Çocuk & Ebeveyn Evlendiğinizde çocuğunuz ismini ne koyardınız? Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evlendiğinizde çocuğunuzun ismini ne koyardınız? Güncellemeler+1 yıl :) Evlendiğinizde çocuğunuz ismini ne koyardınız? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. İster erkek olsun çocuğum ister kız olsun adı deniz olacak karar verdim 1 2 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=vn22hxepu3Qninniside hazır hadi :D Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Deniz koydum adını😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çocuk istemiyorum, ama olsaydı Jale olabilir 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Rüzgar, bir özelliği yok eks durumları gibi. Öyle hoşuma gidiyor sadece. Elsa, yunan tanrıçası. Tanrıya adanmış, tanrı mükemmeldir, sevinçli demek. 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkek olursa Çınar merhamet Kız olursa Arya Gökyüzü tabi nasip olursa (= 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kumsal, Kumru, Elisa, Elsa, Su... Sürekli isim çıkıyor ya😂 Kararsız kalıyorum 1 0 Yorumla
Zeyyynoşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Erkek olursa ali ya da uzay olabilirKiz olursa melis , deniz olabilir 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kız olursa Menese, erkek olursa Cenk 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 500 cevap paylaştı. söylemem 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İster erkek olsun çocuğum ister kız olsun adı deniz olacak karar verdim
https://www.youtube.com/watch?v=vn22hxepu3Q
ninniside hazır hadi :D
Deniz koydum adını😃
Çocuk istemiyorum, ama olsaydı Jale olabilir
Rüzgar, bir özelliği yok eks durumları gibi. Öyle hoşuma gidiyor sadece. Elsa, yunan tanrıçası. Tanrıya adanmış, tanrı mükemmeldir, sevinçli demek.
Erkek olursa Çınar merhamet
Kız olursa Arya Gökyüzü
tabi nasip olursa (=
Kumsal, Kumru, Elisa, Elsa, Su... Sürekli isim çıkıyor ya😂 Kararsız kalıyorum
Erkek olursa ali ya da uzay olabilir
Kiz olursa melis , deniz olabilir
Kız Asel erkek Metehan
Kız olursa Menese, erkek olursa Cenk
Sevdiğim kadınla ortak kararımız ne olursa
Evlenince dusunurum
Kürtçe isim koyarım
Züleyha Buğlem