Kızımın en tehlikeli zamanları?

Kızım 1 yaşında en tehlikeli zamanlarda dış çıkarma aşamasında işte bu yüzden herşeyi ağzına sokma riski var dün gece kızımı uyuttum bende uyudum 2 saat uyudu sonra ben kabus gördüm bir yandan kızımın ağlama seslerini duydum bir yandan da oksuruyordu sonra fırladım yataktan kızımın odasına gittim beni görünce çok mutlu oldu gülmeye başladı sonra aldım kucağıma aynı şekilde öksürmeye devam etti bende baktığımda elinde taytinda ki kurdele ağzında da ip vardı çok panikledim ve korktum ağladım hemen ağzından ipi elinden de kurdeleyi aldım eşim benim kadar paniklemedi uyumaya devam etti ben daha uyuyamadım o an gözümün önünden gitmiyor aklım çıktı yüreğim ağzıma geldi sonra taytini çıkardım başka kurdelesi olmayan sade bir tayt giydirdim yaşadığım korku yetti eşime inşallah ip yutmamistir ya yuttuysa diyorum bana diyor ki yuttuysa çıkarır sen bebekken hiç ip yutmadin mi sanki sakin ol olacak bunlar kurdelesiz ipsiz şeyler giydirirsin artık daha dikkatli olursun olur biter dedi ben zaten her zaman dikkat ediyorum dedim ama çocuğumun kıyafetlerinde ister istemez ip oluyor bu konu da ne yapacağım bilmiyorum yaşadığım korkuyu halen atamadım üstümden? Allah hiç bir anneye yaşatmasın böyle korku?

Kızımın en tehlikeli zamanları?