kız babası olmak istedim her zaman. kız babasıyım, çok tatlı çok fotojenik harika bir kızım var çok şanslıyım. her ne kadar onun kadar güzel olmasam da bana çok benzetiyorlar 😂 tek şanssızlığı annesi oldu, ama babasından bile güçlü kızım maşaAllah büyüdüğünde bana kök söktüreceğini şimdiden hissettiriyor, tam bir yay burcu gülmeyi eğlenmeyi çok sever.. 2 yaşında fincandan tek eliyle kahve içmeye başladı, tek başına yüzer, elleri marifetli gitarı profesyonel şekilde tutup çalmaya çalışır, yemek yapma oyunlarını resim yapmayı bilgisayar kullanmayı çok sever.. girişken hareketli ellerini çok iyi kullanıyor, bakalım büyüdüğünde nasıl biri olacak çok heyecanlıyım şimdiden..
teşekkür ederim, inş. sizlerin de olur. inanılmaz mutluluk verici dünyalar tatlısı bir çocuğunun olması, gerçi nasıl bir çocuk olursa olsun hayatından bir defa yalnız kalma ihtimalini çıkarıp atıyor ya bu bile yeter aslında. çocukların hepsini seviyorum melek pırlanta.. hiç bozulmasalar keşke ama dünya çağımız insanı illahiki başka bir şeye dönüştürüyor veya iyiyle kötü arasında bir dengeye getiriyor, herkes çocuk kalabilse dünya cennet gibi olurdu eminim..
Kız babası olmak isterim hep. Lisede çok sevdiğim bir hocam, kız babası olmanın bambaşka bir duygu olduğunu söylerdi ve Allah'tan hepimize kız evlat nasip etmesi için dua ederdi. Yani aslında baba olmanın apayrı bir duygu olduğunu tahmin ediyorum. :)
Sağlıklı olsun, eli ayağı bedeni ruh sağlığı sağlam olsun. Önemli değil ne olduğu. Erkek çocuğu babasıyım. Hayırlı ve sağlıklı olmayacaksa Tanrı hiç vermesin diye dua ettim annesi hamileyken.
Iki cinsiyetin anneligini de tatmak isterim. Erkek anneligi yorucu geliyor baya. Kiz anneligi de yorucu ama daha tatli geliyor. Güzel tatli elbiseler giydir, sacini iki yandan kulak yap, kucuk cantasini ver eline falan cok tatli geliyor. Bir de kiz evlat anneye arkadas oluyor bir nevi. Erkek anneligi de baya bir hareketli olur ama onunda tadi baska ve erkekte anne kavrami cok daha baska yerin hiç dolmuyor ne olursa olsun hep sen öncelikli oluyorsun ister istemez. Iki evlat dusunuyorum. Rabbim nasip ederse bir kiz bir erkek olur inşallah.
Cevap
11Cevap
Bir tane kız çocuğu sahibi olmayı çok isterdim açıkçası ama yine de içimden bir ses öyle diyor benim ilk çocuğum bence erkek olacak
Kız annesi. Kızımla kanka gibi takılmak isterdim yani anneliğin daha ötesinde
önceden kararsız kalırdım ama kız cocugu daha tatlı oluyor
Bence insanlari hadim etmeliyiz artik bu zamanda duzgun insan cok az onlar uremeli cogunluk kendisi gibi yetistirip beyinsiz nesil yetistirecek hic gerek yok herkes anne baba olmamali
Kız isterdim ama erkek bebeklerde çok tatlı ama korkuyorum böyle pis insanların arasında kız evlat yetiştirmekten 😟
Kız isterdim kız çocuklarına aşığım
Katılıyorum
Sağlıklı olsun farketmez
Bu Kapitalist sistemde cocuk yapmam
Kizzzzz
Ama asla olmayacak gibi geliyo :((
Kiz 👉🏻👈🏻 ikiz ahhaaha
Kızım da oğlum da olsun isterdim
Bir çocuğum olsun isterdim
Kız erkek farketmez hepsi evlat
Cocuk istemiyorum
Er. Kızlar vıcık vıcık geliyor.