Çocuk & Ebeveyn 1 ay İleride bir kız çocuğunuz olsa adını ne koymak isterdiniz? leyalcim Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 44 Birce veya birsel koymak isterdim Güncellemeler: Takip Et 44 Paylaş FacebookTwitter İleride bir kız çocuğunuz olsa adını ne koymak isterdiniz? 3555 Görüşünü yaz
Redamancy-4 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Adı deniz olacak ben buldumm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Lifeisnice Xper 7 1 ay Meryem koyacağım. Türküsü bile var. Hele Meryem Meryem Meryem Eller kınali Meryem de gözler surmeli Meryem 🎵🎵🎵 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Bt74ever Xper 7 1 ay Kız çocuk için bi isim listem var aklımda. Maya, masal, ela, ada, mavi isimlerinden biri veya ikisi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
hayalperestmuhendis Xper 6 1 ay Mihrace güzel, büşra severim, melisler biraz gıcık olur ama güzel isim.. efsun güzel ama büyü demek, falan filan. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
sssicaksutlukahvem Master 1 ay Buğlem ismine bayılıyorum, başka bir isme bundan daha fazla bayılmazsam Buğlem koymak isterdim ilerideki kahve çekirdeğime. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sevdamdın_sen | Çocuk & Ebeveyn konusunda 88 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Erkek, Ayaz ya da Ozan. Kız Meryem Hazal olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Sevdamdın_sen 1 ay Ben erkekte sandım Yorumla
zeynebpbuyukinan Yoda 1 ay Melisa olabilir Simya olabilir Ahsen olabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_interstellar Bilge 1 ay Nasip olursa eşimle beraber karar veririz. Şimdiden hayal kurmayı sevmiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
İrşii Yoda 1 ay Adına niyetim belli ama bende kalsın :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
thecutewitch | Çocuk & Ebeveyn konusunda 86 görüş paylaştı. Guru 1 ay duru ya da banu koymak isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
aloneenolaa | Çocuk & Ebeveyn konusunda 51 görüş paylaştı. Guru 1 ay Birce çok tatlı ya ama ben Mayıs koymak isterdim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
mandalinadalinaman Xper 6 1 ay Nagihan, Saniye, Hatice Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
YeşilGözlün Yoda 1 ay Esin, absara ya da mısra bunlardan biri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SiyahınPeriliçesi Xper 7 1 ay Meryem veya Azra Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 ay Tomris veya Umay isterdim.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla KayıpPsikopat_2 1 ay Vayyy Yorumla Orta_saha 1 ay Yaşasın TÜRKçü TÜRKİYE Yorumla Orta_saha 1 ay TÜRK kızları çocuklarına TÜRK ismi vermeli Gelecek nesil TÜRKçü Olmalı.Keşke senin gibi birini bulsamda TOY kursam TANRI Dağlarında Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 ay Türküm Türkçüyüm 🇹🇷 Yorumla Görüş sahibi 1 ay @Orta_saha belki birgün.. Yorumla Görüş sahibi 1 ay Varolasın.. Yorumla Orta_saha 1 ay O zaman TURAN Ülkesinde utanılacak sabahlara görmek dileğiyle geçen Kut olsun Takip edersen sevinirim.Değerli Soydaşım Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ettim şimdi Yorumla KayıpPsikopat_2 1 ay Turanı herkes bilmez anlamaz Yorumla Görüş sahibi 1 ay Aynen öyle Yorumla KayıpPsikopat_2 1 ay Helal olsun Asena ☺☺ Yorumla Orta_saha 1 ay teşekkür Yorumla Görüş sahibi 1 ay Teşekkürler Yorumla Orta_saha 1 ay Xper seviyem DeMe atmaya yetmiyor.Seninle konuşmak isterdim Yorumla KayıpPsikopat_2 1 ay Bana da tkp atr mısın asena ☺☺ Yorumla
Yâvheheeya | Çocuk & Ebeveyn konusunda 127 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yade olacak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla hayallergokyuzuu 1 ay Anne demek Yorumla Yâvheheeya 1 ay @hayallergokyuzuu hatirlanan, hatirda kalan, guzel armagan gibi anlamlari var. Anne demek oldugunu gormedim hic Yorumla hayallergokyuzuu 1 ay Pardon ben baska kelimeyle karstirdim daye ile Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Xper 7 1 ay Alya 😔❤️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Sosyetic_SheqiiL | Çocuk & Ebeveyn konusunda 150 görüş paylaştı. Master 1 ay Nil incisu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3555Adı deniz olacak ben buldumm
Meryem koyacağım. Türküsü bile var.
Hele Meryem Meryem Meryem
Eller kınali Meryem de gözler surmeli Meryem 🎵🎵🎵
Kız çocuk için bi isim listem var aklımda. Maya, masal, ela, ada, mavi isimlerinden biri veya ikisi.
Mihrace güzel, büşra severim, melisler biraz gıcık olur ama güzel isim.. efsun güzel ama büyü demek, falan filan.
Buğlem ismine bayılıyorum, başka bir isme bundan daha fazla bayılmazsam Buğlem koymak isterdim ilerideki kahve çekirdeğime.
Erkek, Ayaz ya da Ozan. Kız Meryem Hazal olabilir
Ben erkekte sandım
Melisa olabilir Simya olabilir Ahsen olabilir
Nasip olursa eşimle beraber karar veririz. Şimdiden hayal kurmayı sevmiyorum.
Adına niyetim belli ama bende kalsın :D
duru ya da banu koymak isterdim
Birce çok tatlı ya ama ben Mayıs koymak isterdim
Nagihan, Saniye, Hatice
Esin, absara ya da mısra bunlardan biri
Meryem veya Azra
Tomris veya Umay isterdim..
Vayyy
Yaşasın TÜRKçü TÜRKİYE
TÜRK kızları çocuklarına TÜRK ismi vermeli
Gelecek nesil TÜRKçü Olmalı.
Keşke senin gibi birini bulsamda TOY kursam TANRI Dağlarında
Türküm Türkçüyüm 🇹🇷
@Orta_saha belki birgün..
Varolasın..
O zaman TURAN Ülkesinde utanılacak sabahlara görmek dileğiyle geçen Kut olsun
Takip edersen sevinirim.
Değerli Soydaşım
Ettim şimdi
Turanı herkes bilmez anlamaz
Aynen öyle
Helal olsun Asena ☺☺
teşekkür
Teşekkürler
Xper seviyem DeMe atmaya yetmiyor.
Seninle konuşmak isterdim
Bana da tkp atr mısın asena ☺☺
Yade olacak
Anne demek
@hayallergokyuzuu hatirlanan, hatirda kalan, guzel armagan gibi anlamlari var. Anne demek oldugunu gormedim hic
Pardon ben baska kelimeyle karstirdim daye ile
İnci
Kardelen
Alya 😔❤️
Nil incisu