Yorumları okurken o kadar güldüm ki şu cahil insanlara 🙂 hadi böyle şeyi başardınız diyelim. Cinsel dürtülerinizi nasıl tatmin edeceksiniz? Durun tahmin edeyim ben lezbiyenim diyip kadın kadına mı takılacaksınız? Hangi kadın veya plastik yapay şeyler erkek organı gibi sizi tatmin edecek? Cevabı basit aslında genelde bu düşünceye sahip olan kadınlar = aseksüel
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu tür olaylar Allah'a şirk koşmaktır. Sperm olmadan olacak çocuğun ne kadar sağlıklı olacağı müsama Tıpkı horoz olmadan tavuğun kendi başına yaptığı yumurta gibi nasıl ki vitamin değeri düşük oluyor tıpkısının aynısı olacaktır spermin olmadığı bir çocukta ancak o kadar sağlıklı olur
Bir çocuk anneye ne kadar ihtiyaç duyuyorsa babaya da o kadar duyar. Babasız da büyütürüm tarzı safsataları aşırı saçma buluyorum. Şahsen kendim babam olmamasını nasıl istemezsem çocuğuma da onu yaşatmam
Babasız çocuk niye yapayım bu çocuk herkesin babası var benim niye yok demeyecek mi? Babanın ölmesi onun elinde değil ama onu dışında çocuğun babasız kalması doğru değil
İstemezdim. Bir çocuğun anneye ihtiyacı olduğu gibi babaya da ihtiyacı vardır. Son zamanlarda erkekleri yok etmeye yönelik algı çalışmasından başka bişey değil. Erkekliği bitirme derdindeler..
Kızlar Bir Adım ÖneHsyirHayir, çok saçma hemde aşırı saçma düşünsene çocuk büyüdü benim babam kim diycek sende senin ananda babanda benim yaşasın kemik iliğim diyceksin. Offff çok kötü 😏
Saçma bir düşünce tarzı. Çocuk büyütmek sadece anne ile olsaydı neden baba var. Ya da kendimiz hamile kalmamız sağlıklı olsa erkelere ihtiyaç olmazdı. Anne figürü kadar baba figürü de önemli
Farkeden ne kendi klonun demek spermde senden yumurtalık da senden geliyorsa aynı DNA yi aynı DNA ile crossover yaptığında gene aynı DNA çıkar lise biyolojisi :)))
Peki doğup büyüyen kız aynı şekilde anne olmak isticekmi fıtrat var yani uzun süreli bi doğru düşünce yapısı değil antipatik tavırların ürünü olarak bir çocuğu kullanmayın derim...
doğanın mantığına aykırı. yüz binlerce yıl önce canlılar eşeysiz ürüyordu. evrimleşerek eşli üremeye geçtiler. bunun en önemli farkı yavruların ve türün hayatta kalma olasılığını arttırmak
Sadece kadınlar için değil mesela deri hücresi kullanılarak yumurta hücresi de üretilebiliyor. Bu konuda da araştırmalar var ve çoğunluğu tamamlandı. Bir de tek başına çocuk yapmak istiyorsan bir sürü yöntem var zaten. Tek gecelik ilişki-sperm bankası vb.
Aslında çok mantıklı böyle bir yaratılış olsaydı başkasıyla uğraşmadan çocuğunu büyütecektin şimdikiler ya çocuklar evli iken sürünüyor ya da boşandığı zaman😅
kadınlar y kromozomu taşımıyor, erkek olması için y kromozomu gerekli. doğacak çocuk kadının tamamen genetik kopyası olacak. yani boy zeka ten göz her şey aynı olacak.
@kedilerbeniyer düz mantıkla düşününce öyle ama hastalık ve özellikle parazit direnci çok düşük olacak :/ ama senden uzun güçlü ve genetik hiçbir hastalığı olmayan bir beyle çocuk yaparsan kızın senden daha güzel ve güçlü olabilir:)
Klonlama olacak yani yeni dogan anneyle tamemen ayni genetik ozelliklere sahip olacak saçma şeyler bunlar insanin dogasına aykıri bu kadar ileri derecede cinsiyetcilik yanliş ve yasak zaten bunların uygulanması