Çocuğa nasıl davranayım sizce?

komşumuzun bir kızı var sürekli bize gelir giderler. yakın komşumuz diyebilirim. kız daha 5 yaşında ama benim yeni öğrendiklerimi biliyor, ne derse alınıyor, kendine ait telefonu hattı tableti falan var anlayacağınız şımarık bir çocuk. annesine kötü diyemem kimseye karışamam da ama çok kötü bir yetiştirme tarzı var çocuk 5 yaşında ama ergen tiriplerine girmiş bana vurmaya, tükürmeye hatta hakaret etmeye, ağıza alınmayacak sözler söylemeye cesaret edebiliyor hani ben de idare ediyorum sonuçta komşun, o da çocuk onu da geçtim ben biraz sıcak kanlıyım mı diyeyim bilmiyorum çocuklara kötü davranamam bir şey desem bile hemen gönlünü kazanmaya falan çalışırım ona da böyle yaparak şımarttım belki biraz ama bu çocuk cidden sinirlerimi bozuyor hani her şeyi anlarım da ailemden biri bile yüzüme tükürmemişken o çocuğun yapması delirtici oluyor. bu çocuğa nasıl yaklaşayım hani biraz da acıyorum gerçekten çok terbiyesiz büyüyor suçlusu da ailesi ben ne kadar neyin yanlış olduğunu anlatsam da iş annede biter. belki biraz yardımcı olurum diye yaklaşmak istiyorum çocuğa sizce ne yapayım
Çocuğa nasıl davranayım sizce?