Gereksiz korumacısın diyor ama çocuk onunlayken merdivenlerdeyken elini tutmamış düşünce alnına 5 dikiş atıldı. Bu gece üzüntüden yatamadım. Psikolojim o kadar bozuldu ki bana dokunsun bile istemiyorum, bu ilk dikkatsizliği değil. Daha önce de kayınvalidem bizde kalamadı. Ben nöbetteyken çocuk üstüne sıcak çay dökmüş. Başta kayınvalidem görmeden önce beni paronayak sanmış ama bizle yaşamaya başlayınca oğlum kızı bana niye kötülüyorsun sen bakmıyorsun çocuğa bu yaşlarda çocuklar çok tehlikeli diyor ama kocamın umrunda değil. Hiç mi içi sızlamıyor çocuğunun alnına dikiş attılar. Çocuk yürüyene kadar böyle değildi ama yürümeye başladığından beri 2.5 yıldır o kadar sorumsuz ki bu son olaydan sonra çok aşırı uç düşüncelere daldım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası. 🙃 Maalesef ki erkekler çocuk bakma konusunda çok pasif oluyorlar. Kaldı ki eşin bu konuda baya yetersiz görünüyor. Kendi öz evladına karşı böyle olan bir baba zor düzelir. Sen elinden geldiğince çocuğunu ona emanet etmekten kaçın. Çünkü sen ne yaparsan yap çocuğuna bakma konusunda pasif olmaya devam edecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yürümeye başlayana kadar her şey iyi gidiyordu aslında. Ben lohusayken çok zor geçirdim o dönemi ve sütümü sağıyordum o bebeğe veriyordu geceleri hazırlayıp falan ama çocuk yürümeye başladıktan sonra çok sorumsuzlaştı. Bardağını çek çocuk üstüne döker kaynar kahveyi diyorum adam bi de bana sinir oluyor daha önce çocuk üstüne çay döktüğü halde. Kayınvalidem bile oğlum kız haklı dikkat et çocuk bu her şey çok anlık okur allah korusun diyor anne ne olacak ya diyor ben iyice çıldırıyorum. Randevu aldım psikoloğa gidicem bugün. Yoksa evliliğimiz zarar görecek.
En İyi Cevaplar
Aslında çocuklara çok karışılmaması taraftariyim ama sizdeki durum bayağı ayyuka cıkmış. Çocuk kendi kararlarını kendisi alsın istersin ama güvenliğini de tehlikeye atmazsın en azından göz ucuyla da olsa bakar olursun. Bu adam için yapabileceğin fazla şey yok maalesef ama çocuk için belki ekstra sen evde yokken ilgilenecek birisi olursa veya kreş tarzı bir yere bırakabilirsen daha iyi olur en azından kafan biraz rahat olur.
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef bir hassasiyet bir insanda yoksa, onu sen ona öğretemezsin. Bende evhamlı bir anne sendromu zannetmiştim ama dikiş atacak durumdaysanız, gerçekten çocuk bakımı konusunda güvenilmez bir eşin var demektir. Mümkün oldukça yalnız bırakma derim. Eşin gözümde sabıkalı şu an.
00 Yorumla
+1 yılAnlayana kadar konuşacaksın başka ne yapabilirsin ki
Herkesin vicdanı bir olmuyor özellikle onu sen doğurdun bağın daha kuvvetli aynı hisleri erkekten bekliyoruz ama çoğu bu hissiyattan uzaklar
maalesef ki01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne adamlar var kendi çocuğu olmayan çocukları köpeğin eşinden falan kurtarıyorlar. Rahat olmak ayrı sorumsuz olmak ayrı. Düşündükçe yüreğim sıkışıyor. Hangi akış sahibi 3 yaşında çocuğu elinden tutmadan merdivenlerde bırakır.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
49Cevap
+1 yılEvlenemeden nasil biri oldugunu gizledi mi sen gozunun onunde olan seyleri gormedin mi simdi isin baslangicina gitmek lazim zaten mutsuz evliliklerin asil noktasi da bunlara dayaniyor temel saglam olmayinca uzerine eklenen diger katlar da saglam insa edilse bile fayda etmiyor bir de iyi bir ebeveyn adayi mutlaka bir sekilde kendini belli eder dolayisiyla asiri uc dusuncelere dalman cok da sasilasi bir durum degil oturun konusun bakacaksiniz oluyor gibi degil cok da degerlendirmeye acik bir konu oldugunu soylemek mumkun olmaz
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılSizi çok iyi anlıyorum fakat eşinize ne kadar konuşsanız da aynı olacaktır. Rahat sorumsuz karakterde olanlar asla değişmezler. Siz asla güvenmeden kendiniz korumaya çalışın. Evet babaya bile güvenilmez mi diyebilirsiniz ama sorumsuz babaya maalesef güvenilmiyor
30 Yorumla Tabi ki eşini en çok sen taniyosundur fakat senin içinin yandığı kadar baba da üzülmüştür. Ama doğanın kanunudur. Anne daha sevkatli ve merhametli baba anne gibi olamaz ama bu korumacı olmadığı anlamına gelmez. Bence suçlamadan önce çek konuş faydası olur
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla hassas davranıyorsun. Evdeki tehlikeli şeyleri kaldır ve çocugu rahat bırak. Merdiven vs gibi yerlerde elini tutmayacaksın zaten duvar dibinden kontrol ederek indireceksin. Çocukları anne babaya bağımlı yetiştirip sonra neden böyle dye soru soruyorsunuz burada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorumlu olması için hiçbir şey yapamazsın. Belli ki hasta bu adam. Çocuğunu emanet edip gittiği öz babası istismar edeni duyduk. Neler var. Haklısın endişe etmekte. Anneanne, babaanne dışında ben de kimseye güvenmiyorum. Ya öz teyzesi taciz edeni duydum bizzat bana anlattı :( insanlar manyak yahu ortalık psikopat kaynıyor. Umarım uygun bir hal çaresi bulursunuz ama ona asla güvenmeyin. Değişmezler.
10 Yorumla
+1 yıl5 yıl kızama kendim baktım. Altını bezlemek, hastalandığında ateşini takip etmek ve okula hazırlamak vs.. Bu cinsiyetle alakalı bir durum değil. Kişilikle alakalı...
40 Yorumla
+1 yılçok haklısın bu büyük sorumsuzluk. Tamam çocuk bu düşe kalka büyüyecek ama merdivenlerden inerken elini tutmaması, hastanelik olması falan bunlar çok kötü şeyler. Maddi durumun elveriyorsa kreşe emanet etmeni tavsiye ederim.
10 YorumlaÇok kötü bir durum gerçekten. Çocuk bakmak, gerçekten büyük sorumluluk getiriyor, eşiniz baba rolünü iyi yapamıyor, bu çok belli, serbest tutum, çocuğun üzerinde olumsuz etkiler olabilir. Tutumunu değiştirmeli kesinlikle.
11 Yorumla- +1 yıl
Heh soyle mantikli yorumlar ya herkes bosan demis hemen akli kullanmak bu kadar zor olmamali ya yuva yapmak cok kolay sanki
+1 yılÇok haklısın ya. 😐 Onu karşına al ve damardan gir. Bu tavrının seni ne derece üzdüğünü anlat ve olabilecek felaketlerden bahset. Sonra da bir anlaşma yapın kesinlikle. Genelde kaynanalar gelinlerini pek savunmaz ama o bile anlamış halini.
10 Yorumla
+1 yılDerdini anlatmışsın ki haklısın ama çevrenin genişliği hakkında fikir sahibi olmayınca akıl üretmek zor görünüyor. Ya eşine bu sorumluluk bilincini öğreteceksin ya da ona teslim etmeyeceksin. Tek gerçek bu
00 YorumlaNişanlilik dönemi uzun tutulmaliki insan hayatını birlestirecegi insanı sadece eş olarak değil baba olarakta tanımaya çalışsın. Çok dikkatli biri olmasa da bence o da evladinin bu durumuna cok üzülmüştür. Bebisin tehlikeli durumları ayırt etmesine çok Bi zaman kalmamış dayan yüreğimm:) sağlıklı iletişim kurmalısin. Hissiyatını anlatabilirsen elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Yanii bence :)
13 Yorumla
+1 yılHer insanı evlendirip ebeveyn yapmamalı, düşünce yapısı olgun olan insanlarla evlenin böyle kör insanla ne işiniz var çocuğuna sahip çıkamayan insan karısına nasıl sahip çıksın.
11 Yorumla- +1 yıl
Kotu karakterli olan hic bir insan ebeveyn olmamali bence cunku kendisi gibi yetistirme ihtimali hayli yuksek sorumlulugu olmasini da beklemeyiz az insansa karsi taraf birkac konusmadan sonra anlar ve bunun ugruna caba sarfeder zaten
+1 yılBenimki de böyle Allah bin belasını versin. Abi böyle daha çiçek bile bakamayan adamlarla niye çocuk yapıyorsunuz ya. Neyse iş işten geçmiş de. Ağzına sıç ve bence dava açmakla tehdit et. Kendine çeki düzen versin. Beceremeyecekse olmasaydı baba pislik. Benim exlerimin hepsi de mal canım tiplerdi bırak çocuğu evlenmeyi bile düşünmedim o yüzden onlarla. Onlar da bi şeyi bile taşıyamayı bile beceremiyodu ilişki mi yaşanır böyle mallarla. Valla yuva kurulacak kalitede erkek hiç yok gibi.
10 Yorumla
+1 yılErkeklere cocuk emanet edilmez bakamiyorlar eniştem 1,5 yaşındaki cocuğ lunaparka götürmüş bide bindirmiş ordaki seylere 🤦🏽♀️ iyi ki cocuğun başına bisey gelmedi
11 Yorumla- +1 yıl
Ya niye hemen kotu seylerde genelleme yapiyorsunuz ya iyi seylerde yapin ofansif olmaktan ayristirmaktan baska bir ise yaramiyor cevremizde gormesek inanicaz eger boyleyse herkes babasindan nefret etmesi lazim ama gordugum kadariyla ozellikle kiz cocuklari babalarina daha duskun oluyor iki ebeveyn de iyi oldugu taktirde enistem kuzenime gore daha cok ilgileniyor mesela cocukla boyle bir suru ornek gordum bakilmayacak nesi varmis abartmayin Allah askina ya
+1 yılsenin yerinde olsam aynı dikişi ona attırtırdım sopayla dövüp evden kovardım nasıl olsa bi bøka yaradığı yok dışarda yatsın
20 Yorumla
+1 yılValla ne babalar var gözünden sakınıyor. Eşin baba olmaya hazır değilmiş diyeceğimde insan kendi çocuğu olmasa bile dikkat eder bir çocuk emanet edildiğinde.
00 YorumlaBeraber bulunduğunuz ortamlarda gözünün önündeyken bebeyi babasıyla ilgilenmesi için izin ver bunu birnkac defa tekrarla ve yardımcısı ol zamanla düzelir belki...
00 Yorumla
+1 yılErkekler bizim gibi bakamıyor çocuğa bu gerçek, bunun yanında kıskanıyorda olabilir senin ilgini vaktini. Var böyle erkekler
09 Yorumla- +1 yıl
Lan ne alaka bir emziremiyoruz sadece abartmayin diger hic bir sey zor bile sayilmaz tamamen kisiye bagli bakamayan anneler de fazla bu zamanda sadece olusturulmus bir algi bu gayet erkekler de bakabilir biraz musaade edilirse eger
- +1 yıl
Görüyoruz nasıl baktığınızı
- +1 yıl
Gormek istediginiz gibi bakarsaniz daha cok isimiz var erkekler olarak her seyi en ince ayrintisina kadar degerlendirebilecek kapasiteye sahip degiliz hahah bu farkliliklar iki cinsiyeti guzellestiriyor bence ayrica abartili bir genelleme oldugunu dusunuyorum el insaf yani
- +1 yıl
Ramazan topu gibi çocuğu havalara fırlatıp kafasını gözünü patlatıyorsunuz altını değiştirirken mideniz bulanıyor mamasını döke saça yediriyorsunuz hatta yemiyor
- +1 yıl
Bir erkek dusmanligi filan yok demi icten ice tum babalar boyle degil
- +1 yıl
Aksine feminist birisi değilim olanı söylüyorum djdgd
- +1 yıl
Hahah feministler duymasin bak bunu damarlarina basmayalim giderayak
- +1 yıl
Gerçekleri diyorum dhfg
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 size katılıyorum. Zaten eşim çocuk yürümeye başladıktan sonra sorumsuzlaştı önceden ben sütü sağıyordum çoğu zaman o veriyordu bebeğe ben işteyken vs ya da yorulunca işten gelince. Bakabilir çocuğa herkes. Emziremeseniz de sağılan sütü işitebilirsiniz. Eşimin eskiye dair çok güzel fotoğrafları var opluma anne sütü içirilen biberondan birbirlerinin gözünün içine baktıkları.
O yüzden allah analığı kadınlara verdi. Çocuğa kendin bak bırakma kimseye. Hiçbir çocuğa anasından iyi kimse bakamaz
13 Yorumla- +1 yıl
Allah analigi kadinlara verdi de babaligi da erkeklere verdi ama yan gelip yatsinlar hic bir isin ucundan tutmasinlar evlilik tek kisilikmis gibi davransinlar demedi lutfen
- +1 yıl
Bir zahmet yani mahsuru olacak ama yapsin evlilik tek kisilik degil sonucta ama neden boyle dusundugunuzu anlamlandiramadim belirli bir sebebi var mi bunun ve boyle dusunmenizin
+1 yılDaha ne kadar sorumluluk sahibi olabilir ki bir insan.
İkiniz birleşip bir yuva kurmussunuz ve üstüne çocuk yapmışsınız.
Acaba daha ne olması lazım.
Sanki biraz abartıyor gibisiniz.00 Yorumla
+1 yılErkekler cok rahat davranıyor benim eşimde öyle ben sadece eşime bırakmıyorum tek annemle baraber baktırıyorum bi işim olunca
00 Yorumla
+1 yılBence biraz esnek davranmaya çaliş..
nihayetınde oda babası.. ve senın kontrolunle hareket etmek zorunda degıl…
buladar kontrolculuk sana zamanla zarar verebılır..00 Yorumla
+1 yılBaya sorumsuz bu ya gereksiz korumacısın diyor da bu onun gereksiz derecede olmayan koruma şekliyse diğer türlüsünü düşünemiyorum bu kadar da olmaz
00 YorumlaKucuk çocuğun goz onunden bir an bile ayrilmamasi gerektigini anlamayacak kadar mal desem ayıp olur sonuçta eşin. Ama sorumsuzun teki belli ki
00 YorumlaYaşlar kac ne zamandır evlisiniz? Çocuk kav yaşında?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 29 o 34. 6 yıldır evliyiz. Çocuk 3.5 yaşında. Ben mezın oldum sonbaharda evlenmiştik.
Çok kötü bir durum gerçekten 😔 mecbur sen bakicaksin guvenmiceksin canım sen bak o çalışsn
10 Yorumla
+1 yılMesafeyi koyup, çizgiyi çekip, yaptırım uygulayacaksın.
10 Yorumla
+1 yılMecbur kalmadıkça emanet etmeyeceksiniz beceriksiz demekki veya işine gelmiyor.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 676 cevap paylaştı.
s +1 yılSorumsuz ve dikkatsiz belli ki, karakteri böyle yapacak çok bişey yok
00 Yorumla
+1 yılHayatta en güvenilir baba sanırım benimki gözü gibi bakar kimin bebeği olur olsun
00 YorumlaYa bu kader kazayla olmuş niye kocanızı suçluyorsunuz. Adam böyle bişey olmasını istermiydi. Sizin gibi narsistler yüzünden boşanıyoruz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir kazadır sizinlede olabilirdi. Lütfen ellerinize güvenmemezlik yapmayın
00 Yorumla
+1 yılBabalar biraz öyledir umursamazdırlar çocuk ayıcık gibi oynasın dursun isterler 😄
00 YorumlaBöyle kişilerin baba olması üzücü bir durum maalesef
00 Yorumla
+1 yılVallahi bu devirde hiç kimseye güvenme hiçbir konuda
00 YorumlaÇocuğuna daha fazla zarar gelsin istemiyorsan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılsen adamın yanındayken sorumluluk ver, emanet ediyormuş gibi yap onu takip et. yalandan ev işi gör ya da uyu kitap oku vs.. tek başına vakit geçirmeyi öğrensin
00 YorumlaGit aldat bari alışıksınız genel olarak uç düşüncelere:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynısı bizim ev için de geçerli..
Çocuk bende kaldığı zaman kesin bir şey oluyor. Dikişlik bir durum olmadı da, bir kere kolu çıkmıştı.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanda sorumluk olması için en önce anlayış beyin gerekli beyin yoksa sorumluk bekleme yapacak bir şey Yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa her gece kocamın şu kabahati var diye soru sorarak yeni koca arayan kaşarlar bitmediniz
08 Yorumla
Soran+1 yıl@Lucca geceden şikayet ettim ama hala burada yorum
Soran+1 yıl@Luccᴀ keşke el atsanız
Cevap sahibi+1 yılAttılar bak
Cevap sahibi+1 yılGördün mü
Cevap sahibi+1 yılSöylesene lan
- +1 yıl
😂😂😂
Bir şey yapamazsın bu yapı meselesi. Herkesin annelik babalık içgüdüsü aynı seviyede değil.
sizinkinin 100 katı sorumsuz aileler var.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılona nasıl bakılması gerektiğini sen öğret ders almıyorsa döv
00 Yorumla
+1 yılbide bu adama çocuk mu doğurdun 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ bence boşan bu arada sağlığına falan çok dikkat et. allah korusun sana bişey olursa çocuğun bakımsızlıktan ölür
017 Yorumla- +1 yıl
@GopÇocuğu bir ebevenin yapması gereken tek şey çocuğunu korumaktır. bunu da yapamıyorsa o kisiye adam denmez
- +1 yıl
@GopÇocuğu bende anne babasi ayrılmiş bir bireyim bende oyle bir yara acmadi. o dedigin sey kisiden kisiye degisir. ve benim cocugumun kafasina babasi yuzunden 10 dikis atilirsa birak ikaz etmeyi o adami kendi ellerimle bogarim sakam yok
- +1 yıl
@GopÇocuğu çocuk ÖLÜMDEN dönmüş daha ne lazım?
- +1 yıl
@GopÇocuğu kan kaybindan ölebilirdi
- +1 yıl
@GopÇocuğu o cocugun 9 ay agrisini sen cekmedin sen anlamazsin
- +1 yıl
@GopÇocuğu cekmedigimi ne biliyorsun
- +1 yıl
@GopÇocuğu bekar oldugumu kim soyledi
- +1 yıl
@GopÇocuğu sen yanlış
+1 yılAllah belasını versin böyle babanın yanında bırakma o çocuğu tanıdığın birine bıraksan? Akraba felan annen mesela olmaz mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Ohaa bh ne hiddet ya
+1 yılKulağının kıkırdak kısmını elip güzelce sık sonra çevirip çek. Mükemmel acı verir hemen yola gelir
00 Yorumla
+1 yılResimdeki gibi Ryan reynolds eşim olsaydı ona emanet ederdim 😂
00 Yorumla
+1 yılEvlenilen her erkek çocuğuna bakabilecek diye bir şey yok bazilari cidden beceremiyor bu isi
05 Yorumla- +1 yıl
He sonra bosanmalar artsin cok guzel
- +1 yıl
ne alaka herkes coxuk bakamiyor maalesef
- +1 yıl
Dogru ama o zaman soyle denmesi gerekmiyor mu evlenilen her erkek bakabilecek diye bir sey yok (o zaman neden cocuk sahibi olunuyor ya da evleniliyor) demek yerine bu erkegin cocuk bakimi hakkinda bilinclendirilmesi esiyle konusup cozum uretilmesi bunlar uzerine yogunlasilmasi gerekirse buyuklerine veya bir uzmana danisilmasi ve de bunlar ugrina caba sarfedilmesi gerekiyor denilip eksik kisimlarin tamamlanmasi daha uygun olmaz mi bir seyi yikmak bozmak tahrip etmek tahrif etmek cok kolayken tamir edip alternatiflerinin dusunulerek icra edilmesi ihya edilmesi daha zor sonucta dolayisiyla istenen bir sey icin caba sarfetmek bir seyler uretmek metod ortaya koymak daha mantikli degil mi uzerine dusmekten kacmak niye cidden beceremiyor demekten ziyade sonucta kimse annesinin karnindayken dunyaya gelmeden bir sey ogrenmiyor diye dusunmek de lazim
- +1 yıl
Ya hayır benim direkt dedigim su gayet haklisin ama gercekten bazi insanlar bu tarz seyleri ne yapsa da beceremiyor ondan bahsediykrum yoksa kimse anasinin karninda ogrenmiyir evet ama doguran kisi kocasida olsa guvenmiyirsa birakmasin zaten yeni dogan bir bebek bence eşe bile birakilmamali anneye muhtac her ne olursa olsun o bende guvenmezdim sahsen kimseye
- +1 yıl
Ama soyle bir durum da var hadi belki yaratilis mizac geregi kadinlar kadar olamiyor erkekler ama simdj caba sarfetmeden de direkt olmuyor diye dusunmek yanlis anne gerekirse babayla konusmali her zaman anne musait olmuyor olabilir istedir babanin izin gunudur mesela mecburen bakacagi zamanlar muhakkak olacak hic olmazsa bunlar uzerine yogunlasilmali bu acidan da bakmak lazim guven kismi bir kenara zaruri durumlari goz ardi etmemek lazim anne tek basina sorumlu olamaz ki her seyden insan sonucta baba yan gel yat olmamali hic olmazsa ogrenmeli arastirmali bilgilenmeli bilinclenmeli ve bunlari uygulamali
+1 yılBaba olmaması gereken biriymiş demek ki
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı. vay be kocana bu konuda güvenmemen şaşırttı
04 Yorumla
Soran+1 yılDikkat etmiyor ama hiç. Benim içim sıkışıyor çocuğun alnına bakınca o rahat rahat uyuyor. Sağlıkçı olduğum halde dayanamıyorum.
Soran+1 yılRahat olmak ayrı sorumsuz olmak ayrı. Çocuk düşmez demiyorum ben ama 3.5 yaşında çocuk da merdivenden el tutmadan inip çıkamaz. Çocuğun ulaşabileceği yerde sıcak şey bırakılmaz.
+1 yılKocanı çocuğa emanet et
00 Yorumla10 yıl sonraki ben bu
00 YorumlaBoğa, kova, yay burcu felanmı
01 Yorumla- +1 yıl
Akrepte olabilir
+1 yılAnnene bırakabilirsin
00 YorumlaHıc bısey erkek mılltı oyle
00 YorumlaDüşe kalka hayatı öğrenir diyor kocan. Ama yanlış
00 Yorumla
+1 yılO zaman bu koca ayı değiştir
00 Yorumla
+1 yılEmanette bırakma öyle sorumsuz insana.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 483 cevap paylaştı. Adam rahat demek ki, sen de ona göre davran
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz ki sorumsuz insan sorumsuzdur
00 Yorumla - Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kocama güvenip çocuğumu emanet edemiyorum, daha sorumlu olması için ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler