayamaz.
00 YorumlaBence acık alanda olmaması lazım elinden geldikçe müsait bi ortamda..
10 Yorumla
+1 yılYo ne alaka hatta sutyensız ve kilotsuzda dola elbıseye ne gerek varki
10 Yorumla
+1 yılYoo sen çok rahatsın edep ahlak namus bulunmalı bir kadında
00 Yorumla
+1 yılSütünü sağmak gibi bi seçenek te var hem senin düşüncen hem eşinin dediği olacak ama tercih meselesi
00 YorumlaÇocuk emzirmenin de yeri ve adabı var güzel kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılYani milletin ortasında yapman biraz ayıp olur. Çağ ile alakası yok
00 Yorumla
+1 yılAçık alan da emzirmeyin zaten
10 Yorumla
+1 yılsensin cag disi tas devrinde yasamiyoruz
10 YorumlaGüzel hikaye heee
00 Yorumla
+1 yılNe sıkıcı bir hikaye.🙄
00 Yorumla
+1 yılyani bana da yanlış geldi bilemedim
00 Yorumla
+1 yılOttan boktan tahrik olan pislik bir zihniyet işte
00 Yorumla
+1 yılModernlik adı altında güzel kardeşim lüzumu yok
00 Yorumlasutu fkskirtinca yarildim 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılSensin çağdışı. Hayvanlar açık alanda emzirtir.
00 YorumlaMüslüman adamlarla evlenmeseydin ne yapıyım
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşim açık alanda emzirmeme karşı çıkıyor, çağ dışı mı bu adam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım