kız arkadaşımdan down sendromlu bı kızım oldu , 4 sene sürdü ilişki tam evlenecekken vazgeçti başka sevgili yapmış , Instagram'da bana sesli olarak 4 senedir benden sıkıldığını ve değişiklik yapmak istediğini söyledi 1-2 hafta zaman geçti iyice sogudu. Sevgilisiyle birliktelik yaşarken sapık sapık sesler çıkararak bana ses gönderdi ve bana onla fotoğrafını attı. DNA testi yaptırıp çocuğu ondan almak istiyorum alamasam bile çocuk esirgeme kurumuna aldırmam lazım , her şey kanıtlı ekran videolarını aldım attığı seslerin. Ben bunu ne şekilde şikayet ederim , şu an tek yaşıyor ve tek geçim kaynağı 3400 lira çocuk down olduğu için bakım parası alıyor ve kirada tek oturuyor. Bana yaptığı bu şeyi yanına bırakamam. Ve en önemlisi benim olduğunu düşündugumuz kızımız o pisliklere maruz kalabilir 2 yaşında daha. Çocuk benden değilse bile kızımla aramda çok güçlü bi bağ var. O kadın o kızı haketmiyor. Canım çok yanıyor belki benim canım yavrum çocuk esirgeme de kalacak 😭 ama yaptığı şey çok yanlış oldu. Nereye şikayet edebilirim ve kesin herturlu çocuğu alırlar mı ondan bu kanıtlarla
Güncellemeler
+1 yıl
Soru zor ve cevaplayan olmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Avukat tutup çocuğu elinden alabilirsiniz. Ses kayıtlarınla ve çocuğuna bakmayıp maaşından yararlandığını ispat etmeniz gerekiyor. Çocuğunuzun özel eğitim merkezine gitmediğini ispat etseniz bile yeter.
Sana çok teşekkür ederim , çok iyi bilgiler verdin. Ama ben orada birşeyi eksik yazdım. O çocuk o kız başkasıyla evliyken oldu. Ayrıldılar ve kız benim o adamda bende kız da bunu böyle biliyor. 2 çocuğu var toplam. Adamdan ayrıldı. Ondan ayrılınca bana da tekmeyi koydu bu söylediklerim olmaya başladı. Biri 2 biri 3 yaşında 2 çocukla kira ödüyor. Çalışmıyor 3400 lira parayla hem bunların hepsini yapıp hem kira ödeyip hemde hayatta kalıyor ve bu saydıklarımında delili var. Şimdi bu durumda kesinlikle çocuk ondan alınabilir dimi. Bendede suç var evet. Ama bukadar pislik olacağını dunyada tahmin edemezdim
Siz dna testi yaptırmadan hak sahibi olamazsınız. Babası gözükmüyorsunuz resmiyette. Önce dna testi ile baba olduğunuzu ispat edin ondan sonra diğer işlemler olması gerekiyor. Avukat tutmakla işe başlayın. İşiniz zor.
Peki ben bu kayıtları aile sosyal politikalar bakanlığına şikayet edip versem çocuk böyle bı ortamda risk altında diye, ayrıca eski eşiyle bile konuşuyorum oda diyorki istedigiyle görüşebilir istediğini yapabilir. Attığı fotoğrafı söyledim bende gördüm onu olabilir diyor. Yani devlet bukadar kanıta böyle insanların elinde çocuk bırakır mı , şikayetimde alınamaması durumu olabilir mi yani , Cidden zor isim.
Allah yardımcın olsun
İlgi alanım değil