Anne/baba olmayı hangi cümleyle özetlersin? Anne/baba olmak senin için ne demektir?

Anne/baba olmayı hangi cümleyle özetlersin? Anne/baba olmak senin için ne demektir?

Anneler ve babalar benim için çok kutsaldır annem ve babam her zaman evlatlarına müşfik kanaatkâr asla pes etmeyen verici sevgisiyle gerçek özel insanlardı bizlerin şu anda bu konuma gelmesinde onların azimlere emeklere çabaları asla unutulamaz benim için anne ve baba çok değerli çok özel anneler ve babalar evlatların iyiliği için mücadele ederler onlara doğruyu gösterirler baba baba gibi Baba adam gibi adam karakteri üst seviyede bir insandı annem verici fedakar özverili sevgi dolu samimi içten Bir kadındı anne baba olmak kolay değil herkes anne baba olamaz o sabrı o hoş görüyor o tevazu gösteremez iyi ki anne ve babalar var
Bence çok büyük sorumluluk. Asıl önemli olan tarafı doğduktan sonrası. Bebekler veya çocuklar düz beyaz dosya kağıdı gibidir. Üzerine iyi yazarsa yani iyi büyütür çok ilgilenirsen iyi çocuk olur, fazla ilgilenmez isen bilgisiz kendine özgüveni olmayan aklı fikri kötü şeylerde olan bir çocuk olur. Yani siz ne öğretiyorsanız o dur olay. Ve hatta bardağı çatalı ağzına nasıl götüreceğini dahi siz öğretirsiniz kısacası herşeyi. Onun yapabileceği herşeyi..
Anne baba duygularını besleyip ciddi anlamda çocuklarının eğitimi ile ilgilenecek kişiler anne ve baba olmalıdır. Saldım çayıra mevlam çayıra mantığı ile kimse çocuk yapmasın lütfen. Sonra memleket uğraşıyor.
Anne değilim... Bir gün nasip olursa o güzel duyguyu tatmayı isterim.
Anne olmak bence yeniden dünya kurmak gibi bir şey. Tam muhafazalı, kesinlikle zararlardan korunaklı bir dünya.
Benim evhamlı bir anne olacağım kesin. 🙄
Umarım nasip olurr ♥
Cevap
27Cevap
Fedakarlık gerektiriyor, koşulsuz sevgi gerekiyor. Büyük bir mutluluk bence :)
Anne sevgisi her çocuğu gerekiyor
Evet bir de her yaşta ihtiyaç duyuyor insan
Su hayatta iki istediğim var aşik olup sevdigim adamla evlenmek ikinciside o askla buyuyen bi evlat. Anne babalik sadece yedirip bakmakla olmuyo maalesef her olayda her seyde çocuğumun psikolojisini düşünerek yapmam lazım. Cok kutsal bisey ya annelik bazen düşünüyorum kendi kendimede konusuyorum hani çok başka sıcaklığı kokusu güluşu saf ve temizliği cok severim bebekleri hani insan en çok annesini sever en cok annesizlik koyuyor babasizligi yaşadim ama annemsiz kaldigim zamanda eksik hissediyo insan senden bi parça canı yansa hissediyosun bu babalarda yok her güldüğünde gülüyosuj yasam sevincin oluyo ya bilmiyorum tuhaf bişey umarim hepimiz iyi anne baba oluruz 🥰
Yazdıklarının aynını hissettim ve bende bebekleri çok severim😍🥰
ne güzel yazmışsın ya
Kalbinin bir parçası hep dışarda. Onlar gözümün önünde olmayınca ruhum daralıyor
Çok doğru bu ya maalesef
Huzur bulmak demek canından kanindan bı parca sorumluluk sahibi olmak Allahin emaneti hele kız çocukları o kadar tatlıki hiç büyümeseler
Hele uğruna canını vermek
doğru :)
sanırım bu hayatta en çok anne olmayı istiyorum ve eminim ki ve gene bu hayatta en çok anne olmayı sevicem öyle hissediyorum
Ben de öyle düşünüyorum çok güzel bir duygu, her şeyden farklı ♥
sen annesin ama sanırım
evet canım
yaa kaç yaşında :)
Tebessüm sevgi Cesaret kalbinin attığı yerdir
:) her anımız gülücük dolu valla
İnsanların üreme içgüdüsüyle kendilerine oyuncak yapmaları, bakın benimde çocuğum var, eksik değilim bende demeleri.
ben öyle düşünmüyorum
Herkesin kendi düşüncesi.
Bir çocuğu her koşulda mutlu büyütebilmekten sorumlu olmak
harika
Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini bilmek onların tehlikelere karşı kalkanı olmak olsa gerek Rabbim nasip eder bir gün en çokta bunu hayal ediyorum.
Evlatlarım benim can suyum onlar varsa yaşıyorum, onlar için yaşıyorum.
Evet onlar doğduktan sonra tüm dünyamız oluyorlar :)
Allah acılarını göstermesin
Bilmiyorum. Baba değilim ve bu gidişle olamayacağım gibi. Ama hangi bu cümle. Şefkat, merhamet, aşk bileşimi olurdu :)
Sadece başlı başına bir sorumluluk ve dikkat isteyen bi şey
Dikkat önemli
Her türlü vicdan azabı çektiren bi olay hep eksikmiyim duygusu bunu kötü anlamda söylemiyorum öyle bir duygu ki her şeyi içinde barındıra biliyor aslında kendini büyütmek gibi birazda ama çok özel bir şey hele ki annelik
Ana rahminden geldik pazara bir kefen aldık döndük mezara bea
Im a mother, millioner , law student and billioner 😀
Bu zamanda sorumluluk daha fazla sorumluluk çok buyuk sorumluluk
Baba olmayacağım hiçbir zaman çünkü istemiyorum
Neden peki
Sorumluluk gerektirir
katılıyorum
İki farklı cinsin birlikte yapabileceği en iyi şey
haha güzeldi bu
Canından da falan can
Fazla
kendinden daha çok değer veriyorsun doğru bence de :D
Fazla*
Saf ve sonsuz sevgi...
çok haklısın
Fedakarlık ve şefkat
♥ ♥ süper
Sahip cikma fedakarlık
Fedakarlık gerektiriyor doğru
Yaşayınca özetleyebilirim😔
Umarım yaşarsın
Cinsel yolla bulaşan hastalık
aa ama neden :(
daha olmadm ama güzel bi duygu olduğunu biliyorum
olursun umarım hazır hissettiğinde :)
hayırlısı ile :)
inşalah
Bokuyemislik sendromu...
Merhaba , merhamet desek yeterlii olucaktır.
ölene kadar bir canlının sorumluluğu demek!
kendıcanından cok onun canının dusunmek bence
Gönlümün Kır Çiçekleri, Gül Bahçem 🥰🥰🥰
Kendinden onun için vaz geçmek
"Ortak payda" diyebilirim.
çiş ve kaka kokusu demektir 😁😂🤣😃😄
Ağladığında ağlamak güldüğünde gülmek
süper
Olmak isteyip asla olamayacağım şey
neden peki
Eşcinselim
Daha olmadım olunca yazarım
peki o zaman :D
Senden bir parça ❤️
öyle valla
Olunca özetleriz
olursun umarım
Aşk + sadakat * baba\anne = çocuk 😅
hahah peki
Mucizevi ve sorumluluk alınması gereken
♥ doğru
Canından can yapmak
en değerlilerimiz
İpotek
nasıl yani :D
''Dünyada ki en önemli sorumluluğun.''
sorumluluk kesinlikkle
Kaza kurşunu
Kutsal bir his bence
Baba evin direğidir
Kendi (sen nasılsan) kopyanı yetiştirmek.
Sonsuz sorumluluk
Gercek aşk diyebilirim...
Ateşte yürümek
Büyük sorumluluk alan bireyler
Masrafların artması
Çekilecek çile
hahah değil ya :D
Olunca söylerim.
Cennet
Tam anlamıyla aşk
Cehennemi yaşamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?