Altı aylık çocuğum var. Hayatımdaki en büyük sorun kayınvalidemin onun "benim" çocuğum olduğunu kabullenememesi. Ne zaman bir araya gelsek çocuğumu kucağından indirmiyor,"annem" falan diye seviyor, ben almak istediğimde trip atıyor, eşime "birlikte yaşasak x'i hiç yanımdan ayırmam, koynumda uyuturum." falan deyip aklına girmeye çalışıyor,"Bu çocuk iyi beslenmiyor, iyi uyumuyor, annesi bakamıyor." gibisinden saçma sapan eleştirilerde bulunup duruyor. Eşim de annesi torununu çok seviyor diye mutlu oluyor. Kayınvalidemin tavırlarındaki anormallikleri ya anlamıyor ya anlamazlıktan geliyor. Benim dediklerim bir kulağından girip öbüründen çıkıyor, adam nato kafa nato mermer. Çıldırmak üzereyim, ne yapmalıyım? İkisinden de nefret ediyorum şu an.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1. nefret etmeyin hele ikisinden de. 2. ''ne zamanbir araya gelsek'' - buna sevinin demek ayrı yaşıyorsunuz. 3. 'aynı yerde yaşarsak ' -''size yerleşmeği planlıyorum oğlumu ikna etmeğe çalışıyorum demek. 4. Çocuk bakmak en zor şey (etrafta gözlemledim her büyük anne kaldıramaz) muhtemelen böyle bakarım öyle bakarım palavra. 5. Bu durumdan faydalanabilirisniz. Çocuğu ona bazen bırakın. Hem özgür olur kocanızla vakit geçirirsiniz hem emanet etiğinizkişi çocuğun özbeöz babaannesi. 6. diğer ihtimal kadın muhtemelen erken dul kalmıştır bencillik duygusu had safya ulaşmış oğlunu kıskanıyor olabilir. burada artık pskolojik yardım alması iyi olurdu ya da ona iş güç bulunsaydı mesela kendiniz gereksiz hissetmemesi için onu motve edecek şeyler bulunsa hobi falan gibi ve yorucu olan olsa daha iyi olur. 7. Siz kocanızla aranızı bozmayın hem sinirlenip öfkenizi çocuktan da çıkarmayın. Kayın validenize benzemeyin. Çocuğunuzu sahiplenmeniz güzel ama dozunda olmalı şahsına saygınız olmalı ve o sizin eşyanız değil. Bizim kadınların en çok unuttuğu ve sonradan sorunlar oluşturduğu husus bu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle eşinizden nefret etmeyin. Kayınvalide izle aynı yerde yaşamıyorsaniz ne mutlu size. En iyi kayınvalide bile biseye mutlaka karisir. Benim annem hariç 🤣 ben anlamıyorum bu insanları. Çocuklarını yeterince emziremediler heralde sürekli bı doyurma telaşı 🤤 ama en azından seviyor sevmese daha kotu
Çocuk anneyi hiçbir zaman unutmaz korkmayın. İletişim anne ile her zaman özeldir. Eşinizle aranıza kayinvalidenizi sert bir şekilde. Eleştirerek sokmayın. Onun yerine bunu direk kayınvalide ise söyleyin. Ve bunu yaparken gerçekten çekinmeyin. Sizde o da bir insan. Sürekli bunu şöyle menden hoşlanmıyorum anne. Hep aynı muhabbetler de gül geç. O zaten yediği lafı bir süre sindirmeye calisir. Sen de gülüp gectigin için saygisiz sert insan olmazsın. Benim kayınvalidem şimdiden benimle pazarlık yapiyo. Dedim boşa pazarlık yapma çocuk dediğin annesinin yanında büyür 😊 çocuklarımızın ebevenyleri biziz. Eşiniz bunu anlamadığı da uyarmamiz gayet normal olur ama aynı zamanda annesi olduğunuzu da farkettim kayınvalidenize
Belki biraz durtüklenmeye ihtiyacı vardır 😁😁😁20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durumu yaşadım hatta daha kötüsünü kenfisine anne dedirtiyordu benim oğlum deyip duruyordu bir gün dayanamadim o zaman senin oğlunsa babasi kim dedim mal gibi kaldı
1213 Yorumla
Soran+1 yılZekanıza şapka çıkardım.👏🏻
Cevap sahibi+1 yılGerçekten insanın zoruna gidiyor 5 tane cocugun var zaten ben zar zor bir suru tedaviyle bir anne lafini duymak icin 5 sene hastanelerde sürünmüşüm sen gel onuda sahiplenmeye çalış
Soran+1 yılOf, şimdi daha çok üzüldüm ve kızdım. Bu size yapılmaz. Umarım kayınvalideniz dersini almış ve eşiniz de sizin yanınızda durmuştur.
