Çocuk & Ebeveyn İlk bebeğinizin kız mı olmasını istersiniz erkek mi? ArchSila Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Önce sağlıkli olmasi tabikide ama hangisini isterdiniz :) İlk bebeğinizin kız mı olmasını istersiniz erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kız tabi ki 0 0 Yorumla
Myİdea1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu devirde kızda erkekte yetiştirmek çok zor.Ama erkek olsun isterdim.Kız kardeşinin arkasında durması için. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Erkek isterdim. Sonraki çocuklarımın abisi olsun diye. Benim hiç abim olmadı. O yüzden diğer çocuklarımın olsun bari.😄 1 1 Yorumla askkadini71 +1 yıl Ooo bakmsımdı sana hak vermemek elde degıl Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oy Maşallah Ne Güzeller öyle 😍 Bebekleri çok seviyorum Olsa kız olmasını çok isterim oğlan da olabilir tabi 😊 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsiyet belirleyebiliyoruz bunun teknikleri taktikleri karışımları var o yüzden önce erkek istiyorum 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben ikiz çocuğum olsun isterdim ya kendi ikizim düştüğü için içimde kaldı galiba sjxjwjs cinsiyetleri aynı olmasın 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl damat var mı?yokmesleğin var mı yokneyle çocuk bakacan?yumurta kırmadan ne hayaller? 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı. İlk bebeğim erkekti ikinci bebeğim kız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Erkek kardeşine abilik yapar koruyup kollar, aksi durumda zaten kendileri sürekli dövüşüyorlar 0 0 Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Erkek olsun ki kızın kıymetini daha iyi anlayayım :D 0 0 Yorumla
tutkununfrekansı Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Ücreti karşılığında çocuk yapacak biri yokki olsa 🙂 0 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şehzade gmfkgk. Erkek olacak djfkfj 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sağlıklı olsun kâfi ama gönlüm hep kız der 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayırlısı neyse o olsun. Kız erkek farketmez. 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Erkek olup kardeşine sahip çıksın isterim 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 593 cevap paylaştı. Kız. 0 0 Yorumla
Odiana Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kız isterim 0 2 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Ismi ne olcak Yorumla askkadini71 +1 yıl Neden kız mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kız tabi ki
Bu devirde kızda erkekte yetiştirmek çok zor.
Ama erkek olsun isterdim.
Kız kardeşinin arkasında durması için.
Erkek isterdim. Sonraki çocuklarımın abisi olsun diye. Benim hiç abim olmadı. O yüzden diğer çocuklarımın olsun bari.😄
Ooo bakmsımdı sana hak vermemek elde degıl
Oy Maşallah Ne Güzeller öyle 😍 Bebekleri çok seviyorum Olsa kız olmasını çok isterim oğlan da olabilir tabi 😊
Cinsiyet belirleyebiliyoruz bunun teknikleri taktikleri karışımları var o yüzden önce erkek istiyorum
Ben ikiz çocuğum olsun isterdim ya kendi ikizim düştüğü için içimde kaldı galiba sjxjwjs cinsiyetleri aynı olmasın
damat var mı?
yok
mesleğin var mı yok
neyle çocuk bakacan?
yumurta kırmadan ne hayaller?
İlk bebeğim erkekti ikinci bebeğim kız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🥰
Erkek kardeşine abilik yapar koruyup kollar, aksi durumda zaten kendileri sürekli dövüşüyorlar
Erkek olsun ki kızın kıymetini daha iyi anlayayım :D
Ücreti karşılığında çocuk yapacak biri yokki olsa 🙂
Şehzade gmfkgk. Erkek olacak djfkfj
Ilk bebegimin erkek olmasini isterdik
Kız olmasını isterim 🙂
Sağlıklı olsun da farketmiyor
Fark etmez sağlıklı olsun
kız olmasını isterim
sağlıklı olsun kâfi ama gönlüm hep kız der
Hayırlısı neyse o olsun. Kız erkek farketmez.
Erkek olup kardeşine sahip çıksın isterim
farketmez sağlıklı olsun
Kız olsun be
kız galiba
Sağlıklı olsun
fark etmez
erkek
Kız.
erkek
Kız olsun
Evlenorsem kız
Kız olsun isterdim