Bebek her ağladığında ''doymuyor bu'' diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim de böyle bir anım var maalesef üzücü :D

Bebek her ağladığında ''doymuyor bu'' diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim de böyle bir anım var maalesef üzücü :D

her şey olabilir ya da hiç bir neden yokken bile olabilir, ah ahh onlarında dili ağıt bu şekilde ifade ediyorlar kendilerini.
İlgi istiyor olabilir
Altı kirli olabilir
Gaz sorunu yaşıyor olabilir
Uykusu gelmiştir ama odaklanıp uyuyamıyordur
Huzursuzdur
Diş çıkarıyor olabilir
acıkmış olabilir , bu arada bebeklerin durumu gelir_gider beslenme şekline dayalıdır , yukardan içip aşağıdan gönderirler hemen😄 o yüzden sık sık beslenme gereksinimi duyarlar
Tüm annelerin Allah yardımcısı olsun )
ağlayan her çocuğun ağzına mama dayaya dayaya bir nesli obez yaptılar limdi o çocuklar diyabet vs ile uğraşıyor.
ağlıyorsa sıkılmış, sıcaktan soğuktan rahatsız olmuş, altı kirli olabilir. biri onunbla ilgilensin istiyor olabilir.
gazı vardır. diş çıkartıyordur
Bebeklerin sadece karnı acıktığında ağlamadığını bilmek gerekiyor. Anneler daha iyi bilir bebeklerinin ağlama seslerinden gazı mı var karnımı acıktı her şeyi anlıyorlar 😂
Mesela benim bebe ilgi görmek istediğinde, ki her an ilgi istiyor, odada kimseyi görmediğinde bagırıp ağlıyor. İçeri girdiğin an gülmeye başlıyor. Şu anda bile bağırıyor, allahım kafayı yiyecem..
Cevap
6Cevap
Hayır sadece aç oldugu için ağlamaz. Altına yapmış olabilir. Belki hastadır. Belki ilgi istiyordur. Her ihtimale olabilir.
Bebek sadece aç olduğundan ağlamaz karnı veya başka bir yeri ağrır gazı olur uykusuzdur altını pisletmiştir
Hayir degildir. Kardesim kucuk yasta oldugu icin bebekligini hatirlayabiliyorum herseye aglardi. Nedeni yoktu. İlgi beklerdi.
Bir yeri ağrıyordur , kucakta durmadan sıkılmıştır yere yatınca ağlar sevmez kucakta olmak ister ya da en basittinden açtır
hayır degıldır belkı altına yaptı ya da uykusu geldı ya da gezmek ıstıyo olabılır
Değildir.
Bebek bu, bir çok sebepten ağlayabilir.
Aç olabilir gazı olabilir uykusu gelmiştir burnu tıkalıdır sıcaklamıştır vs vs
hayır bağzıları dayak ister vur ağzına sussun
Ağlayan bebeklerinizi lütfen toplumdan uzak bir yerde susturun
gazı vardır belki osurtunca geçer almak lazım
Ya acıkmış ya gazı vardır ya da altını pislemiştir
hayır gazı var gazı ahhh o gaz yokmu o gaaaz
Değildir başka sebeplerdende ağlıyor olabilir
belki ağrısı gazı falan vardır
Belki başı ağrıyordur yahu.
yine mükemmel bir soru daha
İlgi ister, uykusu vardır altını kirletmiştir.
Genelde gazı ya da uykusu vardır
Bebeği bilmem de ben hep açım
😅Çocuk aahibi olmayan bilemez
Hayır
Tabiki değildir
Ya actir ya da gezmek istiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?