Bebekler ilk adımlarını kaç aylıkken atar?

Ben 7 aylıkken yürümüşüm paytak paytak :D çocuktan çocuğa değişiyor. İlk çocuk olduğumdan annemin yoğun ilgisine maruz kalmışım :D çabuk konuşmaya başlamışım ve yürümeye.. öyle kötü de değil “anneciğim, babacığım..” kelimeleri güzel telafuz ediyordun diyor anaam 🥺♥️
Bebeğin gelişimine göre değişir bu süre. Ortama 8_10 aylık aralığında başlarlar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!10. aylarda fakat her bebek erkenden yürümeye başlamıyor.
benimkiler 9 aylıkken desteksiz yürümüştü.
örümcek tarzı yürüme yardımcılarını kullanmadım zira zararlı demişlerdi. kendi haline bıraktım. yürüdüler kendilliklerinden
bebekler kızlarda 7 12 ay arası erkeklerde 9 15 ay arasında yürüme eylemine geçiş bulunmaktadır. emekleyen bebeklerin emeklemeyenlere oranla daha geç yürümeyi öğrendikleri de tespit edilmiştir. yürüteç yürümenin önünde büyük bir engeldir. sürekli tekerleklerin itiş gücüne alışan çocuğun ayak kasları kendini taşımaya yetmeyecektir.
Bebeklerin 9-12 aylıkken destekle ayağa kalkıp yürüme alıştırmaları yapması beklenir. Desteksiz yürüyerek ilk adımlarını atmaya ise 12-16 aylıkken başlarlar..
Her bebek farklıdır. En erken 9 en geç 18 ay içersinde atmaları gerekir.
Yeğenlerimin hepsi 6 aylıkken yürüdüler.. Bazıları 10 12 aya kadar sürüyor
Bebeğe gore değişir kimisi 8 aylıkken kimisi 12 aylikken adim atabilir.
7-10 ay arasında değişir
12. aydan sonra
Selam gadası 🙃
Her bebek için bu durum değişiyor. Ama genelde 8-9 aylık oldukları zaman bu gelişimini yapmaya başlıyorlar.
Bilmiyorum değişiyor bu ben yaşıma girneden turumuzun hatta baya erken yürümüşum ama bazıları bir buçuk yaşında anca yürüyor genelde bir buçuk yaşına kadar normal imiş.
8 ay sonra baslar. 14 -15 aylık yurur artık tembel degılse
Ben bir yasımda başlamısım ama ablam 7 aylıkken yürümüş psikopatya
Ben 9 aylıkken Bebek olimpiyat birincisi olmuşum 😃
bazıları erken yürüyebiliyor. 9 ay ya da 1 yıl sanırım
Yukarda havalar nasıl diye merak ettiklerinde olabilir 😁
Bebekten bebeğe değişiyor tabi. Normali 12 aylığa yakın oluyor
Ben bebekken ilk adımı 3 yaşında atmıştım. Aslında 1 yaşındada atardım ama biraz naz yaptım daha çok öpsün güzel kızlar diye
Bebekken önüne gelen öpüyormuş beni kizlar. Hatta birkere dudaktan bile öpen oldu
Google'de cevabını bulabileceğin soruları neden buradan sorarsınız ki :)
2 ile 4 yaş arası değişiyor diye biliyorum
En İyi Kız Görüşleri