Çocuk sevmeyen biri kendi çocuğu olduktan sonra değişir mi sizce? Siz böyle biriyle evlenir miydiniz?

Çocuk sevmeyen biri kendi çocuğu olduktan sonra değişir mi sizce? Siz böyle biriyle evlenir miydiniz?

Herkes çocuk sevecek diye bir kaide yok, kiminin kafası götürmez objektif bakmak lazım. Çocuk istemez ama merhameti vardır, iyi huyludur, hayvanları sever, doğayı sever, ama çocuk istemeyebilir. Bu kadın olsun erkek olsun fark etmez. Bir kişi çocuk sevmiyor diye o kişi kötüdür diyemeyiz. O kişiden eş olmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca diyelim bugün çocuk istemez evlendikten sonra bir müddet sonra bazı şeyler değişmiş, o kişinin ruh hali değişmiş isteyebilirde. Ön yargılı olmamak gerek.
Evlenilmez. Yani ben evlenmem. Çocuk sevmesi ve istemesi şart benim için. Ha sağlık açısından bir sorunu varsa, o başka. O zaman evlenirim. Ancak kendisi sevmiyor, istemiyorsa benim için büyük sorun.
#SelamGençlik 🍀🍀
Evleneceğim erkeğin çocukları ve hayvanları çok seven, merhametli, şefkatli, vicdanlı bir insan olduğundan emin olmak niyetindeyim her daim..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Cevap
10Cevap
Kendi çocuğu olduğunda bence değişirler bu kişiler.
Çocuk sevmemek yani insanlıktan nasibini almamış gibidir yani çocuk çocuğu sevmemek ne demek yani çocuk sevmiyorsa kendini de sevmiyordur uzak durmak gerekir
Çocuk sevmeyen birinin çocuk isteyeceğini düşünmüyorum. O yüzden böyle bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum
Çocuk istememesine saygı duyabilirim ancak çocuk sevmeyen bir insan bana gore merhamet konusunda zayif gibi geliyor.
Özellikle kadınsa çok itici bence. İçinde annelik vicdanı bile olmayan insandan kimseye fayda gelmez zannımca.
Çocuk sevmeyen birisi ile evlenmek istemem açıkçası. Tabi kendi cocugu olduktan sonra değişebilir. Öyle bir ihtimal var.
Çocuk sevgisi olmayan insan, kendi çocuğunu da sevmez hayır görmezsin ondan boş ver
Ben yapmam çünkü zaten bebeğim olsun, aile kurayım diye evlenmek isterim.
Evlenilmez. İstemiyor olabilir onda sıkıntı yok ama sevmemek başka..
Ben kesinlikle evlenmem. Çocuğumun sonuna kadar baba sevgisi yaşamasını isterim. Hatta beni sevmesin çocuğumu sevsin o kadar
kimseyi değiştireceğinize inanmayın eğer sizin de çocuk planınız yoksa evlenilebilir ama siz çocuk istiyorsanız orası başka mantıklı bir karar olmayabilir
genellikle erkekler başkasının çocuğunu sevmeye çekinirler ki sevmesinde zaten ama sana ben çocuk sevmem çocuk istemem dediyse o başka öyle bi durum varsa eğer evlenilmez.
Ben şahsen evlen o kişiyle bu dünyaya birkeren geleceğiz en azından itibarımız bitmesin isterim
Asla değişmez. İnat edilince bu kötü durumu bir de günahsız çocuklar yaşamak zorunda kalıyor.
Bende çok çocuk sevmem ama kendi çocuklarım için canımı veririm
Herkes kendi çocuğunu sever
Degise bilir, degismeye bilir insanlar bir degil
Ben evlenmem çocuk sevmeli🤷♀️
Çocuk istemiyorum bu yüzden evlenirim
Evet, yapmayız güzel olur.
Ben de çocuk sevmiyorum
Evlenince değişir fikri emin ol
Belki evlenirdim bilemem
Şahsen çocuk sevmeyen biri ile evlenmem.
Bilemiyorum valla.
Değişir
Evlenilir
Evlenilir
Evlenilmez.
Evlenilir
Evet değişir
Evlenirim. Ben de çocuk sevmiyorum
Evet değişir
Evlenılmez:(
Evlenilmez
Evlenmezdim değişmez