Hamileyim ve kocam vok pimpirikli normal mi?

2 haftalik hamileyim. Isteyerek, bilincli olarak yaptik cocugu. Ama eşim ustume cok dusmeye basladi. Yemek yedin mi, ilacini ictin mi, rahat uyudun mu, abur cubur falan yerken onlar zararli cok yemesen mi, normal katlanır masayi kaldirirken bile ağır seyler kaldirma doktor ilk 3 ay dikkatli ol demedi mi sana.

Oyle cok temizlikte yapma gerekirse ben yaparim falan. Yani tek sevindigim sey ev islerine el atmasi oldu. Keske hep yapsa bunu. Bu verdigi deger ve endise beni bunaltsa da hosuma da gidiyor boyle temizlik yemek konularinda falan.

Canin ne istiyorsa disardan soyleyeyim, ben alayim ya da istedigin yemek varsa anneme falan diyeyim yapar falan diyor. Dogurur dogurmaz tekrar hamile kalasim var bu muameleden dolayi😅

keske normal zamanda da boyle ozenli olsaydi, bana yemeklere, temizlige yardim etseydi. Çalışmama rağmen cok sorumluluk almiyordu bu konularda. Dogurunca fabrika ayarlarina geri döner. Sadece bazen beni biraz bunaltıyor ya da hormonlardan boyle hissediyorum bilmiyorum. Boyle biraz titiz ve endiseli olmasi normal mi? Ilk hamileligim.
Hamileyim ve kocam vok pimpirikli normal mi?