Çocuk & Ebeveyn Kızlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi? Myraeymen Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar cuma günü test yaptım 10 dk sonea baktım negatifti sonra hiç bakmadım bugün bi baktım oğlum bulmuş eline almış çizgi var sizce kuruma çizgisi mi gebelik mi Kızlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi? Cevapla Gebelik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır hamilelik yok gibi duruyor yani kuruyunca ikinci bir çizgi beliriyor zaten 0 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ablacım zaten tek çizgi demek gebelik yok demek 0 2 Yorumla Myraeymen +1 yıl İkinci çizgi var resimde net değil ben bakınca görüyorum pembe bir çizgi Yorumla YELELİ +1 yıl Belirgin değilse ürkmene gerek yok Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. İkinci çizgi silikte olsa varsa hamilesin 0 3 Yorumla Myraeymen +1 yıl Ama sonradan çıktı Yorumla sevdayadahil +1 yıl Tamam çıktıysa hamilesin emin değilsen bir tane daha test al Yorumla Myraeymen +1 yıl Ay eminmişim boşuna sevinmek istemiyorum Yorumla
enverbeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Çift çizgide hamilesin 0 2 Yorumla Myraeymen +1 yıl Bu değil yani dimi Yorumla enverbeyyy +1 yıl Degil. hamile kalmak istemiyorsanız rahatsınız Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl gebelik yok olsa ilk günden belli olurdu 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Tek cizgi iste 0 2 Yorumla Myraeymen +1 yıl Hayır ikinci çizgi var ama silik resimde çok az çıkmış Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Silik olmasi kafi tek cizgi o ikisi de siliktir basta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır hamilelik yok gibi duruyor yani kuruyunca ikinci bir çizgi beliriyor zaten
Ablacım zaten tek çizgi demek gebelik yok demek
İkinci çizgi var resimde net değil ben bakınca görüyorum pembe bir çizgi
Belirgin değilse ürkmene gerek yok
İkinci çizgi silikte olsa varsa hamilesin
Ama sonradan çıktı
Tamam çıktıysa hamilesin emin değilsen bir tane daha test al
Ay eminmişim boşuna sevinmek istemiyorum
Çift çizgide hamilesin
Bu değil yani dimi
Degil. hamile kalmak istemiyorsanız rahatsınız
gebelik yok olsa ilk günden belli olurdu
Tek cizgi iste