Çocuk & Ebeveyn Çocuğunuz depresyona girse ne yapardınız? AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Ergenlik döneminde ki depresyonlar :) uUu çok korkutucu :) insan çocuk yapmadan 2 kez düşünüyor 😀 Çocuğunuz depresyona girse ne yapardınız? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şu an bilgim yok ama eğer çocuğum olmuş olsa bilgi edinmek amaçlı okkuyup araştırma yapardım.Eğer kendim altından kalkmaçıyorsam doğru pedegogla görüşürdüm.Küçümsemeye gelmez Çoğu travmalar çocuk yaştan geliyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Yaşamadım bunu ama pedagogkar bunun için pedagoğa götürürdüm 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ergenlik döneminde kilerden bahsediyorsak onlar olacak şeyler zaten maalesef onların önüne geçmek mümkün değil😟 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Yanında olurdum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Depresyondan çıkartırım 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar