Kardeşim yıkanırken çok ağlıyor?

8 yaşında erkek kardeşim var. Banyoya zorla giriyor girmeden önce çığlık çığlığa girdikten sonra da çığlık çığlığa ağlıyor. Her hafta böyle. suyu açıyorum ağlamaya başlıyor, hiç doğru değil ama nerden öğrendiyse bana küfür falan ediyor ağlayarak sanki işkence yapıyorum. Eline su değse acıyo diye ağlamaya başlıyor, sırtına tutsam acıyo diye ağlamaya başlıyor, acıdığını da düşünmüyorum bahane buluyor sanırım ipadden oyun oynuyor bağımlı olduğu bi oyun 7/24 onda olduğundan hiç bırakmak istemiyor banyoya da girmek istemiyor o yüzden ondan mı acaba diye düşünüyorum. banyoya oyuncak falan götürdük olmuyor çocuk değilim diyor. kızınca da bize sinirleniyor çığlık atmaya başlıyor. havuzu da denizi de sevmezdi yüzme bilmiyor yapı olarak çok kısa ve zayıf bir çocuk. Nasıl çözüm bulabiliriz anlamadım biri yardımcı olabilir mi? yıkanırken sanki işkence çektiriyormuşuz gibi ağlıyor. Su da çok sıcak veya soğuk değil, banyo da korkunç falan değil, travması yok. Anlamadım ben neden böyle ağlıyor her hafta?

Kardeşim yıkanırken çok ağlıyor?