Cevap sahibi+1 yılİlk başlarda durmuyordu da çok kavga ediyorduk şimdi oğlum 4 yaşında oda gördü annesinin gerçekte sevmedigini gösteriş peşınde olduğunu oğlumda sevmiyor babannesini
- +1 yıl
Vallahi harikasiniz... ben de ayni seyi diyecektim soruyu soran hanimefendiye.. alttan aldikca durmayacak, 1 2 sefer sert tavir almak gerekiyor. Ne olacaksa olsun, daha sonra zaten az gelmeye baslar.
- +1 yıl
@48382727 neden oyle dusundunuz anlamadim. Yorumumda bir sorun mu gordunuz
- +1 yıl
Bu cok yanlis bir yaklasim.. empati yapabiliyorum, cunku ayni seyleri bende yasiyorum zaman zaman.. sitede yeniyim zaten, erkek profilinden kadin mi varmis burada🤔
- +1 yıl
Taviz tavizi doguruyor, bir sefer dik baslilik edebilsek rahat ediyoruz😀
- +1 yıl
Cok haklisiniz
- +1 yıl
Hahahahaa istemsiz güldüm babasi da dedesimi shjdjdjdjd
NATO ya başvur ☺️
21 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem bir fikir sgshsjs
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
35Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durumu mantıklı bir şekilde konuşmayı dene
00 Yorumla
+1 yılEşin annesine toz konduramıyor. Bu hayatta hepimiz en çok annelerimizi seviyoruz.
Çocuğunuz da en çok sizi sevecek. Herkesten çok sizi sevecek.
Kayınvalideniz ne kadar sizden memnun olmazsa olmasın bu asla yavrunuzun en çok sizi sevecek olmasını değiştiremez.
Duymayın kayınvalidenizi, belli ki olgun bir kadın değil.
Siz olgun olun.
Bırakın kendi kendine konuşsun, duymazdan gelin ve bildiğinizi okuyun.
Eşinize de annesiyle ilgili hiçbir şey söylemeyin, kimsenin düşüncelerini değiştirip hükmedemiyoruz.
Herkesin düşüncesi kendine.
Siz kendinizi nasıl görüyorsunuz mühim olan bu.
Kayınvalidenizin sizi üzmesine izin vermeyin, sütünüz kesilir.
Ondan nefret de etmeyin, onu ciddiye almayarak onu muhattapsız bırakın13 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben annemden nefret ediyorum. İnsanlar hakkında genelleme yaparken biraz daha dikkatli olun. Temelde konu bu değil ama bunu birinin belirtmesi gerek! Yanlış genellemeler yapmayın.
- +1 yıl
@SadeceErenn Tamam o zaman genel olarak diyelim.
Genel olarak hepimiz en çok annelerimizi severiz. - +1 yıl
Evet daha doğru 😃
Eşiniz bu konuda durumu regüle edemeyp umarsız halde seyirci kalıyorsa onu umarlı hale siz getireceksiniz. Nasıl? İlk önce kayın validenize özellikle eşiniz yanında iken kesin tavrınızı koyacaksınız. Annecim benim çocuğuma kötü bir anneymişim gibi beni eşime kötüleyemezsiniz gibi, Çocuğun sevilmesi gayet normal biz onu aşırı şımartmamayı düşünüyoruz gibi, kayınvalideniz evde huzuru bozma amaçlı ne yaptı ise annecim o öyle değil böyle düzenimize karışmasanız bu bizim evliliğimiz gibi. Hamlelerinizi saygı kuralları içinde yarı sakin tavırlarla soft ve sizi haklı çıkaracak şekilde yapmalısınız. Sinirinize yenik düşmeyin. Haklı iken haksız duruma düşersiniz yoksa. İyi niyetli haksızlığa uğrayan pozisyonunuzu sergileme şeklinde gözükmelisiniz. Bunu ders verme amaçlı psikolojik bir savaş gibi görürseniz kontrolü elden kaybetmezsiniz.
11 YorumlaKötü bir niyetle yapmıyor olabilir önce kayınvalidenle konuş neden böyle yapıyorsun ben çocuğuma gayet iyi bakıyorum elimden geleni yapıyorum de. Hemen kavga etme. Ama baktın ki laftan anlamıyor o zaman buna bir dur demelisin.
Çocuğu her zaman verme ona bir bahaneyle al karnı acıktı emzirecem de altına bakacam de uykusu var de bir şekilde uzaklaştır çocuğu ondan. Çocuğunla da bağını kuvvetlendir senden soğumasın onunla en çok sen vakit geçirmeye çalış yoksa kaynanan çocuğu senden soğutur söylemedi deme.11 Yorumla
+1 yılBurada sessiz kalmayıp net bir çizgi çizmek çok önemlidir. Evet kayınvalide de bir annedir saygısızlık tabii ki söz konusu olamaz ama herkeste sınırını konumu bilmeli. Direkt olarak rahatsızlığınızı soğukkanlı ama üsluben çok güzel bir şekilde (eşinizin yanında mümkünse) kayınvalidenize dile getirin ve bu kararlılıkla devam edin. Herhangi bir değişim yine yoksa gerekiyorsa görüşme sıklığınızı azaltın. Çocuğunuz daha çok küçük ama büyüyünce bu durumun onun üzerinde etkisi daha farklı olur. Sizden nefret eder hale bile gelebilir. Bu tarz konular oldukça hassas konulardır şimdiden mutlaka ama mutlaka önlem almanız gerekiyor. Kısacası iş sizde bitiyor. Sorunuzu lütfen ara ara güncelleyin memnun olurum sonuçları merak ediyorum. Sevgiler...
00 YorumlaGeçer zamanla dert etmeyin bi ara annemde yapıyordu böyle yengeme, hala tam benimsemedi ondandır abimi hala çocuk (27) gibi görüyor çünkü . Siz olabildiğince ona danışın bazı konularda ona izin verin kendini tatmin etsin , benim annem uzun zamandır çocuk olmadığı için evde kendini yeni anne olmuş gibi hissetti ama gözlemlerime göre yengem suyuna gitti arada danıştı falan bazı konularda yardımlar istedi öyle böyle annem duruldu şu an yeğenim iki yaşına girecek iyiler şimdi arada sorunlar oluyor bazen ama artık alışıldı denilebilir , hayırlısı olsun , Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılBazı kayınvalideler bu hastalıklı kafa yapısına sahip. Çoğunlukla erkek tarafının annelerinin yaptığı bir şey. Kıskançlık olabilir, güvensizlik olabilir. Ne olursa olsun çocuğun kafasını karıştıracak ve psikolojisini etkileyecek bir durum. Kayınvaliden bunu yaptığına göre kafasızın biri de olabilir aynı zamanda. Yani kendisiyle konuşup halletmeye çalış diyeceğim ama hem seni anlamayabilir hem de aranız bozulabilir. Eşinle konuş. Onunla da anlaşamazsanız geçmiş olsun. Hem çocuk hem sen hep ezilirsiniz.
00 Yorumlaİlk başta çocuk ‘kimsenin’ değil, 18 yaşına gelene kadar bakmakla eşinin ve senin yasal yükümlülükleriniz var, yoksa o da kendine ait bir birey. Sonra kayınvaliden olacak hanımefendi çocuk gelişimi konusunda bir uzmanlığı mı var ki, sana laf söylüyor? Kendi oğlunun evlenecek yaşa gelmesinden başka ne bilgisi var yani? Sonra senin o alık eşini karşına alıp konuşman lazım ciddi bir şekilde, laf arasında konuşmak değil, direkt bu konu üzerinde konuşmanız lazım. Yok hala değişim yoksa ikisinde de yollarını ayır, zaten nefret ediyormuşsun, boşan gitsin. Torunu zaten sevecek yani, çocuğunun çocuğu, sevmezse insan değil zaten.
00 YorumlaKayınvalidenle güzelce konuş, baktın işe yaramıyor çocuğunu onlardan uzaklaştır. Görüşme, evine gelmek istediklerinde kabul etme.
50 Yorumla
+1 yılBence eşinize bunu bahsedip kendinizi kötü göstermeyin. Bir erkek asla annesinin davranışındaki bu abını göremez.
Bence hiç umursamayın. Şu an küçük diye bu kadar seviyordur buyudukce evladınız size çok daha bağlı olur ve kayinvalinizin davranışındaki samimiyetsizlikse artık onu çocukta olsa hisseder uzaklaşır.
Tamam diyip gülüp geçin. Allah daha büyük dert vermesin30 YorumlaSen kaynana gözüyle baktığın için onun dedikleri sana batıyor. Eşin de anne gözüyle baktığı için mutlu oluyor. Bu bakış açıları hiçbir zaman değişmez. Sen kaynanana karşı mutlu oluyormuş gibi davranıp idare et. Bak bakalım o zaman seninle inatlaşıyor mu? Nabza göre şerbet vermeyi bilmeliyiz. Yoksa bu dünya çekilmez
20 YorumlaDile getirdiğin bu mevzudan kayınvalidenin kuş kadar beyin olmayan kafasının içinde bir şeytanlık bir sinsilik bir fesatlık olduğunu seziyorum. Muhakkak bir bit yeniği var böyle davranıyor olmasının altında ve aklından ne geçiyorsa da bunu gerçekleştirmeye başlamış bile. Yerinde olsam onu yok hükmünde sayarım, bırak aynı şekilde devam etsin bu davranışlarına hiç kaaliye alma. 3 maymunu oyna 🙈 görme 🙉duyma 🙊 konuşma. Senin bu vaziyetten rahatsızlık duyduğunun kesinlikle farkında ve tepki verip sorun çıkartman için böyle davranmaya devam edecek
20 Yorumla
+1 yılK. v konuş..
konusmak ıstedını söyle ve ona..
soru sor.. kısa ve öz.. cevap vermesı gerekmıyor düşünmesını sagla.. !
Anne cocuguma ıyı bakmadıgımımı düşünüyorsun?
gibi..!
bakalım n dıycek..
savunmaya girme.
duruma davranısa görede mesafenı koy bence00 YorumlaBende de benzer sorun var.. annem kendi oz annem, benim cocuguma beni kotuluyor.. maalesef.. zamaninda bize babami kotulerdi, biz babamdan korkardik. simdi aynjni cocuguma yapiyor, babamin konumunda ben varim. cocugum benden korkuyor.. ben cozum bulamiyorum cunku ben cakisiyorum annem bakiyor ben calisirken cocuga , yani cocugum gunun cogunu onunla geciriyir.. en azindan sen kendi evindesin sanslisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnesi ağır hayatsız eşin de gzekalı. Sen de hiç demiyor musun hanfendi! O benim çocuğum anneliğini ben yaparım siz babaanneliğinize odaklanın benim çocuğumun da aklını bulandırmayın küçücük çocuk sağlığını bozacaksınız diye. Ona küs buna küs. Çocuğunu ordan oraya çekerler. Eşin de aptal. Ben anlamıyorum annesi değil annem diye seviyor. Bence eşinden nefret etmekte de haklısın seni silmiş bu lafları yanında söylüyor ve umursamıyorsa. Iy iğrenç adam.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ne güzel işte çocuğa onlar baksın onlar çeksin sen de kafa dinle çocuk büyüyünce zaten kimin annesi kimin annanesi olduğunu bilcek. Millet bakıcı tutuyo en iyi bakıcıyı seçmeye çalışıyo sen ne güzel bulmuşsun hatta o, çocuğa bakarken sizde ikinci çocuğu yapın dkdndkmslsö
10 Yorumla
+1 yılSevmesi güzel bunda problem yok ama o lafları edebilmesi ve sana saygı göstermemesi, eşinin basiretsizliğinden kaynaklanıyor. O arkanda dursa sana böyle laflar etmeye korkar. Sen nasıl onun annesine etmiyorsun, annesi de sana etmemeli.
20 YorumlaEşinle bu konuyu konis rahatsızlığını bu durumdan rahatsz oldgnu söyle. Sende söyle arada ignele laflarnla alınırsa da alinsn ama önce eşine söyle iyice sinir olmaya basladm habern olsun anneni fena bozacam en sonunda de
10 Yorumla
+1 yılNeden bukadar eziklik duyuyorsun anne de herkes kendi çocuğunu sevsin de al kucağına :)) ya da babannesi. O senin çocuğun kadar büyük değil de daha bebek de anne kokusunu arar de :)) ben ne güzel laf sokarım Yaaa
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılAman genel kaynana halleri işte yaygındır epey. Belki zamanla düzelir. Seni kabullenememiştir. Muhtemelen aklında başka profil gelin vardı hatta birini düşünüyordu.
10 Yorumla Türkiyede ki genel sorun had bilmemek sınır bilmemek. Ama torununu sevmesi çok hoş. Buna takılma ama seni eziyor saygı duymuyorsa sınırlarını sen çizeceksin.
12 Yorumla
+1 yılOnun yanındayken sev. Kimin anne olduğunu unutmuş o belli. Benim de babaannem beni emzirmeye kalkmış. Nasıl oluyor diye sormayın. Benim yaşlarımda halam var
01 Yorumla
+1 yılÇocuğumu benden daha çok kimse sevmez ki istesem de benim kadar sevemezler yani keşke sevilse anne babadır çocuk için gerekirse canını verecek olan gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılŞu aptal kızın yorumunu siler msin ayrıl fialn yazmış bide yorumlarımı silip engellemiş kafasız böylelerinden olucak çocuklara acıyorum so yo lu bişey ismi
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef öyle kayınvalideler var. Sizi çok iyi anlıyorum. Annelik içgüdüsü olarak evladınıza sizden daha fazla annelik yapacağını sanıyor. Onun bir tanesi annesi var bu gerçeği asla değiştiremez.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Bize mi soruyorsun ne yapacağını? Patlat tokadi kulağının tozuna doğru akillansin. Pasif kalırsan tependen inmez. Böyle şikayet edip durursun sen de.
10 Yorumla
+1 yılHak edene hak ettiği tavrı göstermezseniz daha kötülerini de yaşarsınız.
20 Yorumla
+1 yılOnlardan çıkma sürekli onlarda kal biksinlar ilişkide olmaz kocan eve gidek der olmaz annen çok iyi bir anne dersin
02 Yorumla- +1 yıl
Çözüm üretmek bizim işimiz hatta agladigon da uynamiyacan kaynana uyanacak öyle 2 saat çocuk bakma ile olmaz bu isler
+1 yılOturup açık açık düşüncelerini söyle. kötü üslup kullanma yeter ama yağcı kelimeler falan da kullanma konuşurken ciddiyeti ortada olsun.
00 Yorumla
+1 yılOnun ne düşündüğü değil çocuğun kime anne dediği önemli
10 Yorumla
+1 yılkucağına çocuğu verme işini gücünü bırak sadece bebeğinle ilgilen o karşıdan sizi izlesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem eşin bu kadar basit kandırılıyor imkanın da varsa biraz uzağa taşın ve aileni de biraz daha işin içine kat sadece annesinin torunu olduğunu sanmasın
10 Yorumla
+1 yılNe güzel çok seviyor torununu. Hem çocuğu ninesine bırakıp kaçarsınız dışarı sinema falan gezmeye.
00 YorumlaKonusmayidenedin mi hiç
Eşin ne diyor bu duruma00 Yorumla
+1 yılGorusme soguk davran hatta direk soyle terbiyesiz kadin
00 Yorumla
+1 yılAslında çok haklısın bıraz mesafeli olsan çok iyi olurdu ama sanırım böyle bir imkanın yok
00 YorumlaÇocuğu ondan alacaksın. Görüştürmeyeceksin. Durumu eşine de söylersin.
00 YorumlaCahil birde kötüysen o ortam dayanılmaz aynı şekilde cevap ver o zaman yanlışını vur yüzüne.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin çocğun değil zaten. yanlızca sen doğurdun. Hatta senin değil. 18 yaşına geldiğinde belki seni tanımıcak aramıcak sormucak belki. İşte böyle çocuk yapmak... Taş alıp dereye atmak gibi.
00 YorumlaEşinle bunu konuşman lazım adamın anlamaması normal
00 Yorumla
+1 yılboşan çocuğun velayetini daha kolay alırsın bu yaşta
013 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun cidden o kadın yüzünden niye yuvasını yıksın
- +1 yıl
ulan yuva mı var ortada eşi adam olsa ona sahip çıkar ana kuzusu erkeklerle evlenirseniz olacağı bu durmadan böyle lafı yiyip otururusunuz gurursuz gibi
- +1 yıl
Benim üzerimden niye laf çarpıtıyorsun iyice saçmaladın bu geçici bir durrum bunun yüzünden yuva bozulmaz aklına hayran kaldım cidden
- +1 yıl
geçici mi djfjfkfj sen öyle san ben ne kişiler gördüm
- +1 yıl
önce çocuğu soğutur sonra eşini
- +1 yıl
bunlar sana normal geliyorsa sen kendini bi sorgula derim
- +1 yıl
Herkes aynı değil sen en iyisi evlenme en ufak kavgada evi terkedersin ağlayarak ana evine gidersin
- +1 yıl
ben sen gibi gurursuz değilim
- +1 yıl
sen laf yemeye devam et
- +1 yıl
Hehe tanımadan etmeden gurursuz oldum senle hiç uğraşılmaz en ufak şeyde yuva yıkılmaz konuşularak halledilir abartma seviyene hayran kaldım
- +1 yıl
ufak sorun mu ejfjfnfnfndn
- +1 yıl
evlenince görcen dünya kaç bucak
- +1 yıl
yol al hadi senle uğraşamam git kendi yorumunu yap
+1 yılEşinle konuş durumu oda annesini iyi bir dille uyarsın
00 YorumlaKocanla bu durumu konuş. Senin yapacağın bir durum yok. Kayınvalidene saygızılık yapman hem seni zor durumda bırakacak hemde kocan üzülecek. kocan annesi ile güzel bir dille kalbini kırmadan konuşmalı kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılOyle biseye izin verme bizzat kuzenmde gordm Şu an kuzenimin kizi kuzenimin yuzune bile bakmiyo yeni 9 yasinda ama nenesini anne belledi cunki ona alisti.
Alistirtma onlemini al bence01 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm.😔
Kadın yıllardır babaanne olmak için yaşamış skfodnsndf çocuğu annesinden cok seviyor lan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsa salarim cocugu ustune çıkar gezer tozarim😃 ben cocuguma tek basima baktim hep. Hem cok zorlandigim zamanlar oldu, hem de eve kapandim. Gerçekten seviyorsa bu guzel bisey bence.. sende biraz kiskanmissin oğluşunu 🙂
22 Yorumla- +1 yıl
Bende valla. Al bak gezeyim bende madem 😄
Cevap sahibi+1 yılE yaaani 😃
+1 yılDediğiniz şey dedikodu olarak yıllar boyunca konuşulur, benim için saçmaloıktan ibaret ama siz yaştakiler, genel olarak bunun dedikodusu çok konuşuluyor.
00 YorumlaBazı şeyleri kafaya takamamayi öğrenmelisin ne derse kaynanani destekle haklısın gibi kelimeler kullanmalısın bence bu onu ters köşe yapar
00 Yorumla
+1 yılEğer beraber yaşamıyorsanız bir süre gösterme ona. Eşine de durumu anlat. Olmazsa uzağa ayrı eve taşının.
00 Yorumla
+1 yılPeki senin annen bu şekilde davransaydı o zaman da bu şekilde düşünür müydün?
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela babam aynı şeyi yapsa ben eşimin yanında dururdum. İnsan torununu sever tabii ki ama her şeyin bir adabı var.
- +1 yıl
Kayınvalideni annen gibi görmez kaynana yaftası yapıştırır surat asarsan evliliğin mutlu olmaz bence
+1 yılBir çözüm yolu ara eşine söyle evine kabul etme geldiğinde çocuğu uyut
10 Yorumla
+1 yılÇok yanlış bir davranış zamanla senden soğumaya başlar çocuğun
10 Yorumla
+1 yılAmaaannn koy g. tune rahvan gitsin diye bi soz vardir ya... onu kupe et kulagina
04 Yorumla- +1 yıl
Googla sorsana
+1 yılSANA ÇAREYİ BULDUM. kayınvalideni kendi çocuğun gibi sev. Eğer istemezse yapış asla bırakma.
00 Yorumla
+1 yılO çocuğu cadidan uzaklaştır hemen
10 Yorumla
+1 yılSende Eve alma kayınvalideni hep bahane uydur
10 Yorumla
+1 yılKötülerse sıkıntı var demektir.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnelere uzanan eller kırılsın 😂
00 Yorumla Kayınvaliden den boşan:)
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle konuşsun annesiyle
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Kayınvalidem çocuğumu kendi çocuğu gibi seviyor, sürekli beni kötülüyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler