Arkadaşlar bebikim beş aylık oldu. Benim gibi gün sayan var mı aranızda 🐥? Allah isteyen herkese nasip etsin... 🙏

Hayır hamile değilim ama ilerde hamile olursam kesinlikle bunu ben de yaparım hayırlı olsun bu arada beş ay bitti kaldı dört ay
29 5 günlük hamileyim 2 buçuk ay kadar kaldı çok heyecanlıyım isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 😊 Ağustos ta kısmetse kucağımıza alıcaz❤️
Biz de ekimde inşallah 🙏😻
Cevap
13Cevap
Ayy hemde nasıl simdi doğdu diyorum ne ara gebeydim ben. Bugünlerin kıymetini bil doya doya tadını çıkar ☺️ iindeyken daha uslu
Benim de yiğenim 4.5 aylık ben de ona gün sayıyorum. d
Allah anasına babasina Vatana millete hayırlı evlat etsin inşallah 🙂
Aman da aman kız olursa adını Aybüke koy sjajah😂😂
Senin için niye gün sayalım ya seni mi hatırlıcaz hayret bişi
Bunu mu anladın? IQ seviyen gözlerimi yaşatıyor (!)
Benim için gün sayın demiyor. Benim gibi gün sayan var mı diyor. Burada "benim gibi" cümlesinde demek istediği şey aslında "benim gibi bebek bekleyen var mı?" manasında. Azıcık kitap okusan aslında anlardın demek istediğini :)
Neyse sen anlaşılan çağ dışı kalmışsın :) Seninle muhattap olmak kendime zarar vermekten öteye geçmez. O yüzden umarım bir an önce beynini kullanmayı öğrenirsin.
Hayırlı olsun sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim üç tane oğulum var 🥰 biri daha bu ayın 14 de 18 aylık olcak kısmetse
Benimde bir oğlum oldu 4 aylık şu an evin neşe kaynağı
Yok ama ilerde gün sayımımızda olur inşallah. Evlenirsek 😁
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli güzel günlerde yaşamayı nasip etsin bebişee 😍💞💞
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
maşallah..
keşke olsa..
Allah Analı Babalı Büyütsün
hamile degilim saymiyorum
Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsün inşallah
ayy maşallah nazar değmesin bebişe. 💕🌺
Maşallah
Allah analı babalı büyütsün
Nazar olmasın buralarda
Senin gibi gün sayan yok
Güzel
Bence Allah herkesi kısır yapsın
Seni kısır yapsın tövbe tövbe ya şu pis zihniyetle yaşamanız bile hata
Ben zaten hiç bir zaman evlenmem çocukta yapmam gerek yok dünya ya insan getirmek iyi bir şey değil
Maşaallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?