Ferdi 21 yaşında, engelli bir gençti. Çorumda yaşıyordu. Annesi onu gezme bahanesiyle surlara çıkardı, tekme atarak surlardan aşağı düşürdü ve ölümüne sebep oldu.
Bu nasıl vicdan?
Ferdi 21 yaşında, engelli bir gençti. Çorumda yaşıyordu. Annesi onu gezme bahanesiyle surlara çıkardı, tekme atarak surlardan aşağı düşürdü ve ölümüne sebep oldu.
Bu nasıl vicdan?
Olayı burada gördüm ve haberlerden okudum şimdi. Çocuk şizofreni hastasiymis engelli vs değil. Annenin açıklamaları şaibeli baba azmettirmis dediğine göre fakat bence anne de şizofreni vs olabilir. Ama bu ülkede bir cinayet işleyen mutlaka kılıf buluyor arkadaşlar katille empati yapmayı biz nereden öğrendik? Sonuca bakalım bu kadın birini öldürdü ve katil onunla empati yapamam, yapmiyorum siz de yapmayin
Sebebi her ne olursa olsun hiç bir neden bunu meşrulaştıramaz.. .
Doğum yapmadan önce engelini biliyorlar madem kendisine güvenemiyordu o zaman rn başında aldırabilirdi.
Bence kadının psikolojik sorunları var veya artık canına tak etti ama haklı oolduğu anlamına gelmiyor.. Haklı bi sebep göremiyorum. Sebebi her ne olursa olsun annenin akl-î dengesi yerindeyse yargılanmalı..
Çevremde engelli birey sınıfına giren kişiler bulunuyor. Hepsi de yardıma bizden daha muhtaç. Bir insan zaten annesine her zaman muhtaçtır. Sevgisi , desteği vesair vesaire. Diyeceğim şu ki rabbim vicdansız insanların eline muhtaç etmesin kimseyi.
Bu annenin öldürülmesi gerek.. İdam kalmamalı idi
Evet babil den beri
Cevap
13Cevap
Yani engelli bireylerin bakımı çok zor o annenin ne yaşadığını anlamak zor onun da psikolojisi bozulmuştur muhtemelen ama yine de öldürmek çok kötü bir seçim. 21 yıl iyi veya kötü bakmışsın bari devlet korumasına verseydi. Herkese akıl fikir diliyorum milletçe delirmeye az kaldık. 🌸
Devlet dediğin ayakta saglik icindeki halkona bakamiyor. Şu an devlet yurtlarını yönetenler hep tarikat. bence kadin çocuğuna kiymayi göze aldiysa ömrü yok gibi yoksa bir anne evladina kiyamaz
@SanaNeDerGibi doğru diyorsun
Anlayisiniz için teşekkürler bazan empati yapmakta fayda var.🌷👍🏽
@SanaNeDerGibi rica ederim, iyi forumlar
🌷🙏
Bu kişiye anne dememek gerek.. Bir anne nasıl olurda evladının canına kıyar.. Ben bir anne olarak aklım almıyor.. Ben evladımın bir tek saçına zarar gelse dünyaları yakarım.. Canımdan kanımdan bir parça nasıl olurda bir anne böyle vicdansiz olabilir hiç mi canı yanmıyor.. Böyle vicdansiz insanlar anne baba olmamalı o minik masum bedenlere yazık.
Anne ne yaşıyorsa yaşasın bu evladına kıyacağı anlamına gelmez. Anne olsaydı zaten böyle bişey yapmazdı, doğurmakla anne olunmuyor. Tabiki ne olduğunu bilemeyiz çocuğunu bilinçli bi şekilde öldüren benim gözümde anne değildir. Bakmayı bilmiyorlarsa yapmasınlar.
Bir anne evladına aska kiyamaz. bunu yapmissa hakli bir sebebi vardir. sakin kimse bana ne hakli sebebi olur demesin...21 yasina kadar bakmis kadin zaten. evladi olduğu için en zor dönemlerinde yaninda olmuş bu kolay iş değil ana işte. Siz bile kendinize bakamaz ken o kadin yillarca o çocuğuna bakmış. Bakin bakim çocuk 21 yaşında annesi kactir? ben ölünce bu çocuğuma ne olacak demistir. anne olmak sevmek oyle kolay is değil. Cani bile olsan ve olsa anne çocuğuna asla kiymaz. bilmeden bir anneyi yargilamak yanlış olur. o kadinin ellerinden öperim. Şu an inan ki acisi çok büyüktür. O çocuk yaşasaydı anne vefat etseydi kim bakardi o çocuğa? nasil yaşardı o çocuk? bazan düşünmeden yargilamak yanlış olur...
@Impaulse tabiki haklisin bende böyle düşündüm. Yoksa 21 yil baktigin evladi bir anda silemezsin. cocuk 21 yaşında allah rahmet eylesin mekani cennet zaten. anne bence 60 var. kiyamadi oglu tek kalicak kim bakicak dedi. belkide hasta kadin rahatsiz ölecek ogluna kiyamadi diye düşünüyorum. allah sabir versin
Anne dediğin yapmaz. Ama annelik çok zor. Hele ki hasta bir çocuğa bakmak çok çok zor. Hasta evladı olan bir arkadaşım, çocuğum benden önce ölsün diye dua ederdi hep. Çünkü kendi gibi bakan biri olmayacak bilirdi bunu. Psikolojisini anlamak lazım kadının.
Ne olursa olsun bu yaptığı cinayet. Bunu es geçemeyiz.
Ben hayret ve nefretle izledim bu haberi herkes anne olmamalı...
Yargısız infaz vermemekte fayda var
@SanaNeDerGibi pardon?
Nasıl bir ruh halinde olduğunu tahmin bile edemeyiz evet ama bu onu haklı çıkartmaz. Allah vicdan versin
Çorumlular niye böyle benim anne de Çorumlu
Yani annem de bana çok kötülük yaptı ama bu kadar olamaz
Anne ne yaşıyor bilemeyiz. Psikolojik sıkıntıları olabilir fakat bu onu haklı kılmaz. Cinayetten bir farkı yok. Çok üzücü...
Arkasından intihar etmiş olsaydı hak verirdim ama sadece çocuğu öldürmüşse bu şarlatanlıktır
İşin aslı bilemez kimse ne olursa olsun 21 yıl bakıp 21 yıl sonra bunu yapması zor yaşamayan bilmez
Her insan anne olamiyor bunun gibilerde vicdan ne arar pislikler
O anneye burdan sesleniyorum lan bacım çocuğu götten bacak oğlun o senin oğlun tamamı ama artık aramızda değil maalesef ve bu senin suçun ne ayıp evet senin suçun
21 yaşına kadar bakmış büyütmüş şimdi niye böyle bişey yapmış? Belkide istemiyerek olmuş
İnsanları eleştirirken sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Sonuçta yukarıdan bir göz bizi izliyor ve sınama dünyasındayız.
Allah kimseye akil rahatsızlığı vermesin ve aklını almasın
Ebevyenin psikolojisi bozuktur herkes anne baba olamıyor maalesef
Bilmiyorum. Annemde beni öldürüyor
Psikolojisi yerinde değildir
Ürpertici nasil bir soğuk kanlilik
Olayın içinde işler var basit bir durum değil
Bat dünya bat, içim acıdı...
Allah kahretsin
Yazık
vicdansız yazık ya
Yazık cidden ya
Yazıklar olsun