Çocuğum Eşcinsel Mi?

Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım eşimle 8 senedir evliyiz evliliğimizin ikinci yılında eşimin ailesi ne yazık ki kazada vefat etti, olaydan sonra eşimin küçük kardeşi bizim yanımıza taşındı, o zamanlar ilkokul çağındaydı neredeyse elimde büyüdü zaten benimde çocuğum olmadı onunla annelik duygusunu tattım o benimde oğlum bu yüzden onun için endişeleniyorum son zamanlardaki bu halleri beni çok korkutuyor odasını sürekli ben topladığım için gözüme çarpan şeyler oluyor geçen bahar yatağının altındaki hurctan yazlıkları çekecekken içinde hizmetçi kostümü buldum kendisinin olmadığını söyledi güya yakın arkadaşının ailesi izin vermezmiş yakalanmamak için bizim evde durmasını istemiş başta inanmadım çünkü pek arkadaşı olan bir çocuk değil zaten çevresinde erkekler dışında kimseyle konuştuğunu görmedim geri ver dedim ama o elbise hala bizim evimizde. Geçenlerde eve söylediğimden erken geldim odasına napıyor diye sormak için gitmişken kulak misafiri oldum arkadaşıyla inleme tarzı ses çıkarıyorlardı kapıyı açmadım çünkü kanın çekildi sonra ona mutfaktan seslendim, yanıma hışımla geldi ben onun yüzünden ne çevirdiğini anlıyorum ama evde kimsenin olduğundan haberim yok gibi davrandım daha sonra ikisine ikram koydum ama evde hiç çıt çıkmadı sesler konusunu o günden beri hiç açmıyorum kendisinin gelip anlatmasını istiyorum ama üstüne varmakta istemem ben ona her zaman sahip çıkarım o benim evladım ama eşim biraz asabi evde huzursuzluk çıkmasından çok korkuyorum sağlıklı bir şekilde onunla bu konuyu nasıl konuşabilirim?
Çocuğum Eşcinsel Mi?