Mayısta hamile olduğumu öğrendim henüz kimseciklere söylemedim yarın da ilk eşime söyleyeceğim babalar günü hediyesi olarak. Nasıl bi hediye vereyim sizce kafamda birkaç fikir var ama belki benimkilerden daha iyi fikri olan vardır 🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKurban olayim gebelik testini adamın gözünün önüne koyma ya da eline verme işedikleri şeyi adamların eline verip bide video çekiyorlar çok itici geliyor Sevdiği bişeyi alıp babalar günün kutlu olsun babacim notuyla verebilirsin pasta yapıp ya da yaptırıp üstüne babalar günün kutlu olsun babacim yazarak verebilirsin ama bu anları videoya çekersen bebeğinize harika bir anı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılYok testle öğrenmedim zaten hastanede öğrendim 🤣 testle öğrenseydim ama onu gösterirdim bence itici filan değil. Sonuçta çiş yaptığımız yere ne muameleler gösteriyor hahahah Hayat arkadaşın değil mi ne de olsa iki taraf da birbirinin hiçbir vücut sıvısından tiksinmemeli
- +1 yıl
Bende gösterdim eşime ama al eline gel bide Video çekip millete izletelim demedim bu bana çok hoş gelmiyor ama 🤭 sağlıkla gelsin minik kuzu 💐
Soran+1 yılSagol Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılSelam gadası 🙃
Ben olsam kapıdan girdiği anda konfeti yağmuruna tutardım. O esnada daha ne olduğunu anlamadan eline hamilelik testini verirdim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
+1 yılGüzel bir babalar günü hediyesi olmuş eşine.
00 Yorumla
+1 yılAy nasıl o kadar süre içinde tuttun ben olsam çatlarım söylemeden 😅 şöyle bir şey yapabilirsin 😊 Video
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun abla :) Nasıl söylersen söyle en güzel hediye olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah sana da göstersin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana mayıstan beri biliyorsun ve bana söylemedin He diyerek trip bile atabilir mutluluklar 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi kutunun içine not yaz ultroson görüntüsü koy emzik ya da ayakkabı koy
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt canım yaa benim de kafamda böyle bir fikir var bunu yapıcam galiba
Valla düm düz söylesen bile çok sevinir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben güzel olayları hediyelerle kutlamayı çok severimm o yüzden bi fikrin var mı şekerim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Bugün Babalar Günü, eşime hamile olduğumu nasıl söylesem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat