Kızımın sevgilisiyle başka ülkeye gitmesine izin verdim, eşim sinirlendi. Fazla rahat bir baba mıyım?

Selam 45 yaşındayım ve 12 yaşında erkek17 yaşında bir kızım var. Kızımın her istediğini yapan bunun karşılığında da kızımdan notlarının çok iyi olmasını istedim ve öyle. Kızımla çok iyi anlaşıyorum tam benim ikizim gibi tüm yönlerimiz ortak. Kızımın 11 aydır çıktığı bir çocuk var ve beni tanıştırdı. Çocuğu çok sevdim yakışıklı kızıma yakışan kültürlü biri. Genelde zaten hep beraberler bazen kızım onlara bazen de çocuk bize geliyor. Hatta bazen yarışma yapıp yemeği bile çocukla beraber yapıyoruz karım ve kızım yemekleri yorumluyor. Her 2 hafta da 1 fix yaptığımız şey. Neyse kızım yazın ben sevgilimle alaçatıya gideceğim oradan da bana ve ardaya (sevgilisi) üniversite bakmak için fransaya gideceğiz dedi. Önce tereddüt ettim ama sonra izin verdim. Aklım kızımda kalmayacak biri olduğu için sevgilisine güveniyorum. Tabiki kızıma da. Karım bana sinirlendi çok rahat birisin neden her şeye izin veriyorsun neden böyle şöyle ardayı seviyorum ama bu kadar da çok şey yapma dedi. Sizce ben rahat bir baba mıyım? Kızım bana flörtleşirken ardayı anlatmıştı ve içimden tam deboranın (kızım) hayalindeki kız demiştim. Çok mutlular mutluluklarına karışmak da istemiyorum. Zaten seneye fransaya okumaya gidecekler. Karıma bunu nasıl anlatabilirim?
Kızımın sevgilisiyle başka ülkeye gitmesine izin verdim, eşim sinirlendi. Fazla rahat bir baba mıyım